Gravidute si mamici de Timisoara (30)
Raspunsuri - Pagina 12
toshador spune:
Neata fetelor.
cristina si elatim imi pare foarte rau pt puiutii vostri si ma rog la D-zeu sa fie bine cu ei.
Noi suntem tot acasa. Astazi am hotarat sa stau cuminte si sa fac o zi de leneveala. Nu chiar leneveala...ca am de calcat si o sa pun si la spalat dar nu ma duc in nici o plimbare.
Eu va citesc regulat, nu intru ca nu prea am ce sa va spun doar ca inca suntem in asteptare....si asta mi se pare foarte obositor. Azi noapte a fost prima noapte in care m-a durut foarte tare soldul stang...o durere de os as zice eu...sau asa am perceput-o eu. Parca in fiecare zi ma simt tot mai rau, ma dor toate si .... Asta e...toata lumea ma suna sa ma intrebe cum ma simt si e foarte frustrant ...ca nu pot sa le zic..stiti ma doare aeea, aeea
...asa ca zic ca ma simt bine
. Cam asa trec zilele la noi.
V-am
pe toate
38+ Suntem parinti de
Angelica.
Asa crestem noi: http://picasaweb.google.ro/toshador/sarcina
genny76 spune:
Buna fetelor.
Va urmaresc in fiecare zi din umbra dar nu sunt prea comunicativa. Si eu sunt tot in faza de asteptare, suntem in saptamana 38+ si asteptam.
toshador stiu cum te simti si cum e sa astepti momentul si nu mai vine.Eu iti urez multa bafta si multa rabdare(ca vom avea nevoie).
Eu m-am hotarat ca daca pana marti 16 iunie nu vrea sa iasa facem cezariana. De abia astept sa-mi vad printesa.
Sanatate multa puiutilor vostri bolnavi.
toshador spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui genny76 Buna fetelor. Va urmaresc in fiecare zi din umbra dar nu sunt prea comunicativa. Si eu sunt tot in faza de asteptare, suntem in saptamana 38+ si asteptam. toshador stiu cum te simti si cum e sa astepti momentul si nu mai vine.Eu iti urez multa bafta si multa rabdare(ca vom avea nevoie). Eu m-am hotarat ca daca pana marti 16 iunie nu vrea sa iasa facem cezariana. De abia astept sa-mi vad printesa. Sanatate multa puiutilor vostri bolnavi. |
genny76 merci de incurajari. S-ar putea sa fi citit aici opinii despre cezariana si inclusiv parera mea. La noi termenul e in 23 deci pana ayunci nu am de gand sa fac nimic. Si dupa 23 pot sa stau inca o saptamana adica pana la 41 de saptamani. Refetor la cezariana...sunt pareri pro si contra, eu te sfatuiesc sa lasi sa vina bble atunic cand vrea el mai ales ca ai asteptat pana acum. Daca nu e nevoie de interventie nu vad de ce ai face, doar ca sa o vezi cu cateva zile mai devreme??? Tu stii ce vrei sa faci si eu nu am nici un drept sa iti zic ceva doar te rog sa te mai gandesti inainte de a face asta.
Noi iti dorim o nastere usoara si cat posibil de naturala. Gandeste ca si pt copilul tau e mai bine asa.
38+ Suntem parinti de
Angelica. Asa crestem noi: http://picasaweb.google.ro/toshador/sarcina
genny76 spune:
toshador asa am hotarat la ultima vizita la ginecolog, impreuna cu el, pentru ca imi este foarte frica si nu cred ca voi suporta cu bine durerile nasterii, medicul mi-a spus din start ca daca nu ma simt pregatita sa nu ma chinui pentru ca va fi mai rau pentru amandoua, eu pana acum o saptamana am fost hotarata sa nasc normal dar cand am ajuns pe masa la ultimul consult si am simtit tot felul de dureri care se pare ca sunt normale am zis ca nu voi suporta durerile nasterii si m-am pus pe un plans in cabinet la medic de nu ma puteam linisti. Medicul m-a incurajat ca va fi bine ca nu se va intampla nimic dar nu m-am putut linisti decat a 3-a zi de la consultatie.Am mai discutat si cu prietenele mele care au nascut cu cezariana si am luat aceasta decizie. Poate nu voi apuca ziua de marti si va veni mai repede, cine stie, se zice ca fetitele sunt mai harnice. Vedem noi.
toshador spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui genny76 toshador asa am hotarat la ultima vizita la ginecolog, impreuna cu el, pentru ca imi este foarte frica si nu cred ca voi suporta cu bine durerile nasterii, medicul mi-a spus din start ca daca nu ma simt pregatita sa nu ma chinui pentru ca va fi mai rau pentru amandoua, eu pana acum o saptamana am fost hotarata sa nasc normal dar cand am ajuns pe masa la ultimul consult si am simtit tot felul de dureri care se pare ca sunt normale am zis ca nu voi suporta durerile nasterii si m-am pus pe un plans in cabinet la medic de nu ma puteam linisti. Medicul m-a incurajat ca va fi bine ca nu se va intampla nimic dar nu m-am putut linisti decat a 3-a zi de la consultatie.Am mai discutat si cu prietenele mele care au nascut cu cezariana si am luat aceasta decizie. Poate nu voi apuca ziua de marti si va veni mai repede, cine stie, se zice ca fetitele sunt mai harnice. Vedem noi. |
genny76 noi iti tinem pumnii indiferent ce va fi si cum vei naste si sa nu uiti sa ne anunti si pe noi.
