Puiuti de Randunici 2008!! (267)
Raspunsuri - Pagina 14
ramo_cata spune:
LA MULTI ANI PUIUTZI MICI PITICI!SA NE CRESTETI MARI SI SANATOSI SI PAPACIOSI
bubu si eu ii dau lui andru cate ceva in manute la care sa se concentreze ,la fel avea momente cand statea se juca si eu alimentam si momente cand statea linistit si deschidea guritza singurel...am bagat la cap tot ce mi-ai scris,o sa pun in aplicare maine..aaa la iaurt de baut chiar ca nu m-am gandit merci..naspa cu gatul imi pare rau
naty nici eu nu sunt pro mezeluri..dar nu mai staim ce sa fac...cu branza am incercat ieri si nu a vrut..o sa incerc cu legume fierte,o sa-i fac perisoare si i le dau in manuta,o sa-i pun pe bucatele de paine unt,miere,iaurt,branza..sa vedem ce rezulatate am...ii pun sare in mancare de cand a implinit un an...
nicoleta am incercat si eu cu degetele,cat sa-i pun pe buze sa vada ce-i dau sa manance,i-am pus si lui pe degetele sa le bage in guritza sa vada ce gust are mancarea si nimic...
gudine care a fost pe faza cu tuchi pt poezioara
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
ramo_cata spune:
maine merg si eu cu andru la control ca si-asa nu am mai fost de multisor la dr de la craiova...vreau sa aud ca e bine ca sa ma linistesc...nu a facut febra ,nu are diaree dar vreau sa aud ca e bine...si sa-i ia mami ceva ca doar e ziua biatului chiar daca e mofturos mami nu se supara...
mai nu stiu cred ca e de vina si starea mea,asa cum a zis si nicoleta...ma enerveza soacra mea rau de tot...eu nu am vazut om care sa se chinuie in halul in care o face ea...sambata i-a fost rau,a stat in pat toata ziua,azi la fel...nu a mancat nimic ,a baut ceai si pe ala l-a vomitat...are o stare parca as zice un picutz mai mult depresiva...nu stiu ce are...stiu ca are niste probleme pe la serviciu cu criza asta dar las-o nene in colo de treaba ca vorba aia "ai pt ce trai..ai nepotel,ai copii care sunt langa tine,care sunt cuminti nu niste derbedei cu care sa nu te intelegi"...tot timpul zice ca de cand s-a operat ea nu mai e om...naty poate ma ajuti tu....e normal ca dupa o operatie de fiere sa nu poata manca,sa vomite cam tot ce mananca in conditiile in care mananca iaurt dietetic,legume nu carne ,nu grasimi...?ce vreau sa mai zic e ca are un inceput de pancreatita...toate medicamentele care le-a inghitit ca o curca timp de ani de zile pt fiere i-au afectat pancreasul....oare sa fie de la asta?eu i-am zis sa mearag la dr?sa-si faca un ecograf sa vada ce are dar nu vrea ,a zis ca nu vrea sa mai auda de dr,de spitale...am sunat-o de cumnata mea si i-am explicat tot ce se intampla si mi-a zis ca o suna maine sa-i faca morala ce naiba o luam de la capat ,am terminat cu fierea acum incepem cu pancreasul si incapatanarea ei...
ramo_cata spune:
hai ca v-am facut capul calendar ...dar chiar simteam nevoia sa vorbesc cu cineva...si stiu ca voi tot timpul ati fost sincere si alaturi de fiecare problema... va si merg si eu la
va doresc o noapte linistita si fara bebei bolnaviori...pe maine
gecko spune:
'neata stol...v-am pregatit cafeul si ceai si capuccino si bombocino[ill]
La Multi Ani piticilor si tuturor celor care se simt inca copii!!!
Naty, suntem cu gandul la tine si la tatal tau
alice, multumim de dedicatii si de floricica
sanatate puisorilor, Amira, Sanzi, sa scapati de febre si de bolesnite...
si un pup apasat pentru toate si toti, ma intorc la Bestia mea...
natynic spune:
Neata stol si
Sa ne traiasca puii!!
Cred ca nu apucasem sa scriu aici, tata pana la urma miercuri, pe 3, se interneaza. Incepe insa oricum greul si pe mine ma sperie tare, din perspectiva asta, oboseala pe care o resimt in ultimele zile...Sa vad cum imi ies si analizele azi.
Ramo, din pacate da, e posibil dupa operatie, se cheama "sindrom post-colecistectomie"; fierea se scoate cand are pietre, alte probleme etc insa...e ca la orice operatie: scoti un organ din om, e posibil sa-i fie greu organismului sa functioneze fara, ca de-aia ni le-a lasat Dumnezeu pe toate, fiecare are rolul sau. Asta asa, in mare. Daca insa o pandeste cumva o pancreatita, pericolul pe termen lung e destul de mare; la fel, daca cumva au ramas ceva pietre pe caile biliare, neobservate la operatie. In orice caz, e MUSAI sa mearga la control si la investigatii. Cum o convingi insa, nu stiu...ca mie, cu aceleasi argumente mi-a luat vreo 2-3 luni sa-l conving pe tata sa mearga la doctor pt ca slabea; si, fireste, acum mereu o sa-mi spun ca daca mergea mai devreme, rezolvarea ar fi fost mai simpla
Am plecat sa duc copchilul la cresa.Va pup!
