Caut curajoase la dentist!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adita spune:

nu-mi amintesc cum au procedat parintii cu mine, cert e ca nu sunt terorizata de stomatolog. eu a trebuit sa iau si copiii cu mine de multe ori cand am mers, asa ca s-au obisnuit si li se pare ceva firesc. asteapta cu bucurie sa mearga, au avut si carii si au stat frumos sa le lucreze, nu s-au speriat, totul a decurs foarte frumos

mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Eu eram terorizata de dentist, nu am avut probleme prea mari (in comparatie cu ale altor pacienti care se invarteau pe la cabinet), dar tot am avut vreo 2-3 nervi de scos si ceva plombe.

De vreo 6-7 luni am intrat in "programul de reparatii capitale" si ma duc regulat la dentist, pt ca mi s-a rupt o masea si era musai sa ajung. Si pentru ca amanasem atata vizitele si a intervenit si sarcina care a agravat problemele existente, e de lucru.

Dar acum este parfum fata de amintirile mele din copilarie despre dentist !!! S-a inventat un lucru extraordinar care se cheama anestezie ! La orice plomba imi face anestezie si poate sa lucreze linistita si pot si eu sa stau linistita, nu sa ma incordez ca un arc !

Boghi

www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai lucreaza cineva goblen?
www.avonromania.webs.com" target="_blank">Hai sa discutam despre frumusete si ... bani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ML spune:

Citat:
citat din mesajul lui adita

... eu a trebuit sa iau si copiii cu mine de multe ori cand am mers, asa ca s-au obisnuit si li se pare ceva firesc....
mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

M-am gandit la tine si ca probabil asa faci . Bravo!

Take joy! (poze)

Mergi la inceput

Ah, Bogdana, fiecare cu pasarelele ei. Pe mine ma infioara acul, asa ca prefer (pe cat posibil) sa-mi lucreze fara anestezie. Sotul meu este ca tine.

Take joy! (poze)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka1 spune:

Mie nu-mi e frica sa ma duc la dentist, dar recunosc ca prefer sa-mi faca anestezie decat sa ma doara. Eu mai bine suport injectia, decat sa simt durererea aia ascutita cand iti lucreaza langa nerv..
Pe mine m-a trimis mama de mica la dentist si cred ca m-am obisnuit cu ideea ca trebuie sa ma duc ca sa nu am probleme mai mari si ca sa nu-mi pierd de timpuriu dintii.
Si fiul meu este curajos, cred ca si datorita faptului ca nu ne-a vazut niciodata stresati cand trebuie sa vizitam stomatologul.

Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniela23 spune:

conteaza f mult cum e dentistul. Eu merg cu f mare placere, chiar astept cu nerabdare sa ajung la dentist pt ca dentistul meu e un scumpel glumet si istet si dragut. E o placere sa stau pe scaun si sa il ascult (mai ales cand imi pune intrebari ''dificile' la care stie ca nu au cum sa raspund cand sunt cu gura deschisa - iar apoi cica imi ia tacerea drept raspuns). Toti doctorii din practica unde merg sunt minunanti - da, e adevarat, sunt privati si nu e ieftin - dar se merita (am avut facute implante, implant de os, coroane, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

grozav subiect
eu am mers intotdeauna cu placere la dentist, chiar si anu trecut cand intr-o luna mi-au facut 2 operatii si o extragere, pe laga cateva plombe.
in clasa a 1-a am fost prima data la dentist si era un doctor cam la 40de ani, cu o rabdare deosebita la copii.asa mult mi-o placut cand o intrat albinita in gura mea sa adune material de pe dintisorii mei sa faca fagurele pentru mierea de albine(povestea doctorului, plus ca mie imi place la nebunie mierea si fagurelemedicul stia la fiecare copil ce ne place, ii spusese invatatoare la fiecare copil ).am ajuns sa mrg s ail vad pe doctor saptamanal, doar o mai aduna albinita niste material pentru fagure.la un moment dat o duceam si pe maica-mea sa ii adune albinita.
pe langa asta am dat doar de medici cu multa rabdare si mult profesionalism.sora mea merge acum la dentist datoritei doctoritei noastre de la cluj care are multa rabdare cu ea.ea a fost traumatizata din cauza unei doamne doctor.

Mergi la inceput

Va multumesc pt. raspunsuri, mai ca va invidiez, intelegeti voi, nu o spun cu rautate...
Am fost cu copilul la dentist si m-am intors destul de dezamagita. Fite si aparatura cat cuprinde, personal auxiliar in plus, o singura doctorita care alerga de la copil la copil, destul de reci si superficiale in relatia cu cel de pe scaun (mai placut si cald a fost dentistul de familie, barbat, a si vorbit mult cu fetita...). Asa, nu ma mai plang ca nu rezolv nimic {poate vom trece cumva peste hop si revenim cu ea la dentistul nostru).

Take joy! (poze)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Citat:
citat din mesajul lui ML

Ah, Bogdana, fiecare cu pasarelele ei. Pe mine ma infioara acul, asa ca prefer (pe cat posibil) sa-mi lucreze fara anestezie. Sotul meu este ca tine.

Take joy! (poze)

Draga mea, dar nici acul nu-l mai simti !!! Imi da cu un spray amortizant in locul respectiv, inchid ochii ca sa nu vad acul ala si seringa, si nu simt chiar nimic !!!

Boghi

www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai lucreaza cineva goblen?
www.avonromania.webs.com" target="_blank">Hai sa discutam despre frumusete si ... bani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iael spune:

Eu nu am avut niciodata frica de durerea de la dentist .
Am prins acea perioada in care aveam cabinet in scoala si doctorita venea in clasa si ne lua pe rand la tratament .
Si dureaaaa... , dar cu toate acestea nu ma ascundeam asa cum uneori colegele mele procedau . Imi doream sa am o dantura sanatoasa . Vazusem eu cam ce inseamna proteza si cred ca asta ma speria mai rau decat durerea .

Acum insa am o problema . Nu mi-e frica de durere dar sunt absolut ingrozita sa merg la dentist din cauza incertitudinii in ce priveste sterilizarea .
Am auzit aici in Romania atatea cazuri nefericite legate de stomatolog .

Mergi la inceput