Pepenasi de iulie-august 2008-IN SARBATOARE! (122)
Raspunsuri - Pagina 9
ariadnabr spune:
Io una cred ca poti sa ai empatie si sa iti lauzi copilul in aceeasi fraza fara sa compari copii. Nu cred ca ar trebui sa fim discrete vis-a-vis de ceea ce fac copii nostrii si nici sa nu intrebam si sa oferim suport moral daca e nevoie. Pana la urma suntem un colectiv, si te-as ruga sa iti aduci aminte ca multe dintre noi sunt la primul copil si ceea ce se intampla e nou si fermecat. Nu conteaza ca exagereaza poate, e lumea lor plina de culori si au dreptul sa o vada cum vor ele.
Eu stiu ca doare sa vezi ca altii fac si al tau nu, stiu pentru ca am si eu o problema care doare zilnic, dar incerc sa trec peste si sa realizez ca asta e, asa e ea, incerc sa nu vad ca e slaba, ca nu mananca, bine ca exista solutie, sper sa nu fie repercursiuni...etc. Pentru Iriss am toata compasiunea si pentru ca sunt lipsita de empatie, am citit despre diagnosticul ei, asa cum am citit si despre al tau, ca sa inteleg ceea ce se intampla, sa pot oferi suport moral daca e nevoie. In fine, de data asta chiar ma retrag. Imi pare rau ca discutii de acest gen inca mai apar aici.
O vara frumoasa fetelor 

