IN BANAT LA NOI ACASA (10)
Raspunsuri - Pagina 9
claudia74 spune:
haidati la cafa, pintr fiecile din banat icecafe ca si-ca ii cald pr-acolo,aici ii riesche, asa ca beau cafa
.
Laurico undge fras t-o fost capul (adica sciu : sub apa riesche) cum esci azi, nu esci tatapana da cap, mai mai, sa numai fasi asta nisiodata, ai audzit? 
Gabi de foarte multi ani nu am fost la Calacea, ultima oara acu vreo 15 ani era in paragina dar-mai acuma, pacat ca nu se conserva rezervatiile noastre naturale, mai curge apa termala pe undeva?

INGERASUL EMMA AIDA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
L5845 spune:
Am vinit, daca m-ai stragat
, multam da
, shcii tu, buna raau, ca d'obishei
.
Haida sa-ti spun cum o fost treaba cu apa rashe: da catzva ani incoashe, tat am problieme ca-mi cam cadje paru'. Asa ca m-am apucat da vro 4-5 luni, ca inaince da a ma spala, sa-mi dau la radashina, cu gaz da lampa....m-am pus m-am dat, am stat legata jumatace da sheas si cand sa ma spal, fras apa calda...aishi, focaraie afara, unge sa ma pun rapige sa incalzasc apa, dai iuce cu apar rashe si stai apoi cu grija sa nu rashashci 

. Da' nu mai fac, Doamnie Fereshce! Nu ma doarie nimica, sper ca am scapat da rale si nu am rashit. Asta-i treaba....Mi-s bolanda asa-i?
![]()
www.onetruemedia.com/shared?p=88028d9eaeae0f93a00846&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Povestea licuriciului EMMA !
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE! Cu DD inainte!
si 
" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fii invins cu adevarat, daca nu te ridici!" - G. Funakoshi
" Un copil este o iubire devenita vizibila" - Novalis
Spre tzel!
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!
gabirus spune:
Multam de ice coffee. De maine trecem pe calda din nou, ca se anunta ploi. Anunta si genunchii mei, ca am dureri romantice.
Fac si eu pe desteapta, dar o fac frumos ;)
Yasmine spune:
Claudia, La Mullti Ani la mami tea, sänätace multä, sî sä petreacä binie adz.
Vä tzuc.
>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin
Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena
claudia74 spune:
multam fain Corino, sa petreaca singura biata mama 

Lauro bolunda rau ![]()
audzi si io am facut cieva cure cu un maglavais de la gerovital, cum fras ti-ai pus gaz nediluat pe par, nu ce-ai ars tu fatooo, io faseam o masca cu solutie d-aia friecata cu un galbenus da uou si staceam duaua tri seasuri cu ea 

si mie imi cadge vai si amar,abia ascept sa vin acasa sa ma tund in fras otzara.
Gabi si mama zice ca-i tare cald la voi,mai dati otzara de caldura si aici ca e cam frig la noi, succes Evei la serbare.
INGERASUL EMMA AIDA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
claudia74 spune:
![]()
![]()
INGERASUL EMMA AIDA
Timisoara Impreuna
claudia74 spune:
uiiiiiiiiiuuuuuuuuuuuiuuuuuuuuuiiiiii
INGERASUL EMMA AIDA
Timisoara Impreuna
claudia74 spune:
INGERASUL EMMA AIDA
Timisoara Impreuna
claudia74 spune:

unge-i ruga?INGERASUL EMMA AIDA
Timisoara Impreuna
L5845 spune:
LA MULTI ANI ! cu sanatate, pentru mami tau, draga claudia.
www.onetruemedia.com/shared?p=88028d9eaeae0f93a00846&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Povestea licuriciului EMMA !
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE! Cu DD inainte!
si 
" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fii invins cu adevarat, daca nu te ridici!" - G. Funakoshi
" Un copil este o iubire devenita vizibila" - Novalis
Spre tzel!
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste

Doi zapaciti!