Pepenasi de iulie-august 2008-IN SARBATOARE! (122)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maitreyi spune:

eliza eu is fan scarlet o'hara asa ca ma dau bine pe langa ei ca sa vad si eu tara cea faimoasa...ca in rest i-l las madalinei ca stiu ca il umbeste tat

-------

Ana-Maria de bebelakis Alexandra

-------

Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca...

Minunea de la Doamne-Doamne 17.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Boti - mai, mie mi se pare ca se uita unii ciudat ca ne vad prea des CU tati in parc... Sau pe tati cu ele si eu lipsa... Oare s-or gandi ca "saracutele de ele"??

Asta e ca in bancul ala de il pusese Andreea... ce baiat bun si ce fata lipsita de noroc...
Asa si cu "tati"...
Daca tati nu e, sau daca tati e un idiot... "vai saraca"
Daca tati e prezent si e ok... "aaa, a avut noroc"
Deci nu e ca si cum tu ai avea vreo calitate, ca sa nu zic contributie...

Sau sa scoti din sac iaurtul Danone si sa sara imediat una, "Vaaai, nu ii mai dati Danone ca nu e bun!" Bai da' ma cunosti de undeva?? Vezi-ti domne de iaurtu' tau!

Asa ca stii ce, creste-ti tu copilul asa cum stii, incat sa fii multumita de tine, si data viitoare cand o vezi pe madam, zi "pass" si treci pe langa ea. Nu de alta da' maine-poimaine o sa emita pareri care s-ar putea sa te enerveze si mai tare...

ANA - gresit mama draga! Daca tantea are incliatie, de maine o sa povesteasca cu vecina de la colt ca "vai sararca n-are barbat, si bietu' copilu' ala..." Brrr... Asta e unul din motivele de emigrat nene!

RALU - Ups Mie mi-a zis ca mi-l da si de tot, pe Irlandez zic, da' cand am aflat neshte chestii, m-am lecuit Cre' ca a vrut sa ma sperie

MAItreyi - nici eu nu cred in teoria lui Darwin, dar nici nu cred ca omu' a aparut dintr-o plamadeala si fomeia dintr-o coasta...

Ma duc sa rezolv un conflict intre surori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa.s spune:

Bui, cred ca au preluat-o din Gandul, poza.Nu s-au abtinut, asa cu osta iubire...De mare porc, intr-o asemenea tragedie nu mai conteaza nimeni ce a cui a ost.De parca avea vreo importanta.

scuze, nu imi mere - ul de la - ranta...deci scriu ara...

Va multumesc, dragaele mele, e ceva mai bine azi...DSar voi ii bine bine cand voi ajunge din nou acasa, adica in Brazilia.Pana atunci, stress-ul drumului inca e.

The_Andreea, pai daca acuma plangi la nunta lui ce o sa aci????

Katalyna, noi i-am dat deja la Anais mancare de a noastra.Eu cred ca umpic poti s aincerci.

Boti, cine sa ie grasa, Nancy???Hai ma ca deja ...Cred ca din trecut ti se trage.Nu e grasa, stai linistita.Na, cu povestile si cu Dumnezeu, aici nu ne prea pupam.Adica eu cred ce-mi zice Biblia cum ca la inceput a ost cuvantul si cuvantul era Dumnezeu.Gasesti carti pentru copii din care eu cred ca poti sa selectezi.Prima data cred ca trebuie sa deinesti tu ce crezi despre Dumnezeu si cum e Dumnezeul in care crezi, dupa care sa-i transmiti mesajul lui Garga Nancy.carti crestine gasesti la www.cartiortodoxe.ro si la www.kerigma.ro.Eu n-am citit revistele Martorilor lui Iehova, citesc doar reviste crestine, ale celor ce cred in Dumnezeu si in Santa Treime...O sa incerc oricum sa-ti dau ceva link-uri de carti

Blogul meu - artizanat din dragoste pentru copii

Povesti de seara - Amin si ceilalti licurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

De fapt pardon, tre' sa ma corectez... Daca tati E, totusi, dar e un idiot, nu mai e "vai saraca", ci "vai, da' tot e bine ca il are"

Personal votez cu varianta "decat un idiot, mai bine lipsa"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Intrebare despre fontanela - daca s-a inchis la 9 luni nu e devreme?Eu stiam ceva de 1 an. Dr mi-a zis ca s-a inchis dar nu amai zis nimic altceva, daca e bine sau nu si nici eu nu am intrebat, mi-am amintit acasa ca trebuia sa intreb

Anna si Ioana 11.07.2008

povestea nasterii

Mergi la inceput

Sib, nu te supara, te rog.Mada n-a vorbit cu rea intentie cred.Si cu empatia...suntem multe dintre noi care nici macar nu stim si nu putem sa ne imaginam prin ce treci tu in iecare zi.Si care e lupta ta si lupta ariciului cu lumea si cu boala.Citesc in blog si imi dau seama ca e o lupta si ca iecare miscare mai deosebita e o victorie...Si la el e ca nu stim ce e in suletul Madalinei la iecare vomitat de al Juliei...si la iecare victorie cand July reuseste sa manance o lingurita de solide ara sa vomite...Eu va iubesc pe amandoua si va admir pentru ca sunteti puternice...

