Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(94)
Raspunsuri - Pagina 19
clodyac spune:
irina nu stiu daca te linisteste dar nu e asa groaznic
mama mea soacra a facut cand s-a operat de hemoroizi si a facut clisma cu o asistenta si nu dureaza mult e un mic disconfort dar nu doare dupa ai senzatia sa te duci la toaleta cat mai rapid 
o sa fie bine si poate nu o sa faci cine stie 

sa ai grija de tine si asteptam vesti 
si sigur o sa ne prezinti si noua comoara 

39+ cu
Razvan Andrei (dupa UM)
40 + cu
Razvan Andrei (dupa Dna Doctor - eu cred ca se inseala dar vedem la final - deja bate in retragere nu mai este cu n saptamani mai mare :)))))
www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya
dani3lla spune:
Buna fetele,iau si eu o pauza de trebaluit sa vad ce mai faceti
maria mama lui de arici sa vezi ce bataie ii dau eu cand il prind ca nu lasa flacaul sa doarma
erika maria bine ai venit pe lume pui mic.Ureaza-i lui mami refacere rapida si s-o trimiti cat mai repede sa ne puna pozici cu tine si sa ne povesteasca cum ai venit tu pe lume intr-o ora ca ...VREAU SI EU ASA DE REPEDE
carla felicitari pt bebe cuminte,iti tin pumnii sa dea roade ideea pe care o ai.Cu toate ca nu se prea dau flori la barbati si pt ca nu-mi permit sa-i dau
,ii dau un mare buchet de
nasului
yoanna te asteptam cu vesti si sa dea DD sa vine BB miercuri.
carla as incerca "reteta" de travaliu dar nu stiu cum sa pacalesc sotul sa incepem scandalul ca de cand a aflat ca e fisu prea pe teava imi sufla si in ....iaurt sa zicem
.Orice prostie spun el ma aproba...zice "da iubita asa e cum spui tu"
ganesha cred ca bebe tau s-a suparat ca l-ai tinut prea mult la servici si de aia nu vrea sa iasa inca
.Mult curaj si rabdare
carla tare faza de la cora.Adevarul ca si tu esti rea ,poate ca asa a invatat casiera la scoala la ora de desen ca ce are burta mare e.....buticar
clara primeste multi 
clody nu-ti mai face griji ca bebe e bine ai sa vezi.Eu am observat ca bebe meu misca in functie de starea mea dar e pe invers.Cand sunt eu nervoasa,stresata,agitata el e foarte cuminte si ma baga in sperieti iar cand sunt calma si linistita incepe scandalul in burtoi
serialbastre bafta ,sa ne anunti daca pleci spre spital
carla distractie placuta cu prietena azi
roxi
si refacere rapida si poate niste pozici ceva cu falcoasa mica?
relusha eu nu cred ca e foarte mare tensiunea ta avand in vedere ca esti gravi
DANA
38+ cu
mumos Denis Andrei
BB isi face de cap cu corpul meu
Nunta noastra-o zi de vis
Vacante - oare cand o fi urmatoarea?
AMR
NASICA MEA PREFERATA
Deea_24 spune:
clody cu siguranta nu iti mai amintesti insa asa am patit si eu inainte sa nasc, in noaptea de inviere m-a "torturat"
de nu am putut sa inchid un ochi, apoi luni si marti pauza, de abia il simteam de am zis ca deja o iau razna... miercuri a venit minunea! 
MADA77 mult curaj! tinem pumnii for you!
roxi ufff, putem sa ne luam de mana, travaliu scurt si dureros... si mie imi venea sa intru in pamant de rusine dupa ce am nascut pentru cate au auzit urechile personalului si a gravidutelor ce asteptau sa nasca... cred ca le-am bagat in sperieti... a doua zi am intalnit pe coridor o graviduta tinerica ce era in sala de travaliu cand am nascut si mi-a spus ca a ales sa nasca cu cezariana... sper ca nu am speriat-o eu! Imi pare rau pentru mama ta... macar ea te mai putea ajuta, ca mare nevoie e de ajutor fie el cat de mic! 
Gabrilici noua la matern ne-a spus sa il tinem la un san pana ce il goleste si apoi sa il mutam la celalalt iar urmatorul alaptat trebuie sa inceapa cu sanul cu care a terminat inainte.
nicuratze multumim!
Clody noi am avut niste vecini care au 8 copii, prima fetita si restul baieti.
Ce era sa faca? asta e... sa sti insa ca sunt tare mandrii de fiecare in parte! 
erna_maria
bravo! frumoasa poveste, mi se pare ca la tine a fost asa usor! ![]()
Carla eu am vazut in Real parca o casa cu prioritate pt. gravide si handicapati care avea si o specificatie pe care scria doar cu mai putin de 10 produse! ce sa mai zici...
luckyblue mie mi-au facut clisma (a fost prima oara cand am experimentat asa ceva) si sincer nu a fost dureros deloc... eu mi-as face griji pentru alte dureri nu pentru clisma! ![]()
Deea, cea mai fericita mamica de
mic Darian Rafael (22.04.2009)
cateva poze cu noi si Raza noastra de soare - DARIAN - http://www.flickr.com/photos/deea_24
Darian's B-day ticker!
Deea_24 spune:
yioanna multumesc! 
Anda Clara e o frumoasa! ce imi place pozica in care se incrunta 

