Pacientele optimiste si gravidutze dr.Tutunaru 100

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

pai atunci eu am scapat,vin fara copil
magdita - modifica lista si scoate-l pe pitic de la mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rala spune:

Tinuta, nu vreau sa te descurajez, dar eu ma consider campioana la simptome inselatoare. Stiu ca e imposibil sa nu mai bagi in seama. Sper sa poti accesa, eu am gasit la un moment dat un site interesant despre simptomele sarcinii inca din ziua 0 dupa ovulatie, o abordare statistica dupa declaratiile userilor din lunile in care au ramas gravide. Am pus spatii in adresa ca sa nu fie blocata. Trebuie sa le scoti tu pe toate.
http: // www. countdowntopregnancy . com / earlypregnancysymptoms / chart_dpo.php?dpo=0

"Babies are such a nice way to start people."
-- Don Herold

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 11_dye spune:

Rala, da, propunerea ta mi se pare cea mai OK.
In Herastrau nu mai sunt terase din cate am inteles, asa ca de aceea am ales varianta Cismigiu, unde cred ca sunt ceva mai multe "asezaminte" de pierdut vremea la o cafea ...

In concluzie, exista 2 variante pentru intalnirea din (de la) Cismigiu -

1. la intrarea dinspre Liceul Lazar (avantaj - locuri de parcare, metrou Izvor)

2. la intrarea dinspre Stirbei Voda (si aici sunt locuri de parcare, dar cred ca pe Putul cu Plopi sau Spiru Haret)

Care varianta vi se pare mai fezabila?
Adresez intrebarea mai ales fetelor din provincie, care poate ca nu cunosc foarte bine toate stradutele din Bucuresti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_bebe spune:

Rala sper sa nu te superi am pus site-ul gasit de tine si la Fivoase - si noi cautam semne de sarcina cu disperare!
Bafta tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

LALI ,plang ca proasta prin casa si tocmai am strigat tare "LALI E GRAVIDA!!!".Mi-am speriat sotul de cat de tare am strigat...Din tot sufletul ma bucur pentru voi,e splendida povestea.Sa fiti sanatosi si fericiti!
Felix, nu pregatesc nimic senzational...Am fost foarte ocupata zilele acestea,iar in weekend,asa cum v-am mai spus,plecam la mare.Asa ca de data asta,eu voi lipsi la intalnire.Dar stiti bine ca sufletul meu si gandurile mele bune sunt cu voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns machus spune:

Felicitari Lali, ce poveste superba!!!!

Sarcina usoara si mazarichea sa fie la final un copilas sanatos, frumos si mancacios !!!

Se pare ca sunt multe cazuri de gravideala dupa diphereline.

In legatura cu locul de intalnire, este ok oricare pentru mine; ne descurcam cu gps-ul.

Magdita, sa se adevereasca visul!

Va pup pe toate cu drag!

In anul 2008 s-a intamplat
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Adriana , cum bine spunea si Aris , poti sa mergi vineri , sau sambata dimineata , ca poate il gasesti . Asistenta ti-a zis sa mergi vineri , ptr ca probabil sambata nu e ?!
Sau mergi luni , ca nu e tarziu ptr monito .
Mai incearca sa suni maine totusi , ca poate dai de el pana la urma , ca sa stii ceva sigur .

23 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Aris multumesc pt raspuns
Ana multam si tie draga mea, maine imi este imposibil sa ajung dar simbata dimineatza la 8.45 sunt in fata cabinetului, oi vedea ce noroc am sa fie dr T la cabinet. O sa mai incerc si maine sa il sun, poate am mai mult noroc.
Imi cer iertare daca v-am innebunit sapt asta cu monitorizarea mea, dar e f importanta pt ca in ziua cind foliculul va fi de 20, tre sa fac estradiolul, apoi sa vad daca ovulez. Daca estradiolul iese mai mare de 200 dupa 7 zile voi face si progesteronul. Astea sunt indicatiile endocrinologului, sa vedem unde este de fapt problema la mine. Dupa analizele uzuale in z3,14 si 21 nu au fost f relevante, pt ca doua luni am avut cm la 33 de zile, iar in mai la 26 de zile... Si imi este si dor de fufu la comanda dr T ca in noiembrie poate iau si eu noroc de la mami lali si ies doua liniute luna asta.
Va pup , o seara buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Pamy inca o data la multi ani, sa fii fericita si cu un bebe la purtator. Tocmai mi-am dat seama ca esti gemeni ca si mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinuta78 spune:

[pup]rala, incerc sa nu ma descurajez si sa nu-mi fac sperante prea mari

Mergi la inceput