Leoaicele DC*(37)*-in suflet cu Emma

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

Neatza

cum sunteti ? eu ieri am avut o zi prea faina ca sa se termine in acelasi mod .....

Dany ma bucur enorm , ca Teo e bine, si ca nu e nimic grav

Cata daca vin in ro, o sa stau la Constanta, sau la mama, langa Cta, pe la Mangalia nu am degand sa trec, poate doar asa de.... sa vada copilu...ce...nu stiu

Ioana o sa incerc sa vin sa te vad personal, nu am pe nimeni in Bacau, soacra-mea sta in Iasi

poza Mitzului , cu nu fumeaza tre sa spun ca pare un ingerash..... la care se gandeste "de ce am lovit-o pe mami cu mingea si nu cu paleta pe moment e cam nasol momentul, dar pest ani o sa ne amintim cu drag de aceste momente, si o sa ne para rau ca puii nostri cresc, parca prea repede, mult prea repede.

de ce nu te pui sa mai faceti un bb, acum cat e mitzu mica, mie imi pare rau ca nu am facut cat a fost Clau de 2-3 anisori, si acuma m-as pune la munci, dar...... nu pot

Azi avut fetival cu muzica rock si motociclete..... wow super, eu una nu as fi lipsit eu sunt cu muzica rock

Dodo Bestiala Isabella ta cum doarme

Chiar unde e Adi ???

Daria, Katty, Copilutz,Lilia, Raluca..

restul cu ce sa va ademenim sa veniti la noi?

------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Neata!!!
Lilia, ce eforturi concentrate pe toata familia ca sa puteti sa va descurcati pe perioada verii cu Amelia! In schimb, e bine ca te vei vedea cu mama ta! Cred ca abia astepti!

Catutza, nu stam cu cazare in Sighisoara, vom sta in alta parte, pe langa Sibiu, sau chiar in Sibiu, parca, prietenii nostri au aranjat (de-asta nu stiu), si de-acolo plecam in cateva directii!

Yoanna, ince e micuta Maria ta pentru webkinz, poti sa i-l iei ca plus (animalutz de jucarie), dar nu stiu cat se va descurca sa se joace, sa-l creasca pe net, desi joculetele multe sunt usoare!!! Dar poti incerca, si te joci tu pe net, iar ea cu animalutzul! In rest, tot amuzanta esti!

Annie, daca esti cu muzica rock, am o invitatie de 2 persoane pentru Mozart rocks, concertul de azi de la Sala Palatului...vii? Si-asa caut pe cineva sa le dau, ca eu nu pot merge...amatoare din Buc, ceva? Detalii pe www.mozartrocks.ro (stil: muzica simfonica - orchestra simfonica Radio si cu solisti cu chitari electrice, prelucrari, fain)...

_
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8c0a486b860588d396dc22&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei

"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

ups...a plecat mesajul cam aiurea...voiam sa mai intreb cine face capitol nou?

Pup all!

_
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8c0a486b860588d396dc22&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei

"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Capitolnou

oo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*~*oooo*

Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
_

goblenuri-relatii pe blogul Donului

_

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la