Cum aduc medicamente din Germania ?
Nu au conditii special de transport, doar o temperatura controlata de pana la 25C . Este vorba de progesteron fiole.
Am varianta de a vorbi la o firma de transport persoane ... dar, as vrea ceva mai controlabil.
Imi puteti recomanda vreo firma serioasa ?
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza
Raspunsuri
ionica spune:
DHL cu specificatia de rigoare ,adica medicamente
Sophia 2ani 06.09.06
26.03.09 Sarah
http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy
Happiness_4_us spune:
De aici DHL nu transporta medicamente nicaieri!
E politica lor.
Nu are cine sa ti le aduca?
Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
goldi spune:
Din pacate nu !
Si eu stiam de DHL dar nu am verificat. O sa-i sun luni, poate am noroc .
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza
CRIXIA spune:
Eu cred ca tot cu o persoana care are drum ar trebui sa vorbesti. Uite, sotul meu a fost plecat sapt trecuta si a revenit duminica acasa. La fel, niste prieteni au cumparat pt o persoana bolnava de cancer un medicament rar de prin Praga - asta pt ca in concediu lor au trecut si prin acel oras. Trebuie sa mai existe persoane care merg ocazional sau cu diverse probleme.
Depinde cum se achizitioneaza din acel stat, e la liber in farmacie, iti trebuie reteta?
goldi spune:
Am reteta, medicamentul poate fi cumparat imediat, caut insa metode "oficiale" de a le aduce.
ina_nz spune:
colet normal, prin posta, numai ca trebuie neaparat sa fie inclusa reteta.
Silvia mamica de Adrian (22 August 2003) si baby
goldi spune:
Am vorbit la DHL, transporta medicamente insa fara sa asigure vreo temperatura sau umiditate specifica, adica iti pot garanta - contra unei asigurari suplimentare - doar ca le aduc intregi.
Pretul mi se pare destul de piperat.
lia_2009 spune:
Si eu ma gandesc cum pot transporta un medicament Pregnyl, din Galati la Bucuresti. Imi trebuie transport la rece. Orice cursa face ocolisuri si ar dura foarte mult si nu e temperatura care trebuie. Imi dati vre-o idee?
adra_bell spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lia_2009 Si eu ma gandesc cum pot transporta un medicament Pregnyl, din Galati la Bucuresti. Imi trebuie transport la rece. Orice cursa face ocolisuri si ar dura foarte mult si nu e temperatura care trebuie. Imi dati vre-o idee? |
Eu iti spun cum livreaza depozitele de medicamente fiolele si alte cele care se transporta la rece. Leaga cutia de fiole cu elastice de un recipient plat, de plastic plin cu gheata. Poti face acelasi lucru cu o sticla plata (cum sunt cele de vodca), pui apa si apoi o pui la congelator. Eventual poate ii rogi pe cei de la farmaci a de unde iei Pregnylul sa-ti dea un recipient special.
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
CRIXIA spune:
Lasand la o parte pe cine rugati sa transporte, referitor la metoda "rece"......eu am folosit lada frigorifica, sau macar elementii care se pun la congelator, e tot ceva plat!
Cri mami de Ale ( 2003) & +27 sapt