Mamici de fulgusori de Nov.Dec.2009 (34)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

of, carmen....ce ma apuca toti aia cand vad ce patroni avem..si cum se imbogatesc ei pe spatele fraierilor.....si al meu vine in fiecare zi cu cat o poveste de la firma, de-ti sta mintea-n loc...cum li se baga bete in roate..poate poate isi dau demisia..ca prosti nu sunt, nu ii dau afara.....ca nu au motiv...dar..fac in asa fel incat sa inebunesti cu creierii capului si sa-ti iei campii.....

ce frumos e cand ti se spune aproape de sf. programului ca nu mai avem pungi pentru restul simpozioanelor de saptamana viitoare ..inebunesc....

daca ai rabdare pana sambata asta..si nu e prea tarziu, o sa-ti spun cat m-a costat pe mine....

krelia 16+
tzutzupida noastra creste si pozeaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Ramonika, acu ma uitam la Vladutz tigrut al tau, da ai poze din 2005 cu el, cand era mai puiut, mai noi nu ai? sa vad si eu una bucata motanoi gras??

Viitoare miresicaaa !!

Laura, 17+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

dar cand esti amenintat de un client in timpul programului... si mai face si panarama... si esti nevoit sa apesi butonul de panica..... iar dragii de sefi te suna sa se planga ca ai alungat sarmanul client in plina criza.... si acum se va duce la alta firma? sa nu-i omori cu firma mamei lor cu tot?

13+
bebe creste
Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Si eu ma "laud" cu cea mai mare criza financiara posibila....n-am nici 5 lei in buzunar....sper sa gasim motive sa zambim!!

Am inteles ca TT ajunge in jur de 350 lei

16+

Mariana

bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13

Ramonika, acu ma uitam la Vladutz tigrut al tau, da ai poze din 2005 cu el, cand era mai puiut, mai noi nu ai? sa vad si eu una bucata motanoi gras??

Viitoare miresicaaa !!

Laura, 17+
poze

ba o sa pun, dar de acasa, ca aici (la servici) n-am poze. da nu-i cine stie ce gras...

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

in iasi TT e 100 ( ma refer la analiza de sange). asa m-a anuntat o prietena sapt trecuta... oare nu o fi inteles ea gresit?

13+
bebe creste
Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Las Simina, ca noi suntem la capitolu platit diversi/diverse chestii pt nunta asta 'menunata'..iar cand om trage linia dupa nunta..ioca bani, full datorii

Viitoare miresicaaa !!

Laura, 17+
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miany75 spune:

La CLUJ triplu test e 200 ron :analize+echografie.

miany
17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

parca vad ca la bucuresti o sa fie vreo 3-400 de lei

fetili, s-a rezolvat..m-am linistit..am fost super crizata azi...

acum plec acasa, sa ma pavoazez pentru maine ...sa-mi spal cositele, sa-mi pregatesc bundita si opincutele

pupix si poate mai vb de acasa...daca nu, sa ne auzim cu bine maine seara sau..poimaine, la condicuta!

puuupiiiixxx

krelia 16+
tzutzupida noastra creste si pozeaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Am terminat de semnat,,iuhhuuuu

16+

Mariana

bebe

Mergi la inceput