Mamici de fulgusori de Nov.Dec.2009 (34)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

camy...acolo era de mine..la odiseea aia ..mama ce festin
aici e aushwitz frate ...

eu te inteleg, sa stii....si pe de-o parte o inteleg si pe simina, si pe restul fetelor pofticioase....si nu as vrea sa o am pe constinta cu atata glicerina la purtator ....da'..puii mei...ce naiba sa vorbim intre noi, gravidutzele...ca doar n-om vorbi numai de biberoane, carucioare si tzoale cu burta...caracteristica principala a unei e pofta, nu? ...asa ca mai scapam si noi cate un meniu...ca nah, oameni suntem...

asta fu parerea mea...care cred ca a fsot destul de impartiala si impaciuitoare pt toata lumea....daca oi fi supi vreo burtica...sa ma ierte...

PS. cred ca cel mai bine am face cate o lista cu ce nu place fetelor pofticioase, ca sa stim despre ce vorbim

si eu sunt pofticioasa...da' numai la unele chestii....ah, si daca vreti sa nu mai viu pe forum...ever....vorbiti de spanac...ca eu fac cale intoarsa .....d-ala n-am mancat de 28 de ani..si nici nu intrevad vreo schimbare..noroc cu maltofer fol

hai, pupix la fete frumoase!

krelia 16+
tzutzupida noastra creste si pozeaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monalac spune:

CAMI,MULTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

de la mine n-o sa scoateti retete si mancaruri...
ca nici nu mi-e pofta, nici nu prea ma intereseaza, nici nu-s cine stie ce gospodina...

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Ramonika si eu pot afirma acelasi lucru. Nu sunt o gospodina si nici nu mi-am porpus sa fiu. Si cand ma gandesc la faptul ca in general se crede ca moldovencele sunt bune gospodine . pe mine nici nu ma crede lumea ca nu stiu sa gatesc. Na.... mai fac mancare... ca n-om muri de foame... dar sigur asta nu se numeste gatit

13+
bebe creste
Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina_kin spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionelamaria

SIMI pe voi abia acum v-au anuntat? Eu am aflat din toamna... si fetele mele au semnat de atunci ( ma refer la educatoare). se pare ca in Bucuresti ajung mai greu informatiile.... o fi departe tare.....

13+
bebe creste
Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte"

nuuu..acum si-a amintit directoarea ca noua nu ne-a dat condica....nici noi n-am plans dupa ea!!!

Camy eu nu vreau s-o luati ce pe un ordin..Doamne Fereste...eu doar am avut rugamintea sa fiu inteleasa, si se pare ca nu sunt singura pofticioasa de aici!!

16+

Mariana

bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Nici eu nu-s mare gospodina.....(ce gospodina e aia care nu stie sa faca clatite )....si rulez cele cateva feluri de mancare al care ma pricep.....ca de noutati nu prea am curaj sa ma apuc

hai mah fetele ca de cand ma tot tin...sa zic si eu la multi ani pentru Suzyca!! (poate ne citeste si ea si intra sa dea o limo'

krelia 16+
tzutzupida noastra creste si pozeaza

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

in fine...cum spuneam...nu-s rautacioasa sau suparacioasa...

asa ca revin la ale mele...FARA FRONTIERE!!!

imi astept sotul...sau nu sa merg dupa concediu?????????

fara masina..pe jos...neah...imi astept sotul...

Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008

ingerasul Darius-Andrei

16+ Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!

bebe Flavius Cristian

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns byabeatrice spune:

Salutare burtici!!!!
Am intrat si eu oleaq sa semnez condicuta
La multi ani Suzyca!
Am citit din urma dar n-am timp sa scriu prea multe... DOAR esentialul...sunt deacord cu vorbitul despre mancare.. nu sunt eu o mare pofticioasa... dar imi starniti asa papilele gustative..si nu-mi place. Pt cine duce lipsa de idei de mancare.. poate intreba pe PM.. O sa intreb si eu.. cand voi fi in pana de idei...
Gata am fugit ca tre sa ajung la medic sa imi vad Strumful... poate poate vad ce e...
V-am si-am fugit!

bya 12+
BEBE STRUMF

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui byabeatrice

Salutare burtici!!!!
Am intrat si eu oleaq sa semnez condicuta
La multi ani Suzyca!
Am citit din urma dar n-am timp sa scriu prea multe... DOAR esentialul...sunt deacord cu vorbitul despre mancare.. nu sunt eu o mare pofticioasa... dar imi starniti asa papilele gustative..si nu-mi place. Pt cine duce lipsa de idei de mancare.. poate intreba pe PM.. O sa intreb si eu.. cand voi fi in pana de idei...
Gata am fugit ca tre sa ajung la medic sa imi vad Strumful... poate poate vad ce e...
V-am si-am fugit!

bya 12+
BEBE STRUMF

PM TO ALL?
Sau cum?

Intreb si eu

Sa vii cu vesti bune

monis 17+

Mergi la inceput