Bobocei de septembrie-octombrie 2008 (134 )

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Votat Maya

Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)

Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

andy_g
si noi la fel...rox
intrebare...pt cei ca noi care nu au un astfel de aparat....putem folosi carvor?...sau cu "L"..nu mai stiu exact....dar stiu ca e pt copii mai mari....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

babytza multu de intrebare...eu cred ca m-am descurcat...cel mai important e ca a fost ultimul examen ...acum am o pauza de o luna in care trebuie sa-mi termin lucrarea de licenta

de Andrei Petru(18.08.2008)

Asa creste strumfi
Povestea bobocelului nostru

You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

La Multi Ani pentru toti boboceii si fratiorii si surioarele de bobocei!

Am votat Maya si Bighidel

Eu vin maine in IOR, vreau sa ma intalnesc cu bobocei si mamici de bobocei si cu o burtica draga draga, Moni! Deci, Carla, sa nu lipseasca putzoiul, da?

Eva, sa va traiasca micul crestin precoce, bravo lui, in curand fugareala in toata regula la voi acolo!

Irina, exact asa decurge si la noi aspiratul, noi tot fasaim si Pivalone de 2 ori pe zi, dar vad ca nu trec, cred ca au legatura cu dintzocul ce se lasa inca asteptat. Intre timp, mai induram si cate 2-3 reprize de plans de te rupe la suflet ziua sau noaptea

Imi pare rau sa aud ca sunt atatia copilasi bolnaviori , Ada, se pare ca la voi e cel mai grav, saracutzul Oadu, cat ma poate plange trupusorul acela al lui

Andy_galro, felicitari pentru examene si mult spor in continuare cu lucrarea! Te admir din toata inima, eu sigur n-as fi fost in stare de asemenea prestatii acum, desi era o vreme cand invatatul era jobul meu obisnuit ...

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Didididi spune:

[u]Carla [/u, apropos de dinti, se zice ca daca ies mai tarziu sunt mai rezistenti in timp, adica fac mai greu carii; inclin sa cred ca este adevarat, asta din ce am azut si eu; ar fi o sg blema, ca daca ies in jur de 1 an, or sa iasa mai multi o data, si atunci sa vezi boceala .

Eva nici noi nu ii luam fara posesor, ca nu stiu cum, dar ce am luat fara el nu se potriveste, desi e acelasi nr. Oricum, Mihai traieste pe picior mare, poarta 20 si mai largut, ca de se pare ca are picior lat, nu ma mosteneste.

Didi si bb Mihail (22.08.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

didi...noi tot asta vedem de 3luni...boceala si iar boceala...deci nu ne mai sperie nika.

nerantula..pai suntem raciti..noi vrem...dar sa nu imbolnavim si alti flacai si don'soare
nu vrem sa se supere mamicile pe noi.
deci...merge si carvor...pt nasuc infundat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy_galro spune:

Nerantula multumesc mult pentru aprecieri...daca nu am facut-o la timpul ei si acum s-au nimerit toate:scoala, bebe, casa....asta e ce sa fac, ma conformez...cred ca DD stie cum e cel mai bine pentru noi si in ce moment......inca o data felicitari pentru samburel!!! Multa putere iti doresc!!! Sunt convinsa ca te vei descurca de minune cu amandoi copilasii tai!!!
LE: eu votez pentru fetita...
de Andrei Petru(18.08.2008)

Asa creste strumfi
Povestea bobocelului nostru

You can learn many things from children. How much patience you have, for instance. Franklin P. Jones

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

Multa sanatate bolnaviorilor! Mamici primiti in clubul muciosilor? Cu ce as putea sa fac aerosoli? Si mai ma doare si capul

alexa, cipri si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CosmyB. spune:

TUTUROR COPIILOR!!!!

Musette cu o mica intariere!

Multumim tuturor penru voturi, 1000 de pentru voi mamici, pitica a iesit pe locul I
Si in special pentru Roxi fara ajutorul tau nu eram pe podium
Aici e Clasamentul
Fug sa ma imbrac, mergem sa ne intalnim cu o mamica si puiutii ei.
PS. Am terminat cu exmenele, cu brio mai ramane numai licenta de sustinut si gata. Maine avem cursul festiv. Andy_g multa bafta si tie, suntem colege de suferinta

Pozici
Mamica deMaya

VOT PT MAYA!

"Nu exista decat un singur copil perfect pe lumea asta si fiecare mama il are!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CosmyB. spune:

Nerantula mamicooooo vine barza?????? vai ce ma bucur, m-au trecut fiori!!!! Sa ai o sarcina usoara si un bebedoi sanatos!

Edit: Doamne ce m-a emotionat vestea!

Pozici
Mamica deMaya

VOT PT MAYA!

"Nu exista decat un singur copil perfect pe lumea asta si fiecare mama il are!"

Mergi la inceput