IN BANAT LA NOI ACASA (10)
Raspunsuri - Pagina 10
claudia74 spune:
multam Laurico 
,offfffff m-o apucat o melancolie,abia ascept sa vin acas
.
INGERASUL EMMA AIDA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
L5845 spune:
Sa fii sanatoasa drago cu totz ai tei. Mai, io nu am vrut sa ce fac sa planji, capu' sus, pai sa poace?
Scii si tu ca sha minie, ca mamile noastre is cu gandu tat la noi, is langa noi, las-o-n fras da distanta fizica, aia da sufliet ii baza. Am sau nu drieptace?
www.onetruemedia.com/shared?p=88028d9eaeae0f93a00846&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Povestea licuriciului EMMA !
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE! Cu DD inainte!
si 
" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fii invins cu adevarat, daca nu te ridici!" - G. Funakoshi
" Un copil este o iubire devenita vizibila" - Novalis
Spre tzel!
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!
claudia74 spune:
ai ![]()
![]()
cum nu? 
INGERASUL EMMA AIDA
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine'
gabirus spune:
Am vinit, o fost fain. Are fata o simpatie
, nu se scapa din ochi unul pe altul.
Ce varsta frumoasa si cat sunt ei de draguti, fastaciti si rusinosi!
Fac si eu pe desteapta, dar o fac frumos ;)
Ramona J spune:
Am lipsit o vreme, acum am citit un pic din urma.
Claudia, ce coincidenta - eu am un CD cu Magazin in masina si il ascultam din cind in cind!
Citi ani o avea Lepa Brena? Eu n-o ascult, dar am Hajde Da Se Volimo in completare la albumul cu Magazin.
Nu mai merge link-ul cu Petrica Moise, imi place foarte mult ca in ultimii ani a inceput sa isi aleaga un repertoriu frumos. L-am vazut intr-un concert la Bucuresti acum vreo patru ani, mi-a placut foarte mult. Altfel l-am cunoscut acum multi ani, e zurliu rau. Dar nu conteaza, ma bucur pentru felul cum cinta, chiar am un album care-mi place tare mult si-l pun mereu cind mi se face dor.
Toate bune, mai putin Carmen Serban (daca am retinut) - scuze, dar genul ala ma enerveaza la culme! Nu mai detaliez, sper sa nu supar pe nimeni.
Claudia, sa stii ca nu prea au ce sa-ti faca medicii daca ai probleme cu spatele. Trebuie repaus, ia-ti o perna electrica, iti mai alina durerea. Mai poti folosi unguente, eu am Diclofenac sau Voltaren. Pun unguent si cind nu se mai poate am supozitoare. In orice caz, astea-s medicamente serioase, nu le folosesc decit cind nu am alta cale. Poate iti recomanda terapie fizica, mie mi-a prins bine si acupunctura.
Ca a pomenit Yasmine de cuvinte din Banat, mi-am amintit si eu doua mai rar intilnite:
zviduit - vindecat
sholocatre - daca tineti minte jaluzelele alea exterioare din lemn - se deschideau inafara, nu de putine ori mi-am dat cu capul in ele cind veneam de la scoala![]()
L5845 spune:
gabirus cand pui si nisce molaraie sa vigem si noi fata la serbare?

claudia sper sa ce lesa spacile mai iuce, io am inshercat cu KetoSpray, e bun prantru mai mulce.
RamonaJ uite ce am gasit de Lepa:
" Lepa Brena,pe numele ei adevarat Fahreta Živojinovici, s-a nascut in anul 1960 in localitatea Brcko din Bosnia Hertegovina.A fost cea mai cunoscuta cantareata a anilor 80 din fosta Iugoslavie." Mai multe gasesti aici.
Va doresc o sara cat mai faina, ne vigem manie gimineatza la cafa, ca mi-s rupta da obosata si abia ashcept sa ma pun la
.
www.onetruemedia.com/shared?p=88028d9eaeae0f93a00846&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Povestea licuriciului EMMA !
Va doresc si voua ce-mi doresc mie: sanatate si mult doritul BEBE! Cu DD inainte!
si 
" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fii invins cu adevarat, daca nu te ridici!" - G. Funakoshi
Spre tzel!
www.onetruemedia.com/shared?p=435ebfa7d282ab934c08b2&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Poveste
Doi zapaciti!
L5845 spune:
Sa va delectati
si 
Spre tzel!

Doi zapaciti!
Ramona J spune:
Mersi, nu-i atit de batrina precum credeam - dar are cariera lunga. E tare frumoasa, intr-adevar. Ca muzica i-am preferat pe Magazin sau Bajaga.
L5845 spune:
Buna gimineataaa !
Haidatz la 

, sper sa va placa !

si 
Spre tzel!
Doi zapaciti!
claudia74 spune:
io acu am ajuns da la munca 
spatele e tot in pioneze si acu mi-am distrus si stomacul de la ketoconal
si lucrez tot we
.
Gabi ma bucur ca a fost ok la serbare.
Lauro
de dedicatii.
Ramona, Magazin is si la sufletul meu
si Lepa Brena too, Bajaga Instructorii si Novi Fosili
.
Merg sa fac o prajitura.
INGERASUL EMMA AIDA
Timisoara Impreuna