Rahova sau apropiere (55)
Raspunsuri - Pagina 8
monica-elizabet spune:
Of Simona, imi pare rau ca ati fost bolnaviori, sanatte multa copilashilor 
vicky, da macar juma' de ceas fugi si tu la serbare...bine ca dani e baiatel intelegator...eu odata am ajuns cu 5 min mai tarziu si ruxa mea deja era bazaita ca nu mai vin ![]()
hatsumomo, bine ai venit...esti pe partea cealalta a lumii
noi doua suntem in zile diferite ![]()

pe unde ai stat in rahova? poate ne cunoastem ![]()
gata, fug...sa-i bag la baie pe pitici
pupici 
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post
preda_vicky spune:
Monica, m-as duce in zbor daca as putea, dar nu pot
. La 7 sunt la serv, si aici tot la 9 e serbare
. Fac o ora pe drum... cand sa plec, cand sa ma intorc? Nici cu un taxi nu as ajunge in timp util. Ar tb sa fiu in ambele locuri in acelasi timp
.
TELEDON PENTRU MIHAITA,IN RETEAUA ROMTELECOM
**********0 900 900 320-pt 10 euro**********
**********0 900 900 325-pt 5 euro**********
preda_vicky spune:
Dani a terminat clasa a II-a cu diploma de excelenta, are F.B. pe linie
! Fac cinste! Sa curga sampania
, sa vina piscoturile
si capsunile
.
violeta69 spune:
Vicky felicitari 

te cred ca esti bucuroasa si ma bucur si eu cu tine 
noi n-am fost la serbarea de sf de an pt ca eu n-am putut lipsi de la birou si pt ca la 12 avea programare la dentist(pt ca dumnica pleaca)...numai bine ca nu a putut sa-i faca nimic,s-a dezlipit chiar la doctorita in cabinet 
asa ca o sa ramana cu dintele pe jumatate pana o sa vedem cum mai facem....
dar,esu stiu ca Mihnea nu are FB pe linie anul asta...
cred ca la romana unde a avut cei mai multi B a festelit-o ![]()
oricum la anul s-a anuntat printre primii...acum e f hotarat ca nu prea-i place asa
sper sa-l si tina hotararea asta,ca el uita repede ![]()
va 
Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo
Vio
,mamica lui MIHNEA
viitor "descoperitor" de infinit
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
Alinutzaa spune:
Ola
Vicky felicitari pentru rezultatele excelente. Bravo Dani!
Destul de greu rezistam sa stii in Sebastian. M-as duce si eu in alte parcuri, mai umbroase, mai mari, mai frumoase, dar cum eu nu am masina (doar Cristi) imi este practic imposibil sa fac smecheria asta.
Vioimi pare rau de dintisor ca va da asa batai de cap.
Mie imi este un soooooomn, ca de vreo trei nopti a dat insomnia peste mine. Adorm numai la ore imposibile - 3-4 dimineata
Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)
Un pici pe nume Tudor
monica-elizabet spune:
Buna dragutelor
felicitari lui dani si Mihnea pentru rezultatele bune. 
imi pare rau de dintisorul lui Mihnea...daca vrei vio cand vine Mihnea din cantonament iti dau nr de telefon al unui dr care mi-a facut si mie plomba cu "foitza" din portzelan pe un incisiv central din fata si ma tine de acum 12 ani, nu a cazut niciodata desi musc in el, nu si-a schimbat culoarea...ori am avut eu noroc ori a lucrat el bine... ![]()
Alinutza dormi si tu la pranz cu piciul sa te odihnesti
la noi e ziua indragostitilor
om vedea cum serbam dupa amiaza cand are si tati liber...acum juma de cea ne-am trezit, papam si plecam in parc...
va pup
pe toate si va doresc o zi buna si un we minunat ![]()
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post
monica-elizabet spune:
raport: ![]()
fiindca azi a fost ziua indragostitilor ne-am intalnit cu "ea"(iubita lui alex Laura) si cu ai ei in parc si acolo ce-or fii vorbit ei ca pana la urma am plecat de-acolo dupa vreo 2 ore eram la un super club cu piscine(apa era incalzit dar eu stau cu inima cat un purice sa nu o apuce iar pe d-ra mea...stiti voi ce)
apoi ne-am despartit de oamenii astia si dupa ce-am facut ceva cumparaturi m-a invitat tati in oras sa luam masa in varianta 2+2
apoi la un fel de cofetarie(unde-mi palce mie sa mananc o chestie traditionala braziliana...pamonha se numeste) si in sfarsit acasa...sunt moarta de picioare si abia astept sa adoarma astia mici...sa pot sta linistita...
maine...inca nu stim pe unde umblam...
pe toate
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post
preda_vicky spune:
Monica, sa va fie de bine balaceala si prajituricile!
Multumim de urari!
Vio,
lui Mihnea, sunt sigura ca la anul va fi primul, de-acum sunt baieti mari si incep sa devina mai responsabili (zic si eu
).
EU sunt la servici, cam asa o sa fie pana intru in concediu
, incep examenele.
Va doresc wk placut, va
cu drag, sa aveti o zi buna!
hatsumomo spune:
monica-elizabet eu am stat in apropiere de piata tu pe unde ai stat ?
din cate am vazut aici pe forum momentan noi 2 stam cele mai indepartate
una la rasarit si una la apus
aici sunt foarte multi brazilieni si sunt si restaurante braziliene unul este in apropiere de casa mea si bineinteles ori de cate ori am avut ocazia l am vizitat mai ales ca o mare parte din delicatesele lor imi aduc aminte de casa
delicatese savurate pe ritm de samba
ce poate fi mai placut?
pupici 

