La multi ani Teo Trandafir!
La multi ani! Multa sanatate si tot ce iti doresti!
Mami Cristina si Daria Ioana
www.flickr.com/photos/kitty_nic" target="_blank">
Poze Daria
Viitorul suna si mai bine: asa creste Dariuta!
www.slide.com/r/bFwrvwNRwj93k1sGo5r3lT7pG4YiWgCG?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank"> Povestea noastra
Nimic nu este intamplator.
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajut-o pe Sonia!
Raspunsuri
ella_72 spune:
La multi ani ! Multa sanatate tie si printesei Maya si sa ramai la fel de tonica si cu pofta de viata , asa cum ne-ai obisnuit
Te asteptam din nou la tv......
Ella , mami de minune Tudor
motanik spune:
Chiar asa, ce mai face Teo Trandafir? O vad dimineata in reluare pe PtoCinema, emisiuni din 2005-2006, mi-e dor de ea.
La multi ani fericiti Teo!
--------------------
Andra si bebe Theodora Povestea noastra
bb_yasmi spune:
LA MULTI ANI FERICITI TEO!!!
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
giulia71 spune:
Mai, am si io o curiozitate, Teo draga de ea, o fi bantuind pe forumu nostru?
Teo, io te iubesc mult,la origini sunt pitesteanca de-a ta, daca esti cu noi da-ne un semn.
Da Doamne!
Hai mai Teo, dar sa nu fie farsa! Pupici!
uneori gandesc prea mult....
rory76 spune:
Mi se pare aproape dureros ca nimeni nu a amintit de ziua ei pe la nici o televiziune pe unde a lucrat...e adevarat ca odata iesit de pe sticla, mori...
"Trust no one!"
Emeralde spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rory76 Mi se pare aproape dureros ca nimeni nu a amintit de ziua ei pe la nici o televiziune pe unde a lucrat...e adevarat ca odata iesit de pe sticla, mori... |
pana ne amintim noi de ea - e de bine
si eu sunt o mare fana a ei
cum se descurca in rolul de mamica?
a resuit sa isi mentina greutatea in limite normale? imi amintesc ca la un moment dat slabise spectaculos
desprecopii spune:
Pentru ca aici citesc prietene de a lui Teo - astept intrebari directe de la voi pentru Teo - ea ne va raspunde!
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/
Mindy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui desprecopii Pentru ca aici citesc prietene de a lui Teo - astept intrebari directe de la voi pentru Teo - ea ne va raspunde! |
Chiar? ce dragut! Nu este nici un interviu cu ea aici pe DC? Vazusem o reclama la un moment dat cu ea si fetita ei in coltul paginii.
La multi ani draga Teo! cu o lunga intarziere:)
povesteste-ne daca vrei o zi din viata ta de mamica. As vrea sa aflu cate ceva despre fetita ta, Maia. Cum o alinti? Care e jocul vostru preferat? Ce nu ii place... si 'banalitati' de'astea de-a noastre mamele, ca nu ne saturam niciodata sa vorbim despre copii. :)