Oprire menstruatie

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns deedee17 spune:

Calciu + Nurofen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina_nz spune:

Interdictia de a intre in biserica in saptamana "cu probleme" vine din timpuri vechi cand femeile nu prea purtau chiloti si bandaje superprotective ca in zilele noastre si patau podele si covoarele din biserica. asa ca preotii au pus interdictia de a mai intra in biserica.
Chestia asta si bunica mea de 80 ani si cu 5 clase primare o stie.
O alta zicere este ca ai avea voie sa intri dar sa tii in mana o batista.....stie cineva explicatia? E atata de logica incat va las pe voi (fete inteligente ale mileniului3 ) sa o gasiti.

Silvia mamica de Adrian (22 August 2003) si baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amnesty spune:

Eu personal credeam ca e o chestie de "impuritate", am dat peste ea intamplator in vechiul testament. Mie oricum mi se pare aberanta ideea..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

Ella, prietena ta a luat in consideratie varianta in care primeste dezlegare de la taica popa ? De ce sa se chinuie atat cu pastile, cand poate sa ii spuna parintelui... preotii au solutii si pentru cazurile astea

@edit: crezi ca i-ar fi rusine sa ii spuna preotului ? Am impresia ca se poate duce si cu o zi inainte sa-i citeasca parintele, ca sa nu ii citeasca fix de fata cu toti invitatii... sa intrebe si ea la biserica.

Mergi la inceput