Puiuti de Randunici 2008!! (268)
Raspunsuri - Pagina 8
luny spune:
putinel singura...baietii au placeat la ma-sa mare, si dupa ce ne-am contrat iar putin, (pana si azi) pe tema comoditatii si ordinelor date de soacra-mea, eu am decis sa raman sa mai fac la bagaj si poate sa ma intind putin, sa iasa ei in parc la Circ, se pot lipsi de mine..![]()
vad ca e liniste si pe crenguta..numa bine, ma duc la ale mele, cu o inghetata la bord
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
mimonix spune:
Bubulina www.youtube.com/watch?v=FKDI2AH6ieQ&feature=related" target="_blank">pentru tine, cu invidie maxima
Raluca distractie placuta la MC 
Ma duc la mazarea mea noua , ca ma asteapta cuminte pe dulap 
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
Acum un an fericirea a batut a doua oara la usa mea 
ramo_cata spune:
salutare din nou...
naty ,gecko am reusit sa o trimit pe soacra mea la ecograf...la pancreas nu are modificari patologice i-au zis ca are colecistectomie,HTA grd 3,sindrom dispeptic de reflux....
daca puteti sa-mi dati cateva explicatii..merci 
mimo e acasa mofturos si fitos...andru mananca lapte ,mananca paine intr-o veselie,e preferata lui...de dimineata imi facu bucuria de a manca tot la pranz abia a mancat cam pana intr-o suta de ml de piureutz cu mainile pline de paine,cu firimituri prin toata casa,cu hartie igienica la fel,sticle peste tot el murdar ,eu murdara...doamne nu ma gandeam ca o sa patesc asa ceva...la noi cand era masa pai eram linistiti,mancam lingura dupa lingura ...hmmm vai de mine si de mine...si de cele care sunteti ca mine...mai incurajat cu o luna
sper sa fie mai putin...chair asa si eu ma gandeam ce inseamna ala sandwich...dar iote ca aflai![]()
m-am prapadit de ras la faza cu toata lumea grasa...asa ar fi si la noi doar ca eu ies din grafic![]()
zoze ma bucur ca voi sunteti papaciosi si pufosi restul sincer nu mai conteaza...as preferat sa -mi faca capul calendar toata ziua dar sa manance bine...
mstela
pt incurajare..la mine problema e ca nu pot ajunge cu mancarea in guritza lui ca daca as ajunge nu ar scuipa-o dar are mana stanga care o tine batz cand ma vede ca ma apropii de guritza
naty eu i-as da bucatele si vreau sa-i dau si am sa mai incerc desi de cate ori i-am dat toate au aterizat jos..inafara de paine...
inca un cochilash cuminte pe nume andra...
dar daca nu mananca carne in fiecare zi e vreo problema?legume,fructe il pacalesc sa le manance cumva dar carnea cum...fructe ii mai fac suculetz iar legume il mai pacalesc cu ciorba cu paine ,asta-i palce...
raluca da am experimentat si cu painea pe masutza lui si l-am pacalit ce l-am pacalit si apoi nu-si mai dezlipea manutza de la guritza indesandu-si paine..distractie palcuta la MC

tuchi
simo distractie placuta
simram eu am zis ca-i dau apa in timpul mesei dar numai la cerere daca ma impotrivesc plange..am citit in capraru ,mama si copilul ca daca se cere sa-i dam ca nu-i nici o probelma acum nu stiu mai multe informatii...astept comentarii de la doftoresele noastre...
bubu lasa ca o sa fie bine cu socrela te cred ca te agiti dar osafiebine..cat despre croaziera e superba sa va distrati din plin si sa aveti o suuuper vacanta si mmmulteeee pozeee da???? si nu te mai gandi la avion ca atunci cand te sui in el uiti de frica
si spor la bagajel
plec si eu la varza mea dupa aragaz...
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
mimonix spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luny putinel singura...baietii au placeat la ma-sa mare, si dupa ce ne-am contrat iar putin, (pana si azi) pe tema comoditatii si ordinelor date de soacra-mea, eu am decis sa raman sa mai fac la bagaj si poate sa ma intind putin, sa iasa ei in parc la Circ, se pot lipsi de mine.. vad ca e liniste si pe crenguta..numa bine, ma duc la ale mele, cu o inghetata la bord Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)![]() Life is to precious to worry about stupid Shit! |
La multi ani fericiti impreuna, fara caraieli si fara ciondaneli, doar in liniste si armonie!

Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
luny spune:
asa sa fie
multumim mult
...desi nu pun mare pret pe azi, ci pe maine!
dar degaba, ca maine iub lucreaza, ne serbam noi cumva la munte..dar la noi asa e, aniversarile si ce-i de sarbatorit se intinde pe 2-3 zile, sa fie cu spor!
![]()
Iubirea mea,
bubu05 spune:
Mimo, eram precisa
ca asta imi dedici
, adica love, ca acolo, nu??
Mai, cu vaporu' chiar nu am nici un stres, nici o greata sau frica, nimic...
Luny, LA MULTI ANI, sa fiti fericiti! Hai, lasa boticu'...ce s afaci, o sa treaca 
M-am apucat sa calc, nu mai fac nici un nani...
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
mimonix spune:
Bubu de love e vorba, ovcors
..ca de vapoare scufundate n-am mai auzit de mult, nici nu se pune problema
Lunypai e azi sau maine? Ca m-am incurcat ![]()
Reteta de mazare noua e pe undeva?
Simona,mamica de Teo
(15 ani) si
Vlad Alexandru (UN AN)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze
bubu05 spune:
He, he, tocmai m-au sunat de la servici sa-mi spuna ca am bonuri-cadou pt. fiecare copilas, cadou de 1 iunie
. Anul trecut am avut cate 1 mil de copil, acum chiar nu ma mai asteptam...super surpriza!! ma intalnesc cu o colega sa mi le dea mai incolo, hi, hi!
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
ramo_cata spune:
LA MULTI ANI LUNICILOR SA AVETI O VIATA FRUMOASA SI FERICITA FARA CARAIELI DE LA SOCRELA SI CONTRE...SI DISTRACTIUNE PLACUTA
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
luny spune:
bubu, ramo
mimo si azi si maine
pe 2 cununia civila si pe 3 nunta!
Iubirea mea,