Puiuti de Randunici 2008!! (267)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Luny, am vazut pozele de la tara , n-am vazut nici o poza in care Mufa sta deci .
Intr-adevar pana in Sithonia e ok drumul mai ales cum plecati voi din Bucuresti, noi am mai avea 4 ore in plus . Pana in Corfu sunt cam 2 zile pline( noi am facut chiar 3). Pana aproape de insula se merge bine, nu sunt probleme, dar drumul ala din munti e cumplit. Daca ar fi o posibilitate de ocolit ar fi super, desi ramane totusi distanta. Hotelul in schimb e superb, dar tot cu pietricele e plaja. In general in insule cam greu gasesti plaje cu nisip. Iar statiunile sunt micute si destul de izolate, fara prea multe magazine, promenade. Eu una m-as gandi acum la asta pentru ca esti cu Rebe si e mica si nu prea ai avea unde sa va plimbati seara, sau in cazuri extreme sa gasesti un medic, o farmacie...

Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor

Mergi la inceput

Am uitat ce era mai important (pentru mine): SPUNE MAMA!!!!!!!!!!!!!!!!
Cum zicea si Mimo, stiu ca suntem vreo 2 clase in urma, dar pentru noi asta e important. Aaaa, si vorbeste si el la telefon, doar ca duce telefonul pe la ceafa si isi pune muzica singur pe telefonul Brianei (habar n-am cum face) ca sa danseze.

poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

La multi ani-puiuti dragi!

Ela,mami de sufletel blond!!
Mihai creste!!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Andra in ultima vreme
si de ziua copilului va fac un dans?

Luny multumesc! e tare Mufy alias Darth Vader, vad ca i-a priit la tzara!
BV SABIN!! hai ca e pe drumul cel bun!

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestea noastra

Mergi la inceput

E dementiala Andra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, implicare totala, ritm, atentie, miscari

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Baaaiii, nu se poate, e totala Andra, e de nedescris, m-am topit toata , deci e salvata la favorite de favorite!
Clau, stii ca am avut si noi de furca de decis cum plecam in vacanta. Sithonia e una dar Corfu sau, la noi, Zakynthos, sunt cu totul altceva. Doua zile de drum plin, vara, cu un copil de 1 an si ceva mie in final mi s-a parut de neconceput si NU te-as sfatui sa incerci. Ori avion ori altceva. De ce zici ca aveti f multe de luat? Hai sa vedem, fa o lista aici cand te intorci-nu de alta, dar eu sunt un super-talent la facut bagaje, pt ca efectiv am oroare de incarcatura si zic eu ca ma pricep la eliminat ceea ce nu e de real folos Si mie mi-ar fi convenit sa car casa in spate in Grecia in jipanul lui tata dar am zis ca e prea mult si greu pt Iulia. Cat despre miscatul acolo, din tot ce am citit in Grecia peste tot e un lucru extrem de simplu sa inchiriezi masina, noi asa vrem sa facem-ma intreb numai daca o sa gasesc cumva de inchiriat si un scaun pt Iulia-asta ar putea fi o problema...

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

am vazut Andra dansatoare, si cheliuta plimbareata, scumpa tare
am vorbit cu Roxana, Amira a facut 40,2 azi noapte...i-au facut impachetari..la analizele de sange pare a fi viroza, inca nu-i dau antibiotic, iar azi nu a mai facut febra..insa tot nu papa...astept un semn de la ele, sa vina si celelalte analize..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

La multi ani tuturor!!!!!!!!!!!!

Abia acum am avut timp sa intru, deci n-am citit nimic din urma. Sper ca s-au mai adunat randunici pe lista de intalnire. daca s-a schimbat ceva, sper sa am timp sa aflu pana pe 14...

Valentina si Matei (10.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Tocmai ce vorbisem si eu cu Roxana...e f ingrijorata ca nu vrea Amira sa pape, i-am zis sa o lase in pace ca nu va avea sanse de suuces si de fapt nici nu ar fi bine, ar putea varsa iar. Insa altminteri puiul e mai bine acum. Off, ce bine stiu prin ce trece, ce e in sufletul ei!

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

naty, am observat ca la pozele cu Muffy nu te mai uiti.....nu-i bai..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput