IN BANAT LA NOI ACASA (10)
Raspunsuri - Pagina 11
claudia74 spune:
nima pr-asilea, dau tat io o cafa
:

adzi ii program de randuiala prin casa, ca nu ma mai doarie asa tarie spacili,
Ramona da cam asa e, gimnastica voi face ceva, astept actele,luni am programare la medic.
INGERASUL EMMA AIDA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
claudia74 spune:
tot io si adzi :

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
claudia74 spune:
48 days remaining till

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
Timisoara Impreuna
L5845 spune:

![]()
prantru tasherea da caceva dzalie....da' am fost o tzara pra la munce cu sotu sha cu nishce precini....tarie binie o fost, da parca pre putzan....eee, vinie el sha concedu'
.Va
si va
pra tace !Ma pun sa dasfac bagajile
www.onetruemedia.com/shared?p=88028d9eaeae0f93a00846&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Povestea licuriciului EMMA !
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE! Cu DD inainte!
si 
" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fii invins cu adevarat, daca nu te ridici!" - G. Funakoshi
" Un copil este o iubire devenita vizibila" - Novalis
Spre tzel!
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste

Doi zapaciti!
claudia74 spune:
Binie ca ce-ai coborat da pra munce, pra unge ati fost Laurico? o fost fain, ce-ai bronzat otzara barem? ca bronzul da mun ce tinie mai mult.
Haidati la cafa cu lapce :

ati fost tache absence,pra unge ati umblat?
48 days remaining till 
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
Timisoara Impreuna
L5845 spune:
Buna gimineata la dumniavostra, draji doamnie !
Am vadzut sha io adz ca o fost cam tashere pra ashilea...shine shcie pra unge umbla doamnile
, poace sa pregacesc da conced mai iuce
...
Io am fost otzara pra la Poiana, da bronzat nu m-am bronzat, ca nu m-am samtzat in starie (da la glanda
). Da am tat umblat pran drumetzai, o fost mai sanatos. Parcea proasta o fost ca m-am zuitat marshana da molaraie acasa
....ca am plecat in fuga, pra napregacice....ni s-o pus pata sha dusi am fost
. Abia ashcept sa repetam figura
.
claudia vad ca tz-ai pus AMR-u', ca la catanie
, ci cred ca abia ashceptz sa merji acasa la Romanica .
www.onetruemedia.com/shared?p=88028d9eaeae0f93a00846&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Povestea licuriciului EMMA !
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE! Cu DD inainte!
si 
" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fii invins cu adevarat, daca nu te ridici!" - G. Funakoshi
Spre tzel!
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!
claudia74 spune:

mai rau ca la catanie Lauro 
48 days remaining till 
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
Timisoara Impreuna
monica-elizabet spune:
sa aveti o sapt buna
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Prajituri si papa bun 2
Papa de post
claudia74 spune:
or disparut banatencele ![]()
![]()
![]()
,numai dau cafa ca iar o beau singura 
.
Monico si tie la fel
.
48 days remaining till 
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
Timisoara Impreuna
L5845 spune:
Buna gimineata/amiadz s-avetz draji fiece!
Claudia o mai ramas vro cafa?

Ca mi-am insheput dzaua in viteza
si nishi cafa n-am apucat s-o beu...or vinit aia da la serviz da la aeru' conditzioner sa completeza frionu' si m-or facut un car da drashi...cu mutre da parca o inceput si s-o gatat lumea la ei....s-or purtat ca nisce marlani....sotu' abe s-o ogoit sa nu-l carpeasca pra ala mai cu gura mare...binie ca inca mai avem garantie pana la anu'...si sper ca or facut treaba ca lumea, daca nu, iar ii chemam
.
Cam linishce dzalile ashcea pra aishi...cred ca fiecile or plecat in conced...nu-i rau...macar sa relaxeaza.
I
si 
Spre tzel!
Doi zapaciti!