BONA CU DOUA FETE

BONA CU DOUA FETE | Autor: aka29

Link direct la acest mesaj

Scriu aici pt cele care cauta bona prin recomandare si nu numai sa fie foarte atente,Eu am inceput serviciul si am vrut sa chem o tanti in care aveam incredere dar nu a putut veni si mia recomandat o vecina de a ei care lucrase si la pediatrie, deci am fost f incantata.
La inceput a parut foarte de treaba si vorbea frumos cu copilul fata de mine, copilul are 4 luni.
A venit o sapt si in a doua sapt a inceput sa se planga ca nu doarme bine, se freaca cu capul de pat se invarte etc. Eu l-am urmarit cateva zile si nu am vazut nimic din ce a zis ea. Sotul meu m-a intrebat daca nu cumva il culca fortat pentru ca lui i s-a parut ciudata. Pe langa asta a inceput sa scartaie patul si ne tot miram ce slabe sunt faxute daca a inceput sa scartaie deja.
Joia trecuta am terminat lucru cu o ora mai repede si desai mai trebuia sa merg pana la piata am renuntat si am venit acasa.
Am intrat pe usa( ea este si cam surda)pe care nu a auzit-o. Copilul urla in camera lui. Eu am mers spre camera si ma asteptam sa o gasesc cu el in brate linistindu-l. Cand colo el era in patut(care se afla dupa usa deci nu m-a vazut intrand)cu lacrimi de crocodil si ea zgaltaia patul mai sa-l rupa. Atunci am inlemnit si nu am putut sa zic decat > De ce plange asa?> Ea s-a albit la fata si mi-a spus ca nu vrea sa doarma. Sa- dat de gol si pt ca mi-a mai spus ca a dormit de la 9 la 10 . Si atunci ce cauta in pat la ora 11. Va spun eu > Incepuse emisiunea Nora pt mama si nu vrea sa o piarda.
Noroc ca am venit atunci mai repede ca altfel cine stie ce mai facea.
Inca ceva> am observat ca copilul a inceput sa doarma rau noaptea< se trezea speriat, dimineata cand se apropia ora sa vina ea palngea si cand vroiam sa-l pun in pat sa doarma urla, deci a prins frica si de pat.
Aveti grija si multa sanatate

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SufletDInger spune:

sper ca ai concediat-o

www.Satmarean-Alexiss.piczo.com

http://b1.lilypie.com/3q8rm7.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisaelisa spune:

Specimenele astea sunt motivul pt care am preferat sa stau eu cu copilul, decat sa schimb "bona" dupa "bona", traumatizand fetita.

Pana sa nasc, credeam ca voi gasi usor pe cineva sa ma suplineasca, dupa ce voi incepe serviciul, dar, vazand prin parcuri halul in care se purtau "bonele" cu copilasii micuti, ce nu vorbeau inca, m-am razgandit.

E greu sa gasesti o femeie cu suflet si mila de copilasi. In general, ele fiind in varsta si bolnave, nu au rabdare cu plansetele acestora din diverse motive, intemeiate dealtfel.
De exemplu, era una cu un bebe de cateva luni care plangea in carucior de mama focului; probabil ii era sete sau il durea burtica din cauza colicilor. In loc sa-l ia in brate sa-l linisteasca sau sa ii dea apa, ea il certa sa taca din gura , de incepuse bietul sa planga si mai tare.

Am mai spus si la topicul deschis de mine : o lege privitoare la bone ar rezolva multe din aceste probleme. Parintii nu ar mai fi atat de tracasati de aceste persoane care-si ofera serviciile, desi nu sunt capabile nici fizic, nici psihic sa le indeplineasca.

Mergi la inceput