Cafea cu aroma de femei si bebelusi *98 *

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MsLara spune:

Hai ca de emotie m-am si balbait. Am actualizat semnatura. Daca vreti sa ma vedeti uitati-va repede . Ignorati backgroundul ca a fost sedinta foto de una singura.

Emma este in sufletul nostru
Hobby
Lali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

ei da , asa mai zic si io , m-as apuca si io de crosetat daca ar trebui sa imi fac doar atata bluzitza
... frumos lali , frumos

Aida ... 24+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput

Multumesc Aida.

Sa nu plecati ca eu am ramas fara TV...s-a innorat cumplit si decodorul nu mai vede nimic. Trebuie sa pun muzica, altfel e rau fara galagie... face figuri si curentul electric, parca-i zona crepusculara la mine!

Hobby
Lali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

mai, eu dorm mereu pe mine, asa ca nu se pune

noi am avut show: 2 masini s-au ciocnit aici pe University, intr-un trafic nebun, politia a venit in mai putin de 30 de sec, apoi pompierii, si ambulanta, ridicol la sf, tinand cont ca sunt 3 spitale cu ER la cativa metri

Lali, am aruncat un ochi, ma duc sa le savurez

Mergi la inceput

la mama e show din asta cel putin de 2x pe saptamana si mai ales noaptea , dar nu vine nici politia , nici pompierii si nici ambulanta si spitalul e la 3 minute de mers pe jos ... si eu cand merg acolo parchez pe timp de noapte doar in locuri strategice ca sa nu ma loveasca sau pe alta strada frate ... ca in vestul salbatic acolo

Aida ... 24+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput

Maru te astept cu impresii...

La voi vin prea multi la accidente si la noi prea putini...

Hobby
Lali

Mergi la inceput

Lali, mi-au placut tare tare mult, salul mi-a placut f mult, de fapt ai 2 poze cu saluri, si inca o bluzita care mi-a placut tare mult! Ai talent!
iar tu arati superb!

aida, ce sa zic, eu sunt impresionata de cat de rapid si profesionist se misca: deja 2 masini de tractare ajunsesera, ca e tragedie, strada e principala, circulata si la cateva sute de metri de cladirile guvernului ontariez. Dar mi-a fost mila de cei implicati in accident, ca a fost destul de serios!

Mergi la inceput

Maru!

...voi discutati ca eu si crosetez (trebuie sa termin un cadou).

Hobby
Lali

Mergi la inceput

ce mai gatiti? sunt stuck, nu stiu ce sa le fac la baieti diseara, cred ca niste mazare ori niste legume combinate
abia astept sa vina ai mei, sa ii invat sa umble la aragaz, microunde, grill si masina de spalat vase, sa scap de treaba
deci, ce mai gatiti?

Mergi la inceput

deci io am bagat ieri o shorba de verishoar si azi am balotat 2 castronele de shorba cu smantana si daca ma gandesc cred ca mai bag inca unul

Aida ... 24+
Poze cu noi

Mergi la inceput