Rahova sau apropiere (55)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

,am intrat sa va salut si sa ma apuc de treaba. De-acum pana pe la mijlocul lunii iulie o sa fie nebunie la scarbici.
Mirela, acum bblina e Maria Lavinia? Frumoase nume, oricum. Ma bucur ca sunteti bine. Lasa ca o sa slabesti sigur, cu 2 copii micuti in jurul tau! Regim naturist
Monica, multi la voi toti!
Eu am o treaba importanta dupa masa! Merg in oras, caut sa cumpar o canapea extensibila.
.

TELEDON PENTRU MIHAITA,IN RETEAUA ROMTELECOM

**********0 900 900 320-pt 10 euro**********
**********0 900 900 325-pt 5 euro**********

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Mire,deci Maria -Lavinia?!vorba lui Vicky...
pana nasti se mai schimba,dar cred ca Maria o sa ramana
lasa ca o sa slabesti tu dupa,dar incearca sa treci pe fructe,iurturi,din astea de nu ingrase,ca stii cum e,acum iei mai mult in greutate....
va si pe puiul mic.....el ce zice? e incantat de surioara?!

Monicama bucur ca s-a revenit Ruxi,acum da-i ceva sa-si revina ....la noi,daca nu ar fi canicula asta parca tot ai mai putea trai putin
a fost frumoasa serbarea,cu floricele,greierasi,furnicute,fluturasi
Aripioarele au fost frumoase,dar la jumatatea spectacolului le-a dat jos ca cica il deranjau am apucat sa fac si poze cum eram intr-o aprte nu se vedeau deact aripile asa ca aripi avem in poze
la final s-au dat premii,ba pt. mate,ba pt. romana(la concursurile scolare)fiecare cu perfornmanta sa, coronite,au avut tort la final,sucuri si ...GATA mai e vineri serbarea finala(cu scoala)
azi e in excursie la Curtea de Arges sambata pleaca in cantonament

Vicky

sa aveti o zi frumoasa si racoroasa,

Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
TELEDON PENTRU MIHAITA,IN RETEAUA ROMTELECOM

**********0 900 900 320-pt 10 euro**********
**********0 900 900 325-pt 5 euro**********

si nu in ultimul rand donu'Bodo

Vio ,mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIRCLAU spune:

buna ziua fetele
da am schimbat numele pt ca era un nume care il vroiam eu dar nu avea nici o legatura cu nasii de botez si totusi m-am gandit eu ca totusi nu ar fi rau sa poarte si un nume de la ei,si cum pe nasa o cheama lavinia si imi place am zis sa ramana asa,Maria o sa ramana siguuur pt ca asta l-am vrut indiferent si cu asta o voi si striga ca imi place muuult

multa sanatate copilasilor bolnaviori
va pupic pe toate

MIRELA mami de andreas nazdravan 10.09.2005 si 30+cu codite maria-lavinia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Sunt si eu pe aici, mai rarut cu scrisul ca nu mai apuc. Dimineata am curs de franceza, zilnic, pana la sfarsitul lunii. Abia dupa-amiaza ajung la birou.
In rest suntem bine, raceala e pe trecute...
tuturor!

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Scuze fetelor dar nu ma pot abtine sa nu va rog sa cititi acest subiect:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=138392
Mamica e o mamica de Bucurie ca si mine. Este inimaginabil prin ce a putut sa treaca cu copilul. Acum asteapta un raspuns clar de la o clinica din germania, in privinta costurilor, dupa care va afisa si datele de cont.
Va rog, daca puteti sa va luati 5 minute pentru a citi.

de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

buna fetele, ne-am intors de la Moldova, tare bine era, 15-20 grade, racorica racorica... a plouat dar a fost si bine, poate ne ducem iar pana la ziua Adelutei... acum sa vedem ce finante avem si cum le distribuim, caci avem si ziua adelutei, si reduceri la Z si 2 nunti mari (adica fara 10 milioane de fiecare nunta nu iesim ) si concediu pe final de iulie-inceput de august, mai vrem si la mare un 5 zile macar, vrem sa mai lichidam si-un credit in toamna, eh! ce sa zic.. o gramada de bani! dar nu asta conteaza, sanatosi sa fim!

vichy eu mi-am luat canapea extensibila de la ikea cu 1400 ron, ffff.usor de extins... ti-o arat pe catalog.. se poate de la 1200 si pana la 1700 ron, dar depinde de salteaua pe care o alegi...

va pup, ma duc sa citesc din urma capitolul curent.

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

uite canapeaua de la pagina 47.. http://ikeaeu.ecweb.is/09/MRO/

cea din dreapta pe nuanta crem...

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna fetelor
vicky, spor la cumparat canapeaua...dar cred ca deja ai luat-o sa ne zici ce model ai ales te cred ca o sa fie nasol pe la serv...sa te tii bine cu nervii..cum te mai simt?
vio ma bucur ca a fost fain la serbare...ai psotat pozele? unde?
rodicuta, bine ati venit acasa o sa aveti o vara plina de activitati... distractie placuta pe unde mergeti
lexi, ma bucur ca sunteti mai bine
Mirela, f frumos numele si-i faci o bucurie si nashicii ca-i poarta numele
noi de maine suntem toti acasa pana Duminica...e liber la scoli...asa ca avem o mini vacanta...
va pe toate ma duc sa ma mai joc cu ruxi...pana vine alex si-l preia pe el

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

Ola

Vicky ati cumparat canapeaua? Sa o stapaniti sanatosi
Vio se pare ca Mihnea are un inceput de vacanta destul de ...in forta ca sa zic asa. Bravo! Unde se duce in cantonament?
Monica v-ati facut planuri pentru minivacanta? Sau e vacanta de odihna si stat acasa?
Karli sa va fie de bine vacanta de la Moldova. Eu am vazut si pozici E foarte frumos la mama ta acolo, mi-a placut curtea aia mare si verde tare tare mult. Iar sora ta seamana cu tine...leit. Vorba aia: parca ati fi surori Multe amintiri mi-au trezit pozele tale sa stii: picioarele goale si murdare ale Adelutei (sa stii ca o invidiez la faza asta), florile de musetel, curtea verde, ciresele mancate direct din pom, offffff, copilarie copilarie. Parca a trecut o mie de ani de atunci.
Sa-i transmiti un pupic special Adelutei care acum cateva seri mi-a trimis un mesaj. Adica presupun ca de la ea era. Daca erai totusi tu, sa stii ca nu stiu ce ai vrut sa zici cu ".aj.a"

Gata, ma duc la somn ca sunt rupta de oboseala
pe toata lumea

Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)

Un pici pe nume Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Alinutza, somn usor si voua tuturor
hai mai fetelor daca va e dor de tzara cand venim acasa o sa fie cald...bunica-mea sta la 50 de km de buc, e aer curat acolo, padure f aproape, curte, gradina, lac sa pescuim...mergem acolo si retraim momentele copilariei alaturi de copilashii nostri...

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post

Mergi la inceput