probleme logare
Buna ziua! Nu inteleg de ce nu apar ca sunt membru on line. Oare care este problema??
Raspunsuri
Laura25 spune:
La Profil persoanl, ai undeva in partea de jos 'Optiuni..'. Acolo e o optiune 'Invizibil' care daca e setata pe 'da' nu apari in lista de memebri online, chiar daca esti.
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
marius spune:
Am verificat functioneaza corect. Esti inca in perioada de proba - cont nou. Peste o perioada vei avea toate facilitatile sistemului.
Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
Roxie spune:
Si eu am aceeasi problema, sunt logata, dar nu imi apare numele printre membrii online. Am verificat la profil, si nu am setat sa ma loghez invizibil, deci ar trebui sa apar. Ce se intampla?
Roxie spune:
Hm, hm.Am aceeasi problema ca acum 2 zile: nu apar online:
Membri Online: alot | Yasmine | cris30 | CarlaV | ADRIANKA | luy | Avalon | karfe | maru | anda77 | Cristina_C | radaver | Danicris | DarkBendis | Koko76 | danyalo | melanies | luxe | Cricor | edinutza | ariel_7000 | cami33 | oanaiacovita
Desi evident, sunt.
EDIT:
hehe... aveti o defectiune tehnica:
Am intrat la profil si am setat de la invizibil optiunea "Da"
Si voila:
Kitty | RO ANA | unboticutz | anda77 | alot | bitza2008 | Claudi@ | Ereena | karina_d | denisabia | dana n. | nan@ | Adela P | deam | mihacarm2002 | gabitaco | oanaiacovita | gabrielle74 | ralucapaun | miki68 | maru | zavalita | Roxie | Carmenbr | elenada | biscu | luxe | zuzi.simona | Denisam | baby_boy | L5845 | misha71 | anca74 | Deus
Apar.
miki68 spune:
Editeaza-ti profilul si la invizibil sa apara DA
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei