Vitamine romanesti in Germania (28)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Ioana vin la tine la masa, brocoli ablauf al meu iesi super,il am pe bloq, Miki e bine, ii prieste in süd, numai pleaca .

INGERASUL EMMA AIDA

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns i_ulia spune:

buna seara, vitamine!

monik, bine ai revenit acasa! ai grija de tine sa tii friptura la cuptor inca o luna, sa fie totul bine!

anangel, multa sanatate! ce clima aveti voi, ca tot raciti sunteti? ai facut clatite?

clau, fac si eu maine budinca de-aia, mi-a placut tare. ce.ai rezolvat cu antragul?

miki, nu m-ai sunat. maine dimi sunt la spielplatz. tu unde esti in sud? scrie pe pm, daca nu vrei in public

nu mai stiu ce vroiam sa scriu. ma duc sa ma mai uit la un film [:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Clau, te astept la masa, uite o www.flickr.com/photos/12137579@N03/3593221892/" target="_blank"> portie pentru tine si cine mai pofteste.
Arata bine ce ai facut tu acolo, chiar am broccolli, poate fac si eu maine.Azi am facut conopida la cuptor.
Pana am terminat eu de calcat , tu ai disparut.Cum a iesit torta?

Am rezolvat si cu netul, tare naspa e fara, mai ales ca aveam atatea de rezolvat si totul legat de net si am fost legata de maini si picioare .

Ma duc sa ma spal ca-s plina de iarba ca am tuns gazonul si poate mai revin mai tarziu, daca nu

AMR 20

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Buna seara

Clau, Adina, Pisi
Ioana, multumesc mult de urare
Iulia, eu sunt in Bad Buchau trebuie sa ajungem in Ulm saptamana asta. Te sun cand stabilim ziua.

Noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzi.simona spune:

Citat:
citat din mesajul lui mikiriki

eu sunt in Bad Buchau

adica te-ai mutat mai aproape de bodensee , dar mult mai departe de mine

acu am facut un bors, ca am cules prune plimband pe aici catelu, am plecat din balta suntem la ecluza ensdorf
noapte buna vitamine

poza cu noi
poze diverse
www.facebook.com/album.php?aid=858&id=1727991987&l=2395a72935" target="_blank">aprilie 2009
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noiembrie spune:

ma gindesc ,ca poate vreti si va trebuie !
Noi daca nu mergem la gradi , avem o treaba ....asa ca la 6 sintem in picioare !
O zi minunata va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzi.simona spune:

si eu matinala, plec la casa, vine bucataria!
o zi faina

poza cu noi
poze diverse
www.facebook.com/album.php?aid=858&id=1727991987&l=2395a72935" target="_blank">aprilie 2009
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trischa spune:

Multam de cafea cuscra
Buna dimineata la toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noiembrie spune:

Cuscra , mereu , cu placere !
Cum e micuta ? Matei nu a renuntat la ideea de a ne revedea ....
Iti doresc toate cele bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns trischa spune:

Patrizia creste,e minunata si face cat 3.si noi vrem sa va vedem asa ca ne punem pe facut planul,unde si cand?

Mergi la inceput