Vitamine romanesti in Germania (28)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

ma dispera idiotii de la AOk azi iar am sunat la ei, ptr ca ei offcourse ca nu m-au sunat ieri sa cum era stabilit si nimeni nu stie nimic de antragul meu,ma plaseaza de la unul la altul ziceti voi ce ziceti de romania dar nici cu astia nu m-i rusine, pana nu ai de-a face cu ei e bine,dar cand le ceri ceva sa te tii tare.

INGERASUL EMMA AIDA

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzi.simona spune:

mai clau si eu am mai scris azi o data si vad ca nu apare!?!?
deci reiau
ieri seara am ajuns dupa 11 la vapor nu am mai avut putere sa scriu, a venit mobila, au asezat-o pe pozitii, mai trebuie inca o zi sa o termine de aranjat, imi place ca e lucrata bine si la montaj sunt atenti la detalii, doar ca mai tre sa facem un termin...
acuma caut masa adica placa sa facem masa pt. essen-ul din living (in bucatarie nu incape masa), vreau din marmura si vad ca-s destule pe e-bay, ma apuc de licitatii...
am incercat sa mai facem si noi pe acolo cate ceva, cat au lucrat baietii la bucatarie dar, cum spuneati si voi, a fost tare frig, casa nelocuita, imi venea sa ma bag sub patura langa pusa, catelul a stat mai mult in pat , noi am plecat imbracati dupa anotimp nu prognoza..
la fete n-am mai ajuns, vb la telefon...
de mancare am bors cu prune!, si poate seara fac friptura la cuptor cu cascaval deasupra, cum am vazut la clau
sanatate si vreme buna (se anunta ploi!!)

poza cu noi
poze diverse
www.facebook.com/album.php?aid=858&id=1727991987&l=2395a72935" target="_blank">aprilie 2009
Simona, mama Antoniei (27.06.1998)

Mergi la inceput

hai ca ma distrezi cumatra cum cauta afara un bors de sau cu prune ca nu pricepesc nici sa ma tai
si cum iei masa sau placa de pe ebay e cu abholung oder wie?
ma bucur ca mobila e ok, sa inteleg insa ca se va bucura mai mult mama de ea
friptura mea a iesit super e ceafa afumata si crumpii in tava un deliciu si am facut si o salata de ardei cu ceapa,rosii, marar.

INGERASUL EMMA AIDA

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'

Mergi la inceput

pai am facut bors de legume si am pus prune ca sa-l acresc
masa, placa trebuie sa ma duc dupa, cu remorca, ce n-am mai facut eu din astea!
suntem la ecluza trier, alexandraaaaaaa!

am uitat: clau tu ai cele necesare sa faci extensii la unghii cu gel? ai vazut asa ceva? eu am vazut la cumnata, bestiale si poti sa le freci cu spalatoru de sarma, nici macar nu se zgarie! si vreau si eu!

poza cu noi
poze diverse
www.facebook.com/album.php?aid=858&id=1727991987&l=2395a72935" target="_blank">aprilie 2009

Mergi la inceput

ai luat tzeapa nu te aude ca e la arbeit in luxemburg .

INGERASUL EMMA AIDA

Timisoara Impreuna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdinaF spune:

Las' ca stiu eu ca azi are liber .

Deci asta era faza cu borshul si prunele, bata-l , chiar ma intrebasem si io ce are una cu alta.

celeste itzi trimit un PM mai tarziu

O zi frumoasa fetelor!

Mergi la inceput

clau am intrebat de unghii, mai sus!

poza cu noi
poze diverse

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Ziua buna vitamine.

Eu mi-s ca batuta,nu-s in stare de nimic.

Simo, nu mai striga dupa Clau ca a plecat la munca.Felicitari pt bucatarie.AA, mi-am adus aminte ce voiam sa te intreb.Voi cand ati plecat in Turcia(parca am vazut poze de acolo) ati plecat de aici sau din RO?Ca vreau sa stiu niste chesstii, evenutal da-mi ID-ul tau si vb.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Am intrat sa va salut

Hello si We placut

Mergi la inceput

ioana, din dusseldorf am plecat, de la tuy am luat biletele parca
ID: smnbarbu

poza cu noi
poze diverse

Mergi la inceput