Mamici de fulgusori de Nov.Dec.2009 (34)
Raspunsuri - Pagina 17
krelia spune:
camy...acolo era de mine..la odiseea aia
..mama ce festin ![]()
aici e aushwitz frate
...
eu te inteleg, sa stii....si pe de-o parte o inteleg si pe simina, si pe restul fetelor pofticioase....si nu as vrea sa o am pe constinta cu atata glicerina la purtator
....da'..puii mei...ce naiba sa vorbim intre noi, gravidutzele...ca doar n-om vorbi numai de biberoane, carucioare si tzoale cu burta...caracteristica principala a unei
e pofta, nu? ...asa ca mai scapam si noi cate un meniu...ca nah, oameni suntem...
asta fu parerea mea...care cred ca a fsot destul de impartiala si impaciuitoare pt toata lumea....daca oi fi supi vreo burtica...sa ma ierte...
PS. cred ca cel mai bine am face cate o lista cu ce nu place fetelor pofticioase, ca sa stim despre ce vorbim ![]()
si eu sunt pofticioasa...da' numai la unele chestii
....ah, si daca vreti sa nu mai viu pe forum...ever....vorbiti de spanac...ca eu fac cale intoarsa
.....d-ala n-am mancat de 28 de ani..si nici nu intrevad vreo schimbare..noroc cu maltofer fol ![]()
hai, pupix la fete frumoase!
krelia
16+
tzutzupida noastra creste si pozeaza 
Ramonika spune:
de la mine n-o sa scoateti retete si mancaruri... ![]()
ca nici nu mi-e pofta, nici nu prea ma intereseaza, nici nu-s cine stie ce gospodina... 
Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
ionelamaria spune:
Ramonika si eu pot afirma acelasi lucru. Nu sunt o gospodina si nici nu mi-am porpus sa fiu.
Si cand ma gandesc la faptul ca in general se crede ca moldovencele sunt bune gospodine 

. pe mine nici nu ma crede lumea ca nu stiu sa gatesc. Na.... mai fac mancare... ca n-om muri de foame... dar sigur asta nu se numeste gatit
13+
bebe creste
Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte"
simina_kin spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ionelamaria SIMI pe voi abia acum v-au anuntat? Eu am aflat din toamna... si fetele mele au semnat de atunci ( ma refer la educatoare). se pare ca in Bucuresti ajung mai greu informatiile.... o fi departe tare..... 13+bebe creste Un copil poate oricānd sa-l īnvete pe un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodataa si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste.-Paulo Coelho īn "Al Cincilea Munte" |
nuuu..acum si-a amintit directoarea ca noua nu ne-a dat condica....nici noi n-am plans dupa ea!!!
Camy eu nu vreau s-o luati ce pe un ordin..Doamne Fereste...eu doar am avut rugamintea sa fiu inteleasa, si se pare ca nu sunt singura pofticioasa de aici!!

16+Mariana
bebe
krelia spune:
Nici eu nu-s mare gospodina.....(ce gospodina e aia care nu stie sa faca clatite
)....si rulez cele cateva feluri de mancare al care ma pricep.....ca de noutati nu prea am curaj sa ma apuc ![]()
hai mah fetele ca de cand ma tot tin...sa zic si eu la multi ani pentru Suzyca!! (poate ne citeste si ea si intra sa dea o limo'![]()
krelia
16+
tzutzupida noastra creste si pozeaza 
vias spune:
in fine...cum spuneam...nu-s rautacioasa sau suparacioasa...
asa ca revin la ale mele...FARA FRONTIERE!!!
imi astept sotul...sau nu sa merg dupa concediu?????????

fara masina..pe jos...neah...imi astept sotul...![]()
Cami,mamica ingerasului Darius-Andrei 
n: 15.07.2008
d: 16.08.2008
ingerasul Darius-Andrei
16+
Darius mi-a trimis de ziua mamei cel mai frumos cadou, un bebe!
bebe
Flavius Cristian
POZE
byabeatrice spune:
Salutare burtici!!!!
Am intrat si eu oleaq sa semnez condicuta ![]()
La multi ani Suzyca! 
Am citit din urma dar n-am timp sa scriu prea multe... DOAR esentialul...sunt deacord cu vorbitul despre mancare.. nu sunt eu o mare pofticioasa... dar imi starniti asa papilele gustative..si nu-mi place. Pt cine duce lipsa de idei de mancare.. poate intreba pe PM.. O sa intreb si eu.. cand voi fi in pana de idei...
Gata am fugit ca tre sa ajung la medic sa imi vad Strumful... poate poate vad ce e...
V-am
si-am fugit!
bya
12+
BEBE STRUMF
monis5 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui byabeatrice Salutare burtici!!!! Am intrat si eu oleaq sa semnez condicuta La multi ani Suzyca! ![]() Am citit din urma dar n-am timp sa scriu prea multe... DOAR esentialul...sunt deacord cu vorbitul despre mancare.. nu sunt eu o mare pofticioasa... dar imi starniti asa papilele gustative..si nu-mi place. Pt cine duce lipsa de idei de mancare.. poate intreba pe PM.. O sa intreb si eu.. cand voi fi in pana de idei... Gata am fugit ca tre sa ajung la medic sa imi vad Strumful... poate poate vad ce e... ![]() V-am si-am fugit!bya 12+BEBE STRUMF |
PM TO ALL?
Sau cum?
Intreb si eu
Sa vii cu vesti bune

monis
17+