Cafea cu aroma de femei si bebelusi *98 *
Raspunsuri - Pagina 3
aidaciolac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ayla21 Adina Iulia, viciu inseamna dependenta, mai vine fara. ![]() Apuca-te de mers la masaj, ajuta si la cura si da bine si la spirit. Eu ma simt bine dupa masaj, si chiar sunt dependenta de mers la masaj, cand nu merg ma ia cu depresie. ![]() Patru luni fara Alma... _ Monica, the best mommy for Claudiu, Luana, Alma Every day brings new blessings. |
io as face depresie la masaj
nu suport , dar as lenevi intr-o sauna Aida ... 24+
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
aidaciolac spune:
| citat din mesajul lui Adina Iulia Dodo, zici sa donez kilele in plus? Le donez, da' cine crezi ca mi le accepta? |
auzi ?
da-mi-le mie ca si asa nu mai conteaza inca 6 la cate am in plus

Aida ... 24+
Poze cu noi

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"
aidaciolac spune:
| citat din mesajul lui Adina Iulia Maru ![]() Hai sa slabim in cor, vrei? |
si io

Aida ... 24+
Poze cu noi

aidaciolac spune:
| citat din mesajul lui Adina Iulia Acum, un moment de respect. Toata lumea sa duca mana pe inima. http://www.youtube.com/watch?v=qetG30mipTQ&hl=ro Principe, ridica steagul ca venim. |
azi principesa mi-a cantat 'la multi ani' in romana si in venezueleana

principesa nebuna ... mustatea Laci la urare
amAida ... 24+
Poze cu noi

aidaciolac spune:
...
am venit si ati disparut?
... oare pe unde e si wendy a noastra
... poate apuca sa traga si ea un pui de somn ...
hai o vraja sa apareti 

Aida ... 24+
Poze cu noi
MsLara spune:
Mai ce veselie pe aici
, imi place!
Aida eu iau doar inghetata ca altfel trebuie sa ma duc si eu la piscina dar nu stiu sa inot
. Asa macar imi ramane speranta ca dau din dieta inca trei kg! Deci, Dodo daca mai vrei ai si la mine cont deschis
.
Gluma-gluma, dar chiar as manca o inghetata!
Emma este in sufletul nostru
Lali 
A_Iulia spune:
Pai sa cantam toate in cor!
Pentru Aida:
http://www.youtube.com/watch?v=3BLnLBAsLO0&feature=related
PS: Asa ti-a cantat Principe?
aidaciolac spune:
| citat din mesajul lui MsLara Gluma-gluma, dar chiar as manca o inghetata! Emma este in sufletul nostru Lali ![]() |
aha , si io , dar io am luat azi pizza si inghe , pizza am halit-o atunci cand am ajuns acasa si v-am servit si voua , iar de inghe cu fistic
ma apuc acum Aida ... 24+
Poze cu noi

aidaciolac spune:
| citat din mesajul lui Adina Iulia Pai sa cantam toate in cor! Pentru Aida: http://www.youtube.com/watch?v=3BLnLBAsLO0&feature=related PS: Asa ti-a cantat Principe? |
mai , parca nu suna asa

... dar oare unde umbla? iar s-o fi urcat in bananier

Aida ... 24+
Poze cu noi

Ayla21 spune:
Cumpleaños feliz
te deseamos a ti
cumpleaños Aida
cumpleaños feliz.
Feliz, feliz en tu día,
Amiguita qué Dios te bendiga,
Qué reine la paz en tu día,
Y qué cumplas muchos más.
Alo, alo, care falseaza acolo in spate?
Hai, gata, e bine, aplauzeeeee!!

Aida, a fost bine?