38+ Suntem parinti de
Angelica. Asa crestem noi: http://picasaweb.google.ro/toshador/sarcina
Roxyn spune:
Multe s-au mai intamplat in ultima vreme.
Tosha, Genni, acusi scoatem agitatele. Abia astept![]()
![]()
Cristina, Elatim, sanatate puiutilor vostri.
Noi raportam primul DINTISOR, cu chinuri, dar nu asa mari cum m-as fi asteptat. Cel de langa iasa la o anumita perioada?
De cateva zile papam si carnita dar, acum cu durerile de gingii nici nu mai vrea sa vada pireul de legume...
mamica de
Vladut
bpaula spune:
Tosha, Genni nasteri usoare si copii sanatosi.
Noi raportam aparitia primului dintisor (cred ca am scris deja dar nu mai retin) iar langa el deja se vede ca si al doilea sta sa iasa. Suntem mai agitati in ultimele zile, ne trezim iar noaptea mai des. are momente cand nu vrea sa suga de la san si ma dispera. Aseara in ultima instanta i-am dat lapte praf ca nu mai vroia nicicum sa manance nici sa doarma si a tras cam 100 ml din biberon. Pentru mine a fost un soc ca am ajuns sa ii dau lapte praf ca tare mult m-am chinuit sa il alaptez si sa am lapte. Asta e, daca de acum nu o sa ii ajunga de la mine nu mai am de ales. Pentru 4 zile mai am de la congelator si cam atat. In rest sper sa am macar cateva mese de la mine cat mai mult timp. Bine ca a acceptat biberonul ca si asta era o problema pana sa ii dau sucul de mar cu el.
urez sanatate copilasilor bolnaviori. sa se faca bine cat mai repede.
strunfita spune:
Cristina, multa sanatate lui Alex! Of, 40 temperatura ... sper ca e mai bine acum.
Roxyn si bpaula, felicitari pentru primul dintisor!
Andreea este destul de cumintica, doar cand o doare burtica face scandal, doarme bine si mananca bine. Eu sunt foarte fericita ca am laptic, la Bogdan am avut foarte putin si l-am alaptat doar pana la 1 luna si jumatate, si atunci mai mult supliment decat lapte de la mine. Dar el era si un mare lenes, mai mult dormea cu sanul in gura decat sugea... in schimb fata mananca la greu.
Suntem in cautare de sala de botez, aveti ceva idei pentru 40 de persoane aprox? Deocamdata avem de ales intre Casa del Sole si Casa cu Flori, dar as mai cauta si prin alte locuri dar restaurante micute si cochete nu prea mai stiu.
Carmina +
Andreea (21.05.2009) si
Bogdan (04.02.2005)
Bogdan in primul an *** Bogdan 1-4 ani *** Poze noi
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi
toshador spune:
Buna fetelor.
Azi am spalat niste hainute de-a fetei pe care le-am luat din Euro. Am luat din 2 magazine. Cele albe , respectiv dintr-un magazin is ok, sau cel putin nu am vazut nici o problema. Dar am mai luat ceva pe balben si pe rosu din alt magazin. Ala rosu i s-a dus culoarea, adica apa a ramas rosie si plus la toate a iesit puf din el cu toate ca costumasul e din bumbacel.
Vroiam sa va intreb, pe cele care cumpara de acolo, de la care magazin luati???? am vazut ca sunt mai multe dar sincera sa fiu parca nu m-as pune sa le incerc pe toate pana sa aflu de la care e marfa de calitate.
Bine ca le-am spalat de mana si am vazut care sunt ok si care nu. Ma gandeam ca poate ar fi o ideea ca prima data, cand le cumpar sa le spal pe fiecare in parte sa vad calitatea si rezistenta culorii. Poate ar fi o idee
. Voi cum ati procedat?
V-am
si o zi buna
38+ Suntem parinti de
Angelica.
Asa crestem noi: http://picasaweb.google.ro/toshador/sarcina
elatim spune:
Fetele multumim ca va ginditi la noi ,febra nu mai facem ,iar scaunul incerc sa-l reglez din alimentatie ,in rest e vesel ,se joaca ,suntem pe drumul cel bun.
Srtunfita noi am facut botezul la Valahia ,pe linia lui 9 ,au 2 sali micute ,cea de la etaj e mai frumoasa ,cu 2 incaperi si o terasa cu flori unde era sala de dans ,ei zic 36 pers ,parca ,dar iti aranjeaza mesele cum vrei,iar la meniu poti negocia ,totul a fost super fain.
Elatim si Victor 13.05.2008