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
gecko spune:
vad ca ma mai lasa piticania un pic in linistea mea...asa ca scriu din amintiri...
naty, dupa cum zice cuana mimo, ficioara sunt dupa zodie, ursuleata minus clabuc, dar nu ma puneti la panou ca sa imi pastrez ultima sansa de anonimat...promit sa fiu promta si sa vin cu bucate alese in ziua respectiva ca sa ne petrecem cum se cuvine.
maia, nu sunt suparata pe barbatel...dupa 12 ani de viata'n doi m-am obisnuit...cred ca mai degraba m-as intreba care e baiul daca si-ar aminti zilele importante din viata noastra.
Si am vrut sa iti zic cu dintisorii...l-am intrebat pe stomatologul nostru de problema respectiva...si inafara de "wait and see" nu a recomandat nimic. Si sa nu crezi ca el nu e pus pe facut bani (ca doar vrea sa imi bage mie dinti de 35.000$), doar ca a spus ca nu este nimic ce se poate face...doar cariutele trebuie rezolvate cand apar si in caz ca apare erodarea respectiva atunci prevenirea si rezolvarea rapida si corecta a abceselor. Sigilarea a zis ca nu se face pe dintisorii astia...ci se foloseste pe molarii permanenti.
ramo, mancare pentru degetele eu ii dau...orez cu legume (orez din ala cu bob lung care nu se face lipicios la fiert, iar legume ii pun porumb boabe, morcovei cubulete...ca arata frumos colorat), paste (spaghete) cu branza, sos de tomate etc...cascaval dat prin brazatoarea mare (apropo, voi dati cascaval???). Nu e musai ca mancarea sa fie hranitoare etc...ci i-o dau doar ca sa ii sugerez ideea de independenta in timp ce eu ii balotez mancare serioasa.
Cu socrella, imi pare rau ca se chinuie. Da, se intampla ca dupa operatie pacientul sa aiba multa vreme greturi, varsaturi (aveam la servici o asistenta care la 20 de ani de la operatie facea colici de se arunca pe jos). In schimb trebuie mers la control sa se verifice daca totul e in regula...daca nu a plecat vre-o piatra din colecist inainte ca acesta sa fie scos...sa se evalueze starea pancreasului...dormitul pe-o ureche (sau cu capul pe lighean) nu e o solutie.
iar cu coloratul....va rog eu nu deschideti cutia Pandorei...ca daca ati deschis-o veci nu o mai puteti inchide...
In mod normal nu as fi asa de stricta dar din pacate peretii casei nu imi apartin...si am convingerea ca nu v-a pricepe bursucul ca scrisul, colorat se face doar pe hartie, stand la masa...asa ca...atat cat mai pot amana momentul nu am sa ii arat culori, pixuri, carioci.
Citeam printr-o carte de pediatrie ca in jurul varstei de 18 luni incep sa traga linii haotice (mazgaleli) cand li se da o scula de scris...dar nu sunt curioasa daca piticul meu face chestia asta.
ma duc sa il verific...va pup
mihutza11 spune:
La multi ani puiuti mari si mici de randunici! mereu sanatosi si voiosi sa fiti, sa va ocroteasca ingerasii pazitori de tot ce e rau in lumea asta!
La multi ani si mami meu!
Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008
Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestea noastra
clauclau spune:
Neata, mersi Gecko de cafeu, Rebe imi da una calda, una rece...asta a foat cea rece.
LA MULTI ANI PUIUTI DE ZIUA VOASTRA.
Razvanel azi este la picnic, deja l-a dus randunoiul. Dragut din partea invatatoarei sa le organizeze picnic de ziua lor in timpul orelor de scoala. Asa ca de la 8 la 12 este cu paturica in IOR, fiecare cu ce jucarii a vrut sa-si ia de acasa, cu mancarica la pachet, apa, minge, etc. Sper sa se distreze bine, ma duc si eu cu Rebe in vizita pe la 10-11, depinde cum ma organizez.
clauclau spune:
Rox, sanatate multa Amirei, ne gandim la voi, hai ca sunteti pe maini bune acolo, offff, fir-ar ele de bolesnite.
Naty, asa este, din pacate o sa vina o perioada grea pentru tine, suntem alaturi de tine, sti asta. Si asa este cu parintii, cu greu ii convingem sa mearga la controale, cand aud de doctor parca aud direct de aia cu coasa. Si eu de curand am convins-o pe mama sa mearga la un control la inima si foarte bine ca s-a dus. Se pare ca are hipertensiune si acum are pastilute de luat toata viata. Dar macar nu a stat prea mult asa, doctorul a zis ca nu este in faza avansata si o sa mearga din 6 in 6 luni la control parca. Dar tatal tau nu se simtea deloc rau , in afara faptului ca slabea?
Rami, imi pare rau si de soacra ta, nu stiu ce sa zic...uite doctoresele zic ca e normal sa se simta asa dupa operatie, mai da-i un ragaz, sigur are nevoie de timp sa-si revina.
Bubule, cum este gatul? Te mai ustura?
natynic spune:
Mai stau nitel ca voi ca iar nu vrea gargarita sa se scoale! Doarme asa frumos si adnac, pe burtica, incat am zis ca ori o pap toata pe loc ori fug de acolo si o mai las sa doarma cat vrea ea. O viata intreaga are inainte sa se scoale la ore fixe
Clau, frumoasa initiativa a invatatoarei si tare dragut daca te duci si tu cu Rebe; stie Razvanel sau ii faceti o surpriza?
Gecko, cred ca fara sa ma citesti i-ai raspuns lui Ramo fix la fel. Auzi, acum imi pica fisa, am ajuns in iunie, tu cand dai examenul?? Ca tot scoatem prafuitele la antrenament, sa nu le puna naiba sa fuga la loc in debarale!
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!