Puiuti de Randunici 2008!! (267)
Raspunsuri - Pagina 16
clauclau spune:
Mamaaa Raluca, nu stiam ca-i asa de greu drumul! Am rezervat aici http://www.nissakibeach.gr/section.php?id=7&rownum=4&cpage=0, dar daca zici ca-i asa nasol de ajuns pot sa anulez, nici nu ma gandesc sa ne chinuim asa pe drum. Ma mai gandesc, mai cer informatii si eventual merg si eu mai aproape, la bulgari . Offf, greu cu vacantele astea. Rebe sta in scaun, dar in nici-un caz asa de mult.
luny spune:
eu inca nu am luat nimic iubului drag...maine e prima aniversare, de cununie civila, si poimaine de nunticica, 3 ani!
CLAU si noi tot cu masina si implicit, casa, plecam la greci...facem repetie de drum lung acum, ca joi plecam in Apuseni..
tuchi tinem pumnii stransi, dai o bere la sfarsit!
ramo offf...imi pare rau ca sse simte asa rau socrela..
LA MULTI ANI, MAMI DE MIHUTZA!
fetelor, care pe unde mergeti azi cu copii? sunt ceva chestii organizate prin parcuri, stiti ceva?
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
clauclau spune:
Luny, sambata si duminica a fost excelent organizat pentru copii in IOR, a fost program artistic ambele zile. Ma gandesc ca si azi e ceva pe acolo, eu o sa plec peste o ora cu Rebe si daca e ceva fain te anunt.
luny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui clauclau Luny, sambata si duminica a fost excelent organizat pentru copii in IOR, a fost program artistic ambele zile. Ma gandesc ca si azi e ceva pe acolo, eu o sa plec peste o ora cu Rebe si daca e ceva fain te anunt. mami de 2 minuni, Razvan (11.01.2002) si Rebecca (25.02.2008). |
multam! arata super hotelul!!
clauclau spune:
Arata frumos Luny, dar acum sunt in dubii rau de tot cu drumul, ai vazut ce-a zis Raluca...
luny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui clauclau Arata frumos Luny, dar acum sunt in dubii rau de tot cu drumul, ai vazut ce-a zis Raluca... mami de 2 minuni, Razvan (11.01.2002) si Rebecca (25.02.2008). |
nu, se pare ca am ratat...la ce pagina, stii?..dar pot sa spun ca am deja experienta, anul trecut...mie nu mi-e mare teama...
clauclau spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui luny
nu, se pare ca am ratat...la ce pagina, stii?..dar pot sa spun ca am deja experienta, anul trecut...mie nu mi-e mare teama... Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008) Life is to precious to worry about stupid Shit! |
La pagina anterioara, ultimul mesaj.
luny spune:
o zi la tara!
luny spune:
am citit, Clau...am inteles, se pare ca traseul acela e dificil..mda, suna cam nasol, macar pana in Sithonia e drum lejer si drept..