Acum cu discutiile despre Dumnezeu.Eu cred ca pentru iecare dintre noi ar trebui sa ie clar in primul rand cine e Dumnezeu si care sunt caracteristicile Lui.Credem intr-un Dumnezeu al nostru sau credem in Dumnezeu biblic?...sau in Dumnezeul altor religii.In unctie de asta si de interesul nostru pentru Dumnezeu, vom reusi sa transmitem si copiilor.Cum spunea cineva de aici, ei sunt ca niste maimutele, imita tot ce vad la noi.Asa ca eu cred ca ei, copii, sunt oglinda noastra. Noi, de cand ne stim, citim Biblia impreuna, acum si cu Anais, ne rugam impreuna si seara si dimineata si de cate ori avem ocazia.Anais a mers deja la bisericile din zona, pe unde am ost si noi.Catolica si luterana

Camy, hormonii, mama...hormonii.Zic sa sari la jugulara noastra ca noi suntem ceva mai rezistente

Turtu, deci acum va simtiti mai bine?sa stau linistita?

Mada, multumesc, am primit parola

Mergi la inceput

Anna, nu cred sa ie o problema cu ontanela.

Biri...sa stii ca o saptamana mananc numai amandine si ecler cu ness

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu79 spune:

Eliza- sa stii ca si eu am vazut dansaretul, da' n-am zis nimik

Maaaai sa fim intelese- nu-mi trebe niciun Irlandez. Am io Aradeanu' meu. Ahaaa Maitreyi deci enteresu, ha?

Ooka- sa-ti cloceasca si traiasca oualeNu ne faci si poze la puiuti cand o sa fie mai marisori?

Inca o data sper sa nu fi suparat pe nimeni cu ce am scris. Chiar nu asta a fost intentia mea, ci mi-am spus doar parerea

Pupicei tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Ariadnabr, m-ai speriat cand ai zis de epitet, am recitit mesajul si m-am linistit : nu ti-am adresat niciun epitet. Hai nu te mai supara si tu asa usor, toti avem momente cand ne facem greu intelesi.

Ralu, cred ca ma confunzi, nu am nimic cu Madalina, chiar discutam pe mess uneori despre copiii nostri. M-a deranjat f tare cand a spus ca m-au deranjat "performantele" copiiilor, am explicat clar in postul meu de ce. E drept ca poate extind prea mult treaba asta, pana la urma ar trebui sa ma limitez doar la prieteni ... abea acum ii cern si pe ei, vad cine ma mai cauta si cine brusc "nu mai are timp" de discutii pt ca se simte deranjat.

Poate ca avand probleme sunt si eu mai sensibila la copiii de langa noi si la cei care au mici sau mari probleme. Poate sunt prea sensibila acum, dar stiu sigur ca sunt mult mai atenta la cei din jurul meu ... cred ca chiar aici spunea una din fete ca empatia se invata prin experienta. Si e foarte drept asa ! Atata vreme cat problemele unora se vor rezuma la faptul ca bebe nu mai accepta pantalonii roz cu picatele maro si ca bebe nu vrea sa manace ficatul adus special de la tara ( scuze prietenei cu problema cu ficatul, dar era prea bun exemplu pt a nu fi retinut), nu poti sa le ceri sa fie cu adevarat empatici.

Si cu asta promit ca am incheiat subiectul EMPATIE, stiu ca nu traiesc o mare tragedie si incet incet invat si eu sa traiesc cu asta. Apoi vin si zile mai bune ... din fericire!

Va pup fara discriminare!

Sibylle

http://aripicarecrescinnoi.blogspot.com/

Vladimir ***** ***** Anna

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">SONIA ARE NEVOIE DE AJUTOR! UN CONT PAYPAL VA STA LA DISPOZITIE

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

ce ma fac cu Maria cercelata???cum prinde ceva in ureche cum trage pana scoate...si ii luasem atatia cercei frumoshi,se pare ca tre sa-i pun la pastrare

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii

Mergi la inceput