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Madalina mamica fericita de
Sonia si bebe Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Slideshow Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Slideshow Julia
Ralu79 spune:
Of of!
Sibylle- fara suparare, dar pe mine treaba asta m-a facut sa ma gandesc la "vanatoarea de vrajitoare" (Ariadnabr- sorry ca te aseman cu o vrajitoare, sa stii ca mi-esti tare draga). Eu personal am impresia ca parca urmaresti posturile Madalinei de Irlanda sa vezi cu ce poti s-o mai taxezi. N-am vrut sa scriu nimic pana acum, dar nu mi se pare fair. Chiar nu vad pe nimeni la odiseea noastra in stare sa zica ceva cu rautate intentionat. Este parerea mea, sper sa nu deranjeze pe nimeni ca mi-am exprimat-o public.
Aaaa si nu fac parte din grupul de mess al Madalinei de Irlanda(desi cred ca mi-ar placea), nu vorbesc cu ea si nici nu mi-a promis ca-mi imprumuta Irlandezu'![]()
Pupicei tuturor si o zi linistita
maitreyi spune:
haoleu...se imprumuta un irlandez pe-aici?
mada macar vorbeste asa fain cu accent di ala di nu intelege nimeni nic?
-------
Ana-Maria
de bebelakis Alexandra 
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
ooka spune:
iar va certati? nu v'ar fi rushini
sibylle
, ariadna nu mai da domne bir cu fugitii cum spune careva ceva ce'ti pica invers
si acu' ca sa ma bag si eu ca musca..
, empatia intr'adevar lipseste, da empatia ca la carte nu tentativa de a o bifa in actiunile vietii. Nu ma refer numai la forum, in general, oamenii is prea repeziti, neatenti, etc, fata de semenii lor. Aia e, prindem piele shoricioasa si cred ca mai degraba o sa ajungem sa nu ne mai deranjeze decit sa redevenim cu adevarat empatici. Io's fericit daca numar pe degetle de la miini oamenii apti de empatie din jurul meu, si atunci is fericit. Asta pt Sibylle.
si acu' si pt Mada, pai domne, treaba asta ca esti fermecat ca lovit de trasnet ca esti la primul copil, sa stii ca la mine nu se aplica. Sigur, ma bucur ca pana acu a bifat niste chestii, le astept si pe urmatoarele da cu calm si ma rog sa fie sanatoasa. Ma rog, ideea e ca nu le vinez, so, generalizarea, in cazu' meu face exceptie deci pica lata ca explicatie daca nu's singura
.
Bon, si acu despre gradi - nu gasesc domne unde sa'l dau pe porc. Am mai vb si cu una dusa rau de la o gradi, care'mi spune (de doua ori mi'a spus, ca nu stiam ca are doua gradi cu nume diferite) ca ii primesc pe copii daca au simtul echilibrului. O locatie e cresa (de la 9 luni primesc) alta e gradi ( de la un an). Aia imi spunea ca tre sa mearga, io ii spun ca se ridica
. Da mi se pare o imbecilitate, pai mai nene, ce simt al echilibrului vrei neica? Sau daca nu fac echilibristica, kk la oala si mai stiu io pana la varsta de 18 luni cred, is declarati inapti, zici ca's timpiti. Nu mai merg la asta. Asa ma calca pe bataturi treaba asta cu aruncatu' in categorii de ma ia greata. Incepind de la celebra: e baiat?. Ce'are domne, iti creste inima cit casa daca mormolocu pe care'l admiri e baiat sau fata? te ajuta sa'i atribui complimente sau sa'l dispretuiesti..Logica asta a me nu e foarte bine fundamentata, da' as putea sa ma chinui sa argumentez ca prea vine din toata inima sila asta de categorisire.
in rest numa bine![]()
mami de Sofi
ankalaura spune:
Deci sunt in urma cu cititul si probabil ca imi ridic lumea in cap, da' zic doo vorbe.
Eu nu sunt asa de convinsa ca Dumnezeu le-a facut pe toate, asa ca sunt intr-o reala dificultate...
Maica-mea a dus-o pe Eliza la biserica de cand era mica (desi pe noi nu ne-a dus niciodata, bunica-mea ne mai ducea...), ii aduce "painica" de la biserica, si o pune sa zica Ingerasul.
Drept sa spun, pe mine ma streseaza.
Pentru ca eu i-am zis deja Elizei ca nu prea e clar cum au aparut oamenii, si daca ea tot e curioasa cum e cu planetele si cu dinozaurii, nu imi vine sa ii zic ca treburile s-au intamplat dupa un plan dumnezeiesc.
Intr-un fel sau altul cunoaste ceva povestiri, stie despre Arca lui Noe, despre Nasterea lui Iisus,... Desigur, citindu-i Ice Age the Melt Down, a fost nitel derutata de ce pe arca respectiva se afla un alt sef si nu Noe...
Prefer sa ii spun ca pe oamenii rai ii ia Politia, nu ca ii bate Doamne Doamne.
Si ca unii cred ca exista extrateresti, nu de alta, dar nu stiu ce i-as raspunde la intrebarea "Dumnezeu este extraterestru?"
Si apoi, daca ea se uita in enciclopedie si vede ilustrata teoria darwinista, ce i-as spune? Ca aia din enciclopedie nu stiu corect?
Drept sa spun, mi se pare nitel ciudat sa ii spun ca Doamne Doamne l-a facut pe om (chiar si cu povestea in paralel...) si apoi sa ii zic stai nitel, sa vezi cum e treaba cu gorilele si cine e nenea Darwin.
ooka spune:
si pentru ca tot am limbarita (bolesc si porcu e exportat la mama)
sa va spun ce se intimpla la mine pe balcon:
io am un balcon mic, cum se cade la o garsoniera, are raza de maxim un metru si e in forma de semicerc. In dreapta cum iesi in balcon, am puse unele peste altele cele 4 anvelope de iarna (sau de vara nici nu mai stiu) deasupra un cosh, da mic gen tava care se sprijina de perete. Bon. Ce i'a venit in cap unei proaspete familii de porumbei??? Sa'si faca cuib nene
. Tineri fiind, au pus ei citeva cracute acolo, gramada. Pana sa ma prind eu si sa iau o decizie hop si primul ou. Sambata cind a plouat rau de tot, n'a venit nici unul la clocit si am zis ca gata, prosti prosti da nah, s'au desteptat ca n'au sanse. Ca e mic locul si foarte instabil plus ca intind rufe in balcon, iesim la fumat etc. Da n'ai sa vezi, acu au doua oua
si sta toanta cu coada la mine si cloceste. Sa vezi jelanie pe mine daca nu'i ies puii si daca nu cresc mari si frumosi.![]()
mami de Sofi
maitreyi spune:
eu nu cred in teoria lu' darwin...asa ca de ce i-as baga-o pe gat? dilema mea e alta...o invat ce stiu eu despre Dumnezeu, o ajut sa creasca in spiritul crestin, crestem impreuna si sper sa imi fac bine treaba de mama crestina si la adolescenta sa nu o ia razna cum aveam eu colegi de liceu care intrebau la religie daca Dumnezeu are penis...ii ca exemplu pe parintii mei care au facut treaba buna cu mine, frate-miu si sor-mea...sper sa ii fiu si eu de ajutor alexandrei cum mi-au fost si imi sunt ei mie.
-------
Ana-Maria
de bebelakis Alexandra 
-------
Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca... 
Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008
dara_d spune:
Multumesc pentru parola de pe picassa si pentru ca ati votat-o pe denisa.

tuturor fara exceptie si special pentru Camy, stai calma si nu te enerva nimic nu trebuie sa tulbure linistea ta si a puiului tau care trebuie sa cresca si sa se dezvolte.

http://b1.lilypie.com/uLlkp2.png
VA ROG UN VOT SI PENTRU NOI
http://www.kinderstudio.ro/concurs
ElizaClara spune:
Mona multumim frumos pentru aprecieri, esti singura care s-a uitat la filmuletul nostru.
Narcisa ma bucur ca sunteti bine, cred ca Doamne Doamne va pazeste si nimic rau nu vi se poate intampla.
Turtu cum se mai simte Mara?
Ralu si Mai3, pai doamne respectabile sunteti voi de va dati la irlandez?!
Ooka
sa ne spui cand apar puiutii de porumbeii!!!
Pupici la mamici si pitici