manopera zugravit ?

manopera zugravit ? | Autor: Eseea

Link direct la acest mesaj

cat costa manopera pt zugravit? ma refer strict la dat cu un var lavabil, nu sunt necesare nici un fel de reparatii, peretii sunt proaspat zugraviti in alb, ma intereseaza doar sa schimb culoarea.

multumesc de raspunsuri

Mami de fetita si de baietel

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

nu a zugravit nimeni de curand?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Koko76 spune:

Eu am zugravit!!! Initial am vrut sa fac doar dormitorul fetelor pentru ca trebuia sa le soseasca mobila si aveam fel de fel de personaje din desene lipite pe pereti, care acum erau partial rupte, colorate, etc. Pana la urma am zis sa fac si holul si bucatarie ca ne inundase turcul de sta deasupra si uite-asa ca am zugravit toata casa. Mie mi-a luat 10 Ron de metru liniar, ceea ce e mult mai mult decat metri patrati pentru ca se calculeaza tot in parte (tavan, etc) si m-a costat 11.6 milioane pt 2 camere, o baie, o bucatarie si hol. Ah, fara sa pun la socoteala ca le-am dat sa manance, sa bea si au avut tupeul sa-mi cera si tigari. Cam mult zic eu doar pentru dat cu lavabila ca nici noi n-a trebuit sa reparam absolut nimic. Nu-ti mai zic ce mizerie au putut sa faca cand nu stateam langa ei. Si acum mai am lustrele vopsite si urme peste tot ca abia sambata trecuta au terminat. Poate tu ai bafta si gaseti unii mai seriosi ca pe-astia nu i-as recomanda nimanui

mami fericita de Ilinca Alexandra(27 iulie 2004) si Elena Stefania (24 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ranena spune:

Buna,
Sotul meu este de meserie si mi-a spus ca, doar pentru lavabil, fara nici o corectie, e 5 RON pe metru patrat.
Daca nu ai gasit inca pe cinea si vrei sa te ajute el da-mi pm.

Ranena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

multumesc fetelor! am rezolvat deja.

Mergi la inceput