Tragedie aeriana, avion Airfrance disparut

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delsim spune:

Ce ti-e scris in frunte ti-e pus!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

off ce tragedie....

, mamica lui Bibi cel luptator

Sebi are nevoie de voi!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Citat:
citat din mesajul lui alayna

O tanara italianca care a scapat din avionul mortii Air France,a murit intr-un accident rutier

http://www.e-transport.ro/A_SCAPAT_DIN_AVIONUL_MORTII_AIR_FRANCE_SI_A_MURIT_INTR_UN_ACCIDENT_RUTIER-i8-news33247-p82.html

Coffee should be black as the devil,hot as hell,pure as an angel,sweet as love

tinara pensionara? serios ca nu vreau sa fac bascalie,dar in articol scrie ca era o pensionara...

Asa i-a fost soarta,sa moara in accident rutier,nu aviatic.

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

I want to tell the world... a Story

Occupation 101: Voice of the Silenced Majority

The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinusha06 spune:

noi locuim in otopeni si zilele trecute am mers sa cumparam lapte de la o doamna si asteptand la poarta a mai aparut o doamna imbracata in negru ,vroia sa cumepere branza si o intreb de calitatea branzei ma rog la un moment dat cand vine doamna sa imi aduca laptele o intreaba pe aceasta femeie de ce este imbracata in negru ,si spune offf suntem asa de suparati ca fata din acel avion este verisoara sau nepoata mea parca a zis numai stiu exact ,cert este exact in acea zi inainte de a se imbarca in avion o sunase tatal ei sa ii spuna ca au scos pozele de la nunta sau cununia (in care iesise superb si o tot complimentau iar ea era f incantata si nerabdatoare sa le vada)pe care o facusera cu 2 sapt inainte de tragedie in tara,sotul francez o astepta pe aeroport ,era o fata exceptionala cercetatoare parca 33 de ani avea era din buzau ,pacat sa stins mult prea devreme ,as vrea sa o mai intalnesc pe acea femeie sa imi spuna ca i-au recuperat trupul si au adus-o in tara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Aseara la tv au spus ca toate ipotezele raman inca deschise,deci nu stiu nimic sigur,poate fi defectiune,poate fi din cauza timpului,dar poate fi deasemenea si un atac terorist pt ca doi pasageri ar fi fost investigati in Franta pt terorism international.
o fi tot o informatie falsa,nu stiu..
mai spuneau ceva ca din mesajele de alerta primite inainte de disparitie nu stiu cum isi dau ei seama ca pare a fi ceva cu presiunea cabinei,cum ar fi spre exemplu o gaura in cabina...Speculatii de tot felul.nu s-a produs nici un aviz de ajutor,dar au fost alerte automatice de 3 minute care indicau ca nici un serviciu nu mai functiona.
ma gandesc ca daca e un atac terorist ,in scurt timp cineva il revendica.

vedeti aici :www.dailymotion.com/video/x6y4e6_747-foudroye-par-un-eclair_tech" target="_blank">efectele unui fulger asupra unui avion.Se produce un efect numit CUSCA FARADAY.

Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .

Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

Citat:
citat din mesajul lui hannen

Citat:

O tanara italianca care a scapat din avionul mortii Air France,a murit intr-un accident rutier

http://www.e-transport.ro/A_SCAPAT_DIN_AVIONUL_MORTII_AIR_FRANCE_SI_A_MURIT_INTR_UN_ACCIDENT_RUTIER-i8-news33247-p82.html

tinara pensionara? serios ca nu vreau sa fac bascalie,dar in articol scrie ca era o pensionara...

Off Hannen,ai dreptate,am scris gresit ,se mai intampla ,oricum fie pensionara ori tanara ,odihneasca-se in pace !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hannen spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui hannen

Citat:

Off Hannen,ai dreptate,am scris gresit ,se mai intampla ,oricum fie pensionara ori tanara ,odihneasca-se in pace !

don`t worry

Hannen mamica de trei printzese Amira Israa Inas

I want to tell the world... a Story

Occupation 101: Voice of the Silenced Majority

The Future`s So Bright I Gotta Wear Shades

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

hannen, lasa avioanele si treci dincolo
sorry de off-topic...

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

http://www.realitatea.net/avionul-prabusit-in-atlantic-s-a-dezmembrat-in-aer_538177.html

MONI 30s+ SI www.dropshots.com/DIA1" target="_blank">DIANA NAZDRAVANA (01.01.2006)
"Daca traiesti cu ochii pe cer afli mai multe despre Pamint. Daca stai cu ochii in pamint, nu afli mare lucru despre cer."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Franta-i in doliu iara. A inceput prost luna iunie, o sfarseste tot prost. Si tot din cauza unui www.evz.ro/articole/detalii-articol/857038/Avion-prabusit-in-Oceanul-Indian/" target="_blank">Airbus ...

Mergi la inceput