Alinutzaa multumesc pentru primire

26 + 
karligutza spune:
buna fetele!
bun venit urez si eu colegei cu ochi mici
hatsu cum???
hatsumomo?
te-ai maritat acolo si te cheama ca si nickul cumva? sau nickul reprezinta altceva? ne faci o mica traducere?
apoi, vrei sa te strigam asa? sau ai si vreun prenume mai romanesc
; sa ai srcina usoara mai departe si ne pare bine sa mai povestim cu cineva si inca cineva sa ne mai povesteasca si noua una alta, povesti din Tara Soarelui Rasare, nu? ca doar ai ce povesti de acolo... si poate ne delectam si cu poze cu ochi mici (adica japoneze
)
felicitari pentru premiantii anului scolar care tocmai s-a incheiat! unde stau aruncate ghiozdanele acum? e unsa scoala cu untura? gata? pana la toamna o mananca cainii au ba?
vicky tu esti la vreo universitate sau liceu? multa bafta si putina bataie de cap cu examenele "altora"! ![]()
monica faina zi ati petrecut, club cu piscine, prajituri... ca o fractiune de vacanta! pai ziua indragostitilor 2+2?... 4+3 (voi cu 2+Laura)?... nu prea imi dau formulele astea!
e bine totusi ca adorm copiii la un moment dat
... cate grade mai sunt pe la voi? si inca ceva.. v-ati mai luat atunci masina? in ro?
alinutza voua va doresc umbra in Sebastian, sau masina si tie, sau sot in vacanta... macar pana trece vara!
e nasol pe-afara pe caldurile astea... de la 10 la 18 seara e canicula... dar azi, slava domnului, a fost mai racorica! noi ne-am preumblat azi (cu masina intr-adevar pana acolo) prin Parcul Kiseleff.. cca.4 ore am catarat toate jocurile si topoganele, astfel incat cine doarme deja de 2 ore si acum? Adelutaaaaaa 
fetele si multumesc celor care ne-au adresat cuvinte frumoase! multumim inca o data! ![]()

karligutza
sunt mamica Adelutei