Puiuti de Randunici 2008!! (267)
Raspunsuri - Pagina 15
natynic spune:
Clau, nu e nicio nenorocire daca mama ta ia pastile tot restul vietii, important e ca daca le ia sa-i fie bine si tensiunea controlata si atunci nici efectele negative ale bolii nu vor aparea. Uite, eu fac insulina pt tot restul vietii, ma intep de cateva ori pe zi...si mai iau si pastila pt tensiune de cand am nascut, ca sa o tin cat mai jos si sa-mi protejez rinichii. Asta sa fie tot baiul cu mami tau.
Tata slabea si nu mai avea pofta de mancare, mai ales de carne (asta e destul de tipic in cancerul la stomac), altfel insa era bine-mersi.
Gata, s-a trezit mandra, pe cai!
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
clauclau spune:
Mihatp, imi pare rau de oboseala pe care o resimti. Nu poti sa-ti iei cateva zile libere sa te odihnesti putin? Chiar ai nevoie. Eu cand sunt foarte, foarte obosita aproape ca intru in stare depresiva, vad numai rau in jur si trebuie musai sa dorm sa-mi revin. Sunt sigura ca asa se intampla cu toti, ai nevoie de cateva nopti bune de somn.
Maia, , deci si Vladut imprastie hartia igienica?
Mihutza, ce mai face Andra? A crescut perisorul?
cami33 spune:
LA MULTI ANI TUTUROR PUIUTILOR!!!
SI O DEDICATIE MAMICILOR
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
pozici
www.slide.com/r/gCNsr74Xkj9DOJL503EFc_02cclMlwuR?view=original" target="_blank">PRIMUL AN
www.slide.com/r/ngX7UTqy6j9-k1r0wHHBw6CafzclVMQ2?view=original" target="_blank">PRINTESA MEA
www.slide.com/r/NzZ_p6sI4D8nTigb-_dcTX4UkETSg2hF?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">scumpiceii
Doua lucruri trebuie sa le dam copiilor: radacini si aripi
mihutza11 spune:
Naty iti tin pumnii sa treceti cu bine peste perioada ce vine!
Bubu iar cu gatul? mai slava Domnului ca eu nu mai stiu ce e aia.. multa sanatate!
sanatate si pt Sanzi si Amira.. mai ce rau imi pare sa aud iar de rotavirusul asta!
cu coloratul.. vad ca si Andra e pasionata de mazgalit, dar mai ales de imprastiat culorile prin casa.. i-am luat recent din alea cerate, mai si ce ii mai place sa le imprastie peste tot.. si dupa ce le scoate din cutia lor, pune vreo 2-3 (sau cat poate/vrea ea) inapoi si pe urma iar le imprastie..
Clau multumim de intrebare.. da a mai crescut perisorul.. acum e ca si cum am fi tuns-o cu masina..
aa si avem si noi 5 dintisori (Naty v-am ajuns!).. si cred ca al 6lea e pe "vine" rau de tot ca e alba gingia..
in rest ma solicita din ce in ce mai mult pe zi ce trece.. daca eu ma duc undeva hop si ea.. daca bucataresc se baga intre picioarele mele si incearca sa vad ce fac eu acolo si atata se milogeste de mine sa o ridic si pe ea sa vada ce fac.. de dormit adoarme numai strangandu-ma in brate, ma ia de gat si ma pune sa stau cu fata exact langa a ei, eventual sa o pupacesc pe obraz.. are momente in timpul zilei cand o apuca pur si simplu pupacealea, isi tuguie buzele si vine tzantzosa la mine sa o pupacesc.. si apropo de pupicuri, cand suntem amandoi ne da pe rand la fiecare cate unul, cam 2-3 ture, depinde de chef, insa nu sare randul, adica daca i-a dat unuia hop si la celalalt..si daca se mai nimereste si vreun prieten prin preajma se duce si la el sa ii dea un pupic ..
azi am mancat harbuz/lubenita/pepene rosu amandoua.. mama ce i-a mai placut.. si cand a vazut ca nu mai e in farfurie a zis "DATAAA!!" si gesticuleaza cand zice.. ca a vazut la mine cum fac ..
hai ca tre sa ma "dez-lenevesc" sa descarc niste pozici si sa mai pun.. ca nu am mai pus de mult..
Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestea noastra
Nicoleta spune:
LA MULTI ANI, PUIUTI!!!
"Toata lumea vrea sa ajunga in Rai, dar nimeni nu vrea sa moara pentru asta!"
Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei
clauclau spune:
Mihutza, ce draguta e Andra cu pupaceala, asa-i ca mori dupa ea? Si Rebe e lipicioasa tare, ii place mult sa stea lipita de mine, cand se trezeste dimineata intai sta la mine in brate in fotoliu, lipita de pieptul meu si imi tine mainile in jurul ei strans si sta asa cam o jumatate de ora pana se plictiseste si merge la joaca. Dar trebuie sa astept sa vrea ea sa plece ca daca vreau eu sa o dau jos face un mare scandal. Intai sa-si ia portia de iubire si de rasfat si apoi pleaca la treburile ei. E tare, tare iubitoare si lipicioasa si ma topesc dupa ea.
mihutza11 spune:
Exact Clau! trebuie sa o las sa plece ea cand nu ii mai trebuie, ca pe urma e scandal .. niste dulceti de fetite ..
Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestea noastra
luny spune:
neatza!
zi cu mari si aiurea aventuri la noi ieri, ne-am si distrat, dar Mufa a avut si monente de complet intors pe dos, obosit, frichinit, cam atipic ptr el, mai ales ca a stat afara si ii place mult...tot mamam lor de masele.. in momentele bune, a mancat pamant, a cules capsuni si le-a halit asa nespalate, a alergat pisicile prin curte, a urlat de mama focului in jurul gratarului, aratand cu dejtu, iar noi, tampitii, credeam ca e fascinat de foc si se oftica doar ca nu sta mai aproape! cand colo, el era lesinat de pofta!! asa ca a supt la un copan de pui de mama focului, cand ne-am prins noi ca asta a fost buba!
a cazut lat de oboseala, cu bibe la bord, in masina, drept ptr care a dormit asa cum era, plin de noroi si mirosind a gratar
in alta ordine de idei, sunt ff ingrijorata ptr cuscra Roxa si Amira...am vorbit ieri cu ea la tel si era tare suparata si speriata...si cine n-ar fi?..sper ca sunt mai bine, aseara nu a mai raspuns la mobil...ma duc sa cvitesc poate sunt ceva vesti..
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
sssiii...am uitat
LA MULTI ANI TUTUROR COPILASILOR NOSTRI,SANATOSI, DESTEPTI, FRUMOSI SI CU BANI SA FIE TOATA VIATA LOR! II MULTUMESC LUI DD PT MUFARINUL MEU, SI LUI PT CA NE-A ALES PE NOI SA-I FIM PARINTI..
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
raluca2107 spune:
Neatza la toata lumea!!!
LA MULTI ANI TUTUROR COPILASILOR!!!! SI NOUA!!!!
Clau, noi mergem in concediu cu masina dar mai aproape, la bulgari, cam 8 ore vom face. Vom pleca pe la 4 noaptea sa prindem si cateva ore de somn. Noi am fost in Corfu acum 3 ani cu masina si nu vreau sa te sperii dar a fost un drum destul de greu. Chiar inainte sa parasesti continentul si sa iei feribotul am trecut un varf de munte si am facut 30 de km in 2 ore, era un drum mic abia incapeau 2 masini, cu prapastii jos si fara parapeti si am prins si o ceata de nu vedeai la 1 m, nici nu vreau sa imi amintesc(nu stiu daca e si alt drum). Briana era mai maricica in schimb si oricum destul de intelegatoare. Plus ca nici Bulgaria nu e prea frumoasa. Depinde si de Rebe, cum sta ea in masina, ca la noi e jale cu Sabin abia ajung cu el pana in oras si tipa sa il iau din scaun. E foarte frumos in Corfu in schimb, peisajele sunt de vis, insa o problema mai e si faptul ca nu prea sunt plaje cu nisip, mai mult pietre si relieful e destul de stancos, nu prea s-a bagat in mare Briana, mai mult la piscina a stat.
Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
www.onetruemedia.com/shared?p=831d37be48d348ed78a9b4&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj primul anisor