Tae Bo (2)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ele
Sa va intreb si pe voi cele care faceti zilnic. ce faceti cu parul, vi-l spalati zilnic??? Ca eu sunt contra . In facultate ajunsesem sa il spal zilnic, nu va zic cum era. Acuma il spal de 2 ori pe sapt, dar cu atatea antrenamente nu va zic cum arata ultima zi. Deci voi cum faceti?

eu ma spal zilnic dintotdeauna, cu si fara tae bo sau alte sporturi, nu as rezista altfel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Salutare fetele.din pacate nu am ce raporta pentru ca nu am facut nimic astazi..din lipsa de chef daca se poate asa ceva.Iar cu spalatul pe cap eu ma spal la 2 zile la fel cu sau fara ate bo.Pe maine

Cait
Home is where heart is...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena_R spune:

Trec si eu un pic pe aici dar din nefericire nu am ce raporta, in afara de 30 min de mers pe jos...tot invatatul asta imi mananca si mie timpul liber, fir-ar sa fie..
Dar de saptamana viitoare gata, m-am programat la Billy in fiecare zi! Felicitari sportivelor constiincioase!!!!
Apropos de Billy, am intrat la el pe site sa ma documentez! wow, nu stiam ca are in jur de 50 de ani! ce bine se tine.. dar lasa ca asa o sa fim si noi daca ne tinem de treaba cica are centura neagra in 5-6 feluri de karate. O, si Shellei aia din videoclipuri e fiica-sa Foarte interesant...
Duminica placuta la toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns z333 spune:

gagici eu acum am venit de la examen(doamne ajuta ca am scapat si de asta tot cu nota 8..urmeaza conta de gestiune miercuri)..raportez pe ziua de ieri un focus abs and glutes si o shaorma:)))...mai pe seara bag un cardio..acuma tre sa plec la o tura de shopping ca nu mai am cu ce sa ma imbrac de cand cu slabitul asta

va pup..spor la billy si duminica placuta

Walk by faith..not by sight!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Citat:
citat din mesajul lui luminitaguba
acuma tre sa plec la o tura de shopping ca nu mai am cu ce sa ma imbrac de cand cu slabitul asta

Ah! ce as vrea sa ma vait si eu tot asa ...
Duminca placuta, fetelor!

briza_marii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Raportez si eu: 50 min Energise zi 50 min eliptica. Bine ca sunt maine libera si fac din nou cu toate ca ma doare fundul. Sa vaz ic ca si la mancare sunt conforma cu dieta mea dar cantitatea zic eu ca e prea mare de gratare.
Pupici si mai revin.

Margelute

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

Ele si eu ma conformez la dieta mea..de suparare ca nu mi-am gasit de imbracat nimic care sa imi placa, astept sa vina baiatul cu pizza:)))))..neahhh ca zilele astea imi fac de cap

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Salutare la fete.
Luminita si la mine a venit baiatu cu pizza dar eu nu eram suparata ca nu am gasit nimic de imbracat nici nu as avea cum ca totul e inchis duminica , eram doar suparata ca Billy m-a obosit prea mult in seara asta si am facut doar 20 de minute de advanced.
O seara buna si pe maine.

Cait
Home is where heart is...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mishutza spune:

Luminita,bravo din nou pt examen
Abia astept si eu sa imi schimb garderoba,dar nu cred ca va fi nevoie sa imi cumpar ceva nou,inca am toate hainele de pe 68 de kg in sus.Docamdata am o tura adusa in sifonier,mai astept vreo luna si le probez.
Am reusit azi sa fac 60 de minute,20 de minute de bootcamp abs,primele parti,pana incep sa se puna pe jos,ca de atunci se cam rupe filmul la mine,si ma enerveaza ca nu pot face bine.Astea le-am facut cu barbat cu tot.Si apoi singura tot cardio,40 de min.
Noapte buna

Mergi la inceput

gagici acum am terminat un cardio...cam greu a mers ca am cam mancat ca o vacuta azi....mi-a mai ramas o pizza ptr maine si de marti revin la progr alimentar normal..voi cu ce exercitii va laudati azi?

Mergi la inceput