Laurraa Uneori cand Darian se agita ffff mult si nu ii place nici o pozitie in brate, ajuta daca il pun in carucior si il misc pe o distanta mare nu mica. 
Raluca_Ioana ufff, ce ti-e si cu angajatii astia. ![]()
La noi se pare ca au trecut colicii! 

Ieri a fost putin umflat si rosu la degetelul inelar de ma manuta dreapta... cred ca nu i-am taiat bine unghiuta si o fi crescut aiurea 

L-am facut cu crema de galbenele ca nu gaseam rivanolul
si azi nu se mai vede nimic!
Sotul iar a racit.... offf, e mai sensibil decat bebe! Nu stiu ce sa mai fac cu el, sa nu va mai zic ca trebuie sa il urmaresc sa isi ia tratamentul...
Deea, cea mai fericita mamica de
mic Darian Rafael (22.04.2009)
cateva poze cu noi si Raza noastra de soare - DARIAN - http://www.flickr.com/photos/deea_24
Darian's B-day ticker!
alynta27 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lavinia.p Buna ![]() ![]() ![]() ![]() Am intrat rapid sa va spunem ca in sfarsit am ajuns si noi ieri acasa, suntem bine, suntem foarte mancaciosi. E cam greu cu alaptatul dar ce nu face mami pt ingerasul ei! Sunt cea mai fericita mamica din lumea asta si ma simt foarte implinita si fericita, am pt ce sa lupt in viata asta, nici nu stiu cum sa imi exprim sentimentele dar sti ca ma intelegeti toate! Deci raportam un ingeras pr nume Rares Florin de 2980 kg, 48, cm care a venit pe lume la ora 12.39 prin cezariana! Va pupam pe toate ![]() ![]() si bebeii si am sa mai revin si cu pozici!![]() ![]() 38 mami lui Rares FlorinAMR 1 zi ![]() Maine-i marea intalnire ![]() |
Felicitari! Sa traiasca Rares si tie refacrere rapida!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)Matei
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
David
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
| citat din mesajul lui badriana Am o fetitza Irina Cristina, nascuta pe 19 mai, 3200 gr si 48 cm, nastere naturala la spitalul elias. Suntem bine, am trect cu bine de furia laptelui + dureri ingrozitore de sani si incercam sa ne acomodam una cu cealalta in primul rand si ceilaltzi membri ai familiei cu noi. Fratele ei Andrei este foarte incantat de cea mica, o pupa toata ziua. |
Felicitari pentru fetita necolicoasa si flamnada!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)Matei
David
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
| citat din mesajul lui dani3llaalynta se poate boteza si la 1 luna?Eu stiam ca de la 6 saptamani in sus se boteaza.Cel putin preotul de la noi asa vrea.Nu concepe altfel |
Pe David l-am botezat la 3 saptamani, deci se poate!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)Matei
David
Cum a aparut Printul!
clodyac spune:
dani3lla sa dea dumnezeu sa fie si la mine asa ca eu il astept de mama focului 

deea ma bucur ca au trecut coliceii si multa sanatate sotului 
39+ cu
Razvan Andrei (dupa UM)
40 + cu
Razvan Andrei (dupa Dna Doctor - eu cred ca se inseala dar vedem la final - deja bate in retragere nu mai este cu n saptamani mai mare :)))))
www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya
alynta27 spune:
| citat din mesajul lui laurraa multumesc fetele pentru gandurile bune; tare urate sunt crampele aseta de colici ![]() |
Urati tare Laura! I-am experimentat din plin la David! Si Matei "varsa" laptic dupa ce papa! E lacom la masa, de asta! Incearca sirop de colici si tu bea ceai de chimen si anason! Nu ma intreba de care? I-ale la rand si vezi ce-i prieste!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)Matei
David
Cum a aparut Printul!
alynta27 spune:
| citat din mesajul lui erna_maria Buna fetelor am venit si noi pe lume...pe 28 mai la zi mare ... de Inaltare a cobotat un inger la mami la 41 de saptamani va transmite mami fericita de Erika Maria, greutate 3050 , 50 cm Apgar 10, nascuat natural dupa ce mami a avut travaliu precipitat (adik am nascut intr-o ora), o sa intre mami sa va povesteasca 40 + mamica de Erika |
Felicitari mami! Sa va traiasca Maria!
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)Matei
David
Cum a aparut Printul!

Erika