Vitamine romanesti in Germania (28)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Codruta pentru cafa, ce mai faceti?
Ioana super si vinetele si carnea , torta a iesit super intreab-o pe Trischa ca ea a vazut-o,o pun azi pe bloq daca am vreme, vine o colega de lucru marocana si taciunele mic dupa ea ce e la gradi cu Andi.
Simo viel spass cu bucataria, ai calculat deja pe unde sta MIki ai?
Iulia am rezolvat o parte, deci a fost tare dragutza psiholoaga si mia complectat totul, acu vreau sa grupez cu ala vechi de la hausarzt si de la hno sa cer ceva, azi am termin telefonic la AOK, hartiile de la kinderarzt abia sapt viitoare le scot, dar Andi e numai begleitperson, nu am reusit sa obtin nimic ptr el terapie ceva, deci mai dureaza cu antragul meu,cine stie prin toamna poate o fi ceva .

INGERASUL EMMA AIDA

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m0oniik spune:

Buna

Multumim de cafea .
Claudia si ieri am intrebat ati schimbat parola de pe Bloq ca eu nu pot intra
Aici e vreme nasoala si nu prea am chef de nimica , poate ma pun sa citesc .
Va doresc o zi buna si cu soare .

Monik 34+ www.onetruemedia.com/my_shared?z=36bbff5725b03576dc3f95&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poze Monik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Moin. Eu mi-s treaza de la 5, ca am pus copilul la olita - imi trebuia o mostra de urina de la el sa vedem daca are sau nu infectie urinara. Si de-atunci ma alearga prin casa, ca n-a mai vrut sa adoarma...
Se pare ca n-are nimic, decat gargauni . E incapatanata - si dr a fost de acord ca se poate sa simta ea ceva legat de burtica mea mare .
In rest o duc bine, bebe mai sta la caldurica, nu da semne ca vrea sa iasa.

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) ... www.flickr.com/photos/21231089@N02/3494955449/" target="_blank">(re)Amintiri de la primul bb
36+

Mergi la inceput

iubita de aia nu ti-am raspuns ca nu am schimbat-o e aceeasi, incearca numai ca intri sigur, poate ai tastat ceva gresit .
Mariana de gargauni is satula .
fac niste minipizza ptr kinder cu händchen schinken ca acusi tre sa vina, tortuletul il vedeti in 10 min pe bloq .

INGERASUL EMMA AIDA

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Neata vitamine.

Si la noi e o vreme ciudata si tare frig, cica o sa fie azi maxim 16 gr, br cica a venit vara.

Clau astept sa vad torta.Sa sti ca au fost si bune vinetele, mie imi plac foarte mult.
Poate cand ma intorc daca am ceva mai mult timp ma apuc si eu de bloguit.

Monik, asa cum zicea si Clau, poate ai tastat ceva gresit la parola sau la nume.Ai grija de tine.

Mariana, unii copii s-au nascut cu baterii Duracell si-s mai cu multa energie.

Eu sunt de fel matinala, dar nepoatele mele ma intrec, la fel la 6 juma 7 sunt in picioare si sa te tii atunci.

Codruta, nu ai zis ce ai bucatarit ieri.

Eu am gasit la taranul de la mine capsuni din alea adevarate, am si dovedit ieri o caserola.Cred ca mai cumpar azi vreo 3 caserole daca mai gasesc tot soiul ala.Dar eu le pap asa ca al meu nu vrea dulce, saracul imi tot cere sa-i fac saratele, da isi aduce aminte numai tarziu cand normal ca nu mai am timp sa dezghet margarina.
Asa ca azi ma pun sa fac saratele.

Ma duc sa-mi fac un ceai sa ma incalzesc ca tare frig e.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Hallo

Simo,

O zi buna fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noiembrie spune:

Trischa , ne vedem , neaparat (sa imi fie rusine , asa am mai zis si altora si nu m-am tinut de cuvint!), numai ca deocamdata , inca nu stiu sigur ce se intimpla cu ochii lui Matei , astia de aici nu stiu .........Adfica , cind si cind se fac rosii , au secretie , si la unul dintre ei are ca un ulcior , dar totusi nu este , ?!Habar nu am ce-i pina la urma . Daca nu reusesc aici , poate ne ducem in Romanai la control ...nu stim sa vedem ....
Eu ce sa iti spun ma misc mai greu , ca nu sint motorizata , doar colegul ..si cind vine de la lucru .....Iar simbata si duminica , e lasa-ma sa te las ....Dar poate o sa vina si vremea aia (de intilneala!)Ti-am spus Matei e doritor....
Tumpi , ieri am facut la repezeala , niste supa de pui (de fapt s-a cam facut singura -ca nu am stat linga ea , doar ce am strecurat , la urma si am facut galustile !), o placinta cu brinza sarata (cu foi de la turci!)se cocea in timp ce spalam geamurile ! Pe seara gyros , cartofi prajiti ...(totul plin de calorii ...dar asa bun...!), prea multe nu , din lipsa de timp...daca sint de servici permanent cu copilul ....
Moonik cum e , totul bine ?Lasa ca soarele e pregatit si pentru strada ta !
Clau , toate bune!

Mergi la inceput

torta e publicata deja , va servesc cu un ceai negru cu lamaie, tocmai l-am facut, e si la noi un frigoni de acusi dau drumul la caldura.

INGERASUL EMMA AIDA

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trischa spune:

Brrrrrrr,am fost la cumparaturi cu bicicleta.
Multam de ceai,mai aROMatizeaza-l cu ceva .io visez ca ma duc la cules capsuni dupa-masa,oare se poate??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_specht spune:

hallo

brrrr si la noi e frig ..de 1 iunie am fost la legoland in duisburg s-a distrat piticu de minune.o sa pun si cateva poze in album.

va pup

mihaela si Dennis 20.09.2005
www.onetruemedia.com/shared?p=23f95f74bca9bef4cfc0fa&skin_id=5&&utm_source=otm&utm_medium=text_urlurl" target="_blank">dennis

Dennis-puiu

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=243eebabe6e91c82714dd9" target="_blank">simleu silvaniei

Mergi la inceput