Vitamine romanesti in Germania (28)
Raspunsuri - Pagina 9
anangel_lexi spune:
Buna tuturor!
Simo, sa stapaniti sanatosi bucataria!
Eu noutati nu am, tremur de frig, mi-am uitat geaca acasa si sunt doar in tricou iar in birou e un friiiiig....
Clatite nu am facut momentan, mi-a fost prea lene aseara!
de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
claudia74 spune:
adino fu tare faza cu aROMatizarea ceaiului ![]()
![]()
, au plecat musafirii, au mancat de au spart pizza,langosi,tort a trebuit sa scriu si 2 rezept ![]()
ptr ea.
INGERASUL EMMA AIDA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
m0oniik spune:
Buna
Am reusit sa intru pe Bloq
, de citit nu am rausit sa citesc , dar am vazut ca sa scris nu gluma , poate careva zi ma apuc si eu sa scriu cate ceva .
Codruta - imi pare rau ca ochisorii lui Matei nu se vindeca . De simtit ma simt tot asa ,cu contractii , dureri dar asta e trebuie sa rezistam si sincer acuma pt mine e cel mai imp ca bb sa mai ramana in burtica , durerile,contractiile si restul problemelor nu le bagam inseama cel putin incercam ![]()
.
Claudia - 
ce as manca si eu o felie de tort , 
dar nu am voie 
,dar o sa merg imediat pana la mag. si o sa cump capsuni ( idee buna Tumpi ![]()
, mi-ai facut pofta )
Lexi - lexi - vezi sa nu te racesti .
Miki - 

Monik 34+
www.onetruemedia.com/my_shared?z=36bbff5725b03576dc3f95&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poze Monik
claudia74 spune:
mey de ce nu ai voie ca nu pricep 
Codruta
ochisorii lui Matei.
INGERASUL EMMA AIDA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
m0oniik spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui claudia74 mey de ce nu ai voie ca nu pricep ![]() |
Pt ca am diabet

,nu am voie sa mananc nimica ce-i cu zahar , cu faina alba , am voie doar 3 buc de fruct pe zi , cartofi, macaroane , orez doar putin etc am o lista intreaga ,si de 6 ori pe zi trebuie sa ma impung in deget , dar medicul asa a zis ca dupa ce nasc imi trece .Monik 34+
www.onetruemedia.com/my_shared?z=36bbff5725b03576dc3f95&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poze Monik
tumpi spune:
Gata si cu cumparaturile, da de lene tot nu am ajuns sa ma uit dupa haine, ca acolo pierd timp si nu aveam chef de plimbareala.
Clau , am vazut torta, arata super.
Monik, las ca trece si faza cu diabetul,mai ales ca e diabet de sarcina si nu ereditar.Oricum, numai daca esti un mancau de dulciuri e nasol, in rest, daca e forma care nu necesita insulina si sti cum sa-l controlezi nu-i chiar asa de nasol.Cumnatului meu i s-a declansat diabetul acum 7 ani, dar la el in familie e ereditar, mama lui era dependenta de insulina.Si el se inteapa aproape in fiecare zi, brr, cand vedeamn acele alea de si le infige in destet..
Acusic vine si al meu, trebuie sa ma apuc de saratele.
Memoria iara imi joaca feste, zicea cineva de giros,nu-s ce e, da eu mi-am luat condimente
, mi-a placut cum suna.Banuiesc ca-i un fel de gulas, nu?
revin...
"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
claudia74 spune:
iubita am uitat 

,dar asta va trece dupa nastere.
INGERASUL EMMA AIDA
Timisoara Impreuna
claudia74 spune:
iubita gyros e una si gulas alta 

INGERASUL EMMA AIDA
Timisoara Impreuna
tumpi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui claudia74 iubita gyros e una si gulas alta ![]() ![]() INGERASUL EMMA AIDA www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia Timisoara Impreuna 'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine' |
am zis un fel de, nu ca-i gulas."Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)
claudia74 spune:
..........si ai facut deja? ce beilage faci dazu? ![]()
INGERASUL EMMA AIDA
Timisoara Impreuna