Mamici de fulgusori de Nov.Dec.2009 (34)
Raspunsuri - Pagina 5
miany75 spune:
fetelor,am revenit cu vesti buneee!!
Se pare ca vom mai avea un pe lista!.. din ce am vazut noi (adica "noi doi parinti fericiti"),pt ca sotiorul meu a zis ca nu vrea sa ii spuna dr ce e ,ca vede el...si s-a vazut destul de clar ca avea un piciorus intins si celalalt ridicat ..e "putica"
M-am bucurat tare mult ca mi-a zis "nenea" ca e in grafic (12 cm si 190 g)si are toate structurile corespunzatoare varstei..asa ca fetelor..fac cinsteeeee inca o dataaa!sunt
miany
17+
miany75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lacramioara2 Dragi mamici, va multumesc ca m-ati trecut si pe mine in lista odiseii cu datele piticului meu drag. Eu am o situatie ceva mai complicata, tatal ne-a parasit acum o saptamana si mai bine, si suntem doar eu cu bebele si cu toate spaimele care vin peste mine.Citindu-va pe voi parca imi mai iau gandul de la griji. Va pup pe toate |
Lacrimioara,fii tare pentru bebelul tau ..merita sacrificiul!NOI suntem alaturi de tine!NU lasa pe nimeni si nimic sa ti fure bucuria de a fi mama!
miany
17+
laurairina13 spune:
Miany, felicitari!!!!
Inca un carucior albastru...bre da fititili cu fustili unde's??????????
'Love doesn't make the world go round, but it makes the ride Worthwhile' Franklin P.Jones
Laura, 16+
poze
miany75 spune:
ms mult ,Laurairina ..poate cineva a avut dreptate in nov se nasc baietei si decembrie fetitele...sa vedem..
Succes cu pregatirile de nunta ...si eu ma voi chefui atunci ca e ziua sotului!!
miany
17+
myrella_21 spune:
Miany felicitari!!!
Laura lasa ca poate vin eu cu vreo fetita saptamana viitoare, ca dupa cum stii dr nu a putut sa imi zica sigur dar s-a vazut destul de clar de atunci ca e baiat si sotul meu care asta si-a dorit mereu...e incantat de nu mai poate si parca vedem ca atunci cand o sa se vada 100% o sa ii zica ca e fata....
acuma problema ca ar fi fata nu este dar ce ne facem noi, ca nu stiu cum e la voi dar noi avem pregatit numele de baiat de vreo 2 ani si la cat l-am pronuntat prin casa parca deja s-a creat o legatura speciala...parca as avea deja un baiat cu numele asta prin casa de vreo 2 ani.... ar fi foarte mortal...
14+
poze
Miramar spune:
Donna, Lidia imi pare tare rau sa aud de pierderea voastra. Sa dea Domnul sa reveniti la Odisee cat de curand.
Lacramioara - o sa fie bine o sa vezi , de-un astfel de tata nici n-aveati nevoie. Noi suntem alaturi de tine
Danan, Krelia dar lasand pretul la o parte voi la greutate v-ati uitat? 15,3 kg si respectiv 12,7 in varianta sport? Oar mai usoare nu exista? Ca de exemplu eu nu prea imi imaginez cum cobor eu un astfel de carucioar din casa si--l urc in masina singurica. Sau invers si cu bebe dupa mine in parc cum il scobor?
Miany 75 - felicitari pentru vestile bune.
Ramo - daca totul e bine eu intentionez sa vin la servici pana in octombrie, nu m-am hotarat inca daca octombrie la inceput sau mai pe la mijloc.
15+
monis5 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lacramioara2 Dragi mamici, va multumesc ca m-ati trecut si pe mine in lista odiseii cu datele piticului meu drag. Eu am o situatie ceva mai complicata, tatal ne-a parasit acum o saptamana si mai bine, si suntem doar eu cu bebele si cu toate spaimele care vin peste mine.Citindu-va pe voi parca imi mai iau gandul de la griji. Va pup pe toate |
Draga Lacramioara
Bine ai venit la odisee. E locul cel mai bun, mai ales daca ai timp mult la dispozitie. Mai bine stai cu noi decat cu spaimele tale . Si daca vrei si poti, spune-ne mai multe. Inca o data, bine ai venit
monis 17+
douradoudou spune:
am revenit..v-am mai citit din urma ..donna_n si lidia imi pare rau.stiu prin ce treceti dar viata merge mai departe...nu vom uita dar acum trebuie sa va ganditi la urmatorul bb care o sa fie bine si trebuie sa va gaseasca si pe voi pregatite..va ...eu azi am avut lume in vizita...3 cumnate si deci si 6 copiii plus unul in burtik (una dintre ele este cu o luna inaintea mea)...bine ca am un sac de jucariii pt cine vine la mine cu copilul..va ..ma duc sa-mi fac un suc de portocale...azi nu prea am mancat..cand ma bucuram si eu ca am scapat de greata ..a revenit ..of
lacramioara2 spune:
sa va dea Dumneazeu multa sanatate tuturor pentru vorbele voastre bune si incurajatoare.
Eu mi-am dorit acest bebe foarte mult si am crezut ca si tatal lui il dorea asemenea. L-am iubit si il iubesc in continuare in ciuda gestului sau absolut de neinteles pentru mine intrucat pana in seara plecarii sale totul era absolut perfect. Ori am trait eu o himera, ori lumea s-a intors cu fundul in sus.Inteleg insa ca orice suparare imi poate afecta copilul asa ca ma voi stradiui ca impreuna cu voi si avand suportul parintilor si al prietenilor apropiati, sa ajungem cu bine la termen si sa fim sanatosi amandoi.
Va sarut
monis5 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ramonika
lacramioara - curaj, suntem alaturi de tine monis - n-am vazut ai scris ca depinde de DPN. dar eu voiam sa stiu cat vreti voi sa va luati. eu mi-as lua cam o luna - o luna jumate, depinde si cum ma simt. Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki |
Ramonika - m-ai bagat la idei. Stiam f f sigur ca am scris, apoi cand am vazut ce zici, mi-am spus ca neuronul gravid e in pericol... nu mai stiu ce fac!!!! Ajutor
Asa ca am recitit si am zis cap trecut urmatoarele
Neata fetelor
si o saptamana usoara.
Eu am dat o fuga dimineata la dr de familie pentru reteta compensata pt nenorocitele alea de antibiotice si mi-a spus si ea (dupa cum am mai citit pe DC la alte subiecte) ca da prenatal cu 63 de zile inainte de DPN. De ce fac ei asta, ma depaseste... dar ma rog. Eu una planuiesc sa mi-l iau cat mai curand si sa mai muncesc de acasa, pentru ca ajuta la salariu
Semneaza neuronul INCA valabil
monis 17+