Rahova sau apropiere (55)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Alinutza ...mmm...ce de bunatati ai facut
uite AICI reteta dupa care am facut covrigii...sa te uiti mai jos pe pagina fiindca sus mai este o reteta si nu am facut dupa ea...

noi am fost la masa azi si ruxitza mi-a facut bucata acolo....a vomat chiar la masa nu va zic cat de atenti au putut fii oamenii aia...alta lume(nu ca la noi unde cred ca mi-as fii primit injuraturile de rigoare) ...au sarit in 2 secunde erau 10 la masa,intr-un minut deja schimbasera masa cu totul(au luat-o pe sus) au pus farfurii curate(era genul de restaurant unde se trece cu mancarea incontinuu printre mese si deci puteai lua din nou ce aveai in farfurie...totul in aceeasi bani...e doar o taxa de intrare si mananci cat poti...ca sa zic asa)
2 tipe au venit la baie dupa mine au adus apa, ma ajutau sa o spal pe ruxita pe manute...
ideea e ca d-ra nu m-a ascultat...a papat niste cartofi prajiti...asta cand ea ar fii trebuit sa tina regim...deh...ea sa asculte..nuuuuu....apoi iar s-a zbantuit la locul de joaca...poc a vomat dupa care la fix 5 min fugea iar pe-acolo si se catzara pe tobogan nu pe la scara ci invers(pe unde se aluneca..de unde mai avea energie...nu stiu)... e zapacita rau de tot dupa alte 10 min manca inghetata ca pe ea n-o doare nimik domne...ce-avem noi cu ea???
vad ca acum doarme(de pranz) si n-a vomat inca inhetata...o fii vreun medicament secret asta? si eu nu stiu?
daca o mai apuca...tre' sa-i dau un antimomitiv ca nu-i a buna...
avem o invitatie la alta petrecere(in genul celei de aseara de la ea de la gradi) dar zau...mi-e frica sa nu mai fie ispitita de ceva pe-acolo si iar se agita, iar alearga si o luam de la capat...mai are si tati niste treaba...asa ca eu cred ca mai luam o pauza...
hai ca v-am zapacit...pupici si somn usor tuturor

poftiti la un pahar

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Moinca,din nou...La multi ani!!!petrecere frumoasa
Si domnisoarei,da-i inghetata ca asata-i face bine,se pare
plecam

Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
TELEDON PENTRU MIHAITA,IN RETEAUA ROMTELECOM

**********0 900 900 320-pt 10 euro**********
**********0 900 900 325-pt 5 euro**********

si nu in ultimul rand donu'Bodo

Vio ,mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinutzaa spune:

La multi ani Alex! Sa cresti mare, sanatos, voinic si norocos!
Monica sa va traiasca baiatul si sa va aduca numai bucurii

As mai sta la povesti nitel cu voi dar trage piciul de laptop ca el vrea "ga ga ga" - adica gaina. Gaina asta fiind gallina turuleca, adica www.youtube.com/watch?v=EvoXw5llbTo" target="_blank">asta care ii place tare si cu care ne-a innebunit. Da' revin eu nitel mai tarziu.

Alina, mamica de Tudor (05.08.2007)

Un pici pe nume Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

sa urez lui Alex! Sa va traiasca, Monica, sa creasca mare, sanatos si sa aiba noroc in viata!
Vio, daca maine nu reusesc sa intru pe net, urez lui Mihnea! Sa va traiasca, sa creasca mare, sanatos, mintos si sa aiba noroc in viata!
Eu una sunt fericita,Adi s-a intors acasa! Asa au hotarat el si mandra lui. Nu s-au certat, au ramas prieteni, adevarul e ca el a dus-o f. greu acolo. Chirie mare, salariu mic, abia avea din ce trai. Asa ca, iar nu o sa am loc la calculator...
Va , o duminica frumoasa sa aveti!

Mergi la inceput

Ce liniste e pe aici!!!!!

Vio , sa stii ca nu sunt mare bucatareasa. Ma mai apuca asa din cand in cand, dar in rest...
Sosul de avocado il fac asa: pun in blender un avocado (fara coaja si fara sambure, normal), 4 linguri de lapte, 2 linguri zeama de portocala, 3-4 linguri de iaurt, 1 lingurita zeama de lamaie, 1 lingura maioneza.
Paella este un amestec de legume si carne care se pune intr-o lipie (nu stiu cat de mexican este ceea ce fac eu, ca ea la origine este un fel de mancare mexican)
Monica saru'mana de reteta, o sa o incerc si eu saptamana viitoare.
Sanatate multa Ruxitei cea zbantuita.
Cum v-ati petrecut?
Vicky ma bucur tare mult pentru tine. Stiu cat ai suferit cand a plecat Adi.

Noi am fost azi la zoo. O calduraaaaaa, ne-am topit pe acolo, mai aveam nitel si ne intindeam pe asfalt. Eu si Cristi evident, ca piciul n-avea nici o treaba. Era rosu la fata de la caldura dar n-ar fi stat locului sa bea si el linistit doua guri de apa. Animalele erau si ele lesinate de caldura, stateau la umbra si dormeau.
A ramas profund impresionat de pelicani, i-am vazut si cand am intrat si cand am iesit. La iesire s-a lasat cu miorlaieli ca el vrea sa mai stea la pelicani. Acum daca il intrebi ce faceau pelicanii deschide gurita si gafaie (ca asa faceau si pelicanii aia saracii) si iti spune ca le era sete (face miam miam).

Fug sa ma bag in pat, ca e super tarziu
pe toata lumea

Un pici pe nume Tudor

Mergi la inceput

Acum am vazut ca e trecut de doispe noaptea asa ca....

La multi ani Mihnea! Sa cresti mare, sanatos, voios si norocos!
Vio sa iti traiasca baiatul si sa iti aduca numai bucurii!

Un pici pe nume Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tatto spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alinutzaa

Acum am vazut ca e trecut de doispe noaptea asa ca....

La multi ani Mihnea! Sa cresti mare, sanatos, voios si norocos!
Vio sa iti traiasca baiatul si sa iti aduca numai bucurii!

Un pici pe nume Tudor

ALESSIA 1/08/2007
http://tatto.weblog.ro/photoblog/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

multumesc din suflet pentru urari fetelor sa se intoarca la voi inzecit
am petrecut tare fain astazi(am fost peste tot unde au vrut ei) am luat cadouri pentru amandoi bineinteles ca nu se poate altfel
ruxa s-a simtit ok cu stomacelul asa ca...am avut noroc desi ziceam ca e aproape 20 si ca ne pregatim lucrushoarele si ghiozdanelele pentru maine...se pare ca iar o luam din loc...

La multi ani! Mihnea, sa cresti mare si sanatos si la punga gros
vioooo...sa-ti traiasca baiatul si sa-ti aduca numai bucurii

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

va multumesc

ieri n-am avut "succesuri" depline,doar un bronz si o mentiune
dar e bine si asa pt ca a fost concurenta mare

azi va servim cu tot ce va doriti si va invit sa va bucurati impreuna cu noi.....acum 9 anisori puiul meu avea doar cateva ore

Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA

si nu in ultimul rand donu'Bodo

Vio ,mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit

Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!

Mergi la inceput