Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (12)
Raspunsuri - Pagina 10
silvi8 spune:
salutare!
eu nu pot sa tin pasul cu voi...
referitor insa la kk rar pot sa va spun ca ne confruntam cu aceasta problema de la o luna. i/am dat si debridat si bonisan si baby drink, am incercat si metoda cu termometru, si supozitoarele cu glicerina (uneori cu efect) si duphalac, un gen de lactuloza...si pana la urma solutia e ceai de musetel putin caldut dis de dimineata.
pana acum vad ca functioneaza, o zi da una ba...oricum avand in vedere ca alaptez exclusiv cica ar fi ok si odata pe saptamana zice pediatra.
si intreba cineva de vit C...e vb de vit c natural care e lichid
noapte bunuta!
silvi mama CRINEI
CRINA MINUNEA MEA
novus spune:

Mami lui
Alexandra (03.03.09)www.flickr.com/photos/31088780@N05/?saved=1" target="_blank">Suntem trei muschetari
olishka spune:
Alina vroiam sa zic bebelus frumos ![]()
Bebelusi va zic si eu LA MULTI ANI!!!
Si David a primit de ziua lui un balansoar de la mamica lui, iar de la tatic un feon nou, caci pe cel vechi l-am tot scapat si nu mai scoate sunete faine.
Olga, mamica lui David iepurasul 

dyana27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui olishka Alina vroiam sa zic bebelus frumos Bebelusi va zic si eu LA MULTI ANI!!! Si David a primit de ziua lui un balansoar de la mamica lui, iar de la tatic un feon nou, caci pe cel vechi l-am tot scapat si nu mai scoate sunete faine. Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |
hi hi, si davidutu meu tot balansoar a primit azi

; si o jucarioara de la mami si tatidiana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel
minunea noastra David
olishka spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui dyana27
hi hi, si davidutu meu tot balansoar a primit azi ![]() ![]() ; si o jucarioara de la mami si tatidiana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel minunea noastra David |
Noua balansoarul ne vine peste 2 zile. Abia asteptam

olishka spune:
La voi cum arata buricutul lui bebe? David cand plange ii iese f mult in afara si ma ingrijoreaza. Oare e normal?

Galushca spune:
Salutare gagici!
SimonaMami, 
, nu stiu sa-ti dau sfaturi, dar ma gandesc cu drag la tine, sa ai intelepciunea sa faci cum e mai bine pentru voi toti!
Joanna, speram sa nu fie nevoie de operatie!
Ilinca: 1. Misto pozele alea imbratisata cu Manole.
2. Nu e rece apa la ortodocsi, e ca apa de baita. E singurul lucru pe care il pot spune in apararea lor (io is ortodoxa). Cel putin cu privire la botez. Era sa-l eviscerez pe preot la botezul fetitei mari, ca pe faimosul peste de 13 kile.
3. Ai vazut ce fata desteapta te facusi daca te-a alaptat mama ta pana la 2 ani? Si fie-mea cand o sa se faca mare o sa fie ca tine. Uite, pe blog zice ca la 3 ani stie sa numere cel putin pana la 3 si ea stie pana la 10 in romana si in franceza (nu ca papagalul, ca la gradi vorbeste numai franceza). Na ca m-am si laudat, ce ma nerveaza mamele care se lauda ce copii destepti au 
Pisigri, io am urmatorul cazier:
- mi-a venit sa nu-i mai dau sa suga lu bebita cand aveam candida la tzitzi
- dupa trei saptamani de dormit in fund pe canapea cu ea in brate in pozitie verticala ca sa nu vomite de la plansul de noapte, mi-a venit sa o las pe masuta din sufragerie si sa plec
; vederea oricarui obiect ascutit imi trezea ganduri criminale.
Mentionez ca ma consider o mama normala la cap. Acum in schimb ma delectez cu ganduri sinucigase cand bag in mine ciocolata in miezul noptii si mai am un pic si dereglez complet cantarul.
Chatonescu, io balosesc in fiecare seara la gandul unui gin tonic. Dar nu-mi cumpar. Ma mai masturbez asa vreo doi ani si gata, muci ma fac. Nici o gura de vin n-am apucat sa iau "intre copii".
Ayla, din nou: ai toata admiratia mea. Bine facusi ca te-ai maritat de mica, esti mai matura decat multe femei adulte.
Cu secretara, e important si cum ia ea vorba asta. Pe langa ca nu-ti convine tie.
Dyana si Gigelica, si eu eram nemultumita de dom'Galusca si ii ziceam foarte direct. Am citit cartea "Femei care iubesc prea mult" de Robin Norwood si m-a ajutat sa ma vad pe mine intr-o perspectiva diferita, sa ma detasez si sa-mi gasesc independenta mea de om matur (am cam crescut impreuna cu sotul meu, m-am casatorit cu el la 19 ani, am 29 acum). Cartea trateaza mult probleme legate de alcoolismul din familie (la noi e cazul la rude, musiu al meu are alte pacate deocamdata), dar spune si multe adevaruri general valabile.
Avem nasi!!! Ne apucam de pregatiri de botez! Cum slabesc eu fuga fo 20 de kile?
Va pup ca ma musc de ochi.
olishka spune:
Buna dimineata!!!
LA MULTI ANI Victor Christian!!!!
Asta noapte am dormit 6 ore si jumatate, cu o trezire mica de 5 min,in care i-am bagat repede tata in gura
. Asta da cadou de ziua mea ![]()

m_monique spune:
Galushca nu stiu nici o metoda de slabit 20 kg. dar daca afli, spune-mi si mie. am si eu 5 kg lipite parca cu superglue.
ieri mi-am cumparat rochie pt botez. e din voal, cu decolteu generos, ca sa pot alapta. i-am luat si ioanei o rochita cu palarie, dar palaria e putin cam mare, si-i cade pe ochi.
chatonel spune:
neata tufete![]()
Raportam oki in gura si uitat printre dinti la computador
nu-s cum se face ca de cind doarme dragoana noaptea intreaga cu doar o trezire la 3 dimi si aia destul de scurta (20 min max) io mor mai abitir de somn!!!
Oli, la multi ani! Cite veri ai la activ? ![]()
La multi ani lui Victor Christian, bebe de SimonaMami!
Galushka, comandai si io cartea aia de zisesi de ea, cica vine peste doua zile.
Aris, imi place de maimutelul tau in wrap, mai ca mi-as lua si eu, da mi-e ca ma cocoseaza dragoana
Famille Dragoon cu
Izia, 23 mars 2009
Toulouse, la ville rose