Casa de 15.000 euro - merita? E viabila?
Am tot auzit la tv "reclama mascata" la casa de 15.000 de euro (23.000 cu finisaje cu tot). Oferta a fost la Targul Imobiliar PROJECT EXPO din Bucuresti.
Ma intereseaza daca e reala treaba, si daca o astfel de casa e trainica. Nu avem inca tornade, deci ar putea rezista.
Eu una as fi tentata spre o astfel de casa in detrimentul uneia din caramida, mult mai scumpa, evident.
Voi ce credeti? Ati alege sa locuiti intr-o astfel de casa? A fost cineva la targ si a aflat mai multe detalii?
Astept pareri.
Cauta si pastreaza mereu o bucata de cer deasupra vietii tale
Raspunsuri
Ramonika spune:
nu stiu detalii, insa mi se pare suspect de ieftina... 
o casa nu e o rochie, daca se strica, nu-mi mai place, imi iau alta de pe o zi pe alta.
daca tot e sa iti faci casa, fa ceva calumea...
Ramonika
si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza
www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor
www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
adita spune:
la banii astia nu are fundatie, nu are geamuri, usa. am dat o cautare pe google cu numele firmei si am dat de un articol cu un scandal, au luat banii la lume, au facut modificari ce nu apar in contract,le-au promis ca terenul e gratis pe urma le-au cerut banii.nu e cazul acestui proiect, cele din articol erau niste case construite prin ANL, dar ideea e ca firma nu pare deloc serioasa, mie mi-ar fi teama sa ma incurc cu ei
mamica de patru copilasi
: Stefan (18 ian. 2007)
, Nectarie Ioan (5 ian. 2005)
, Elena (21 mai 2003)
si Antim (27 sept. 2001)
oana_n spune:
Nu ma refeream strict la firma respectiva si la casa oferita de ei.
Nelamurirea mea era referitor la idea de casa pe care ei o promoveaza. Sunt alte materiale decat cele "traditionale" si la asta ma refeream. Pareri pro si contra la sistemul de casa pe care s-a nimerit sa il propuna ei.
Nu sunt atat de idioata sa dau 20.000 euro pe o casa "ca si pe o rochie"
.
Voiam pareri din punct de vedere ingineresc, daca e sa o luam asa. Cat e de rezistenta, cat de usor/greu e sa o incalzesti iarna, cat de bine mentine caldura in interior, daca poti bate cuie in pereti sa pui tablouri, daca la un cutermur e mai bine sau mai rau....
Ca de sarlatani care vand iluzii e plina lumea si cunoastem n cazuri de oameni ramasi cu banii dati unui constructor.
Cauta si pastreaza mereu o bucata de cer deasupra vietii tale
Rufus spune:
Acum cativa ani, in zona Valenii de Munte, un tip facea case la cheie, de doua si trei camere. Cele de doua camere cam atat costau, cu tot cu pamant (era foarte ieftin in zona).
Casa de doua camere avea jos living rezonabil, baie si bucatarie (micute), iar sus, mansardat, doua dormitoare. Partea de jos-din BCA, iar partea de sus din lemn. Fara placa peste parter. Instalatia de incalzire avea un cazan "tiganesc", cu randament mic.
Deci, se poate.
Depinde ce pretentii ai. In mod categoric, nu este vreo grozavie...
Am o prietena care si-a luat o astfel de casa. A mai bagat multi bani de atunci...
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lor
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008