Puiuti de Randunici 2008!! (267)
Raspunsuri - Pagina 13
bubu05 spune:
Vlad cand a vazut farfuria a facut un mare bleah A zis ca mananca doar copanel si cartofi cu morcovel. Apoi a zis ca vrea doar morcov cu carnita si pana la urma a mancat doar copanelul si cateva guri de legume
Stef are o pasiune pt. cariocile lui Vlad si ii pun geanta pe masa si le scoate, le pune la loc, se mai mazgaleste pe maini, dar sta concentrat acolo si papa tot , asta cand e putin fitzos si n-are stare, ca in rest vine el cu gura deschisa sa-i dau.
Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras
Nicoleta spune:
Ramo, lasa-l o vreme, al meu face asa cand e bolnav sau cand abia a scapat de o boala... Si incet-incet isi revine. Eu ii dau sa manance paine sau piscoturi de la Nestle si in timpul asta il mai pacalesc si mai bag sí eu ceva pe langa... intr-o vreme i-am dat cu mana (pe degete) piureul de legume, altfel nu-l vroia! Schimba lingurita, da-i si lui una sa isi faca de lucru... fii relaxata, ca el te simte si pe tine... cam atata imi vine in minte acum.
Lui Matei i-am simtit foarte bine niste colti de la maselele de jos, din ambele parti, aseara i-am dat cu gel si asa mi-as strans degetul, micutul!
"Toata lumea vrea sa ajunga in Rai, dar nimeni nu vrea sa moara pentru asta!"
Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei
natynic spune:
Ramo, acelasi sfat ca Bubu ti-as da si eu. S-ar putea sa vrea sa manance singur, e o etapa; si pe Iulia a inceput in mod clar sa o intereseze sa ia bucatele cu mana, in schimb la mancarele pasate sa nu mai pape asa entuziast. Oricum, stiu ca ti-e greu dar TE ROG incearca sa eviti sa-i mai dai parizer, nu asta e solutia. Da-i painica, da-i branza, daca vrea sa bea fa-i suc de fructe, pune-i zeama de la ciorba in bibe dar nu parizer! Hai ca o sa treaca si va fi bine. aa, un pic de sare ii pui in mancarica? Sunt destul de mari acum si zau ca un varf de sare face diferenta...
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
natynic spune:
Exact, cum zice si Nicoleta, uneori si datul cu mana, de pe degete, functioneaza!
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
bubu05 spune:
Si eu i-am dat cu mana cand a fost bolnavior si nu mai suporta lingurita, credea ca-i dau cine stie ce picaturi amare...De acord cu parizerul, e de evitat. La fel crenvustii si branza topita!! Fa-i painica cu unt si miere sau gem, cubulete micute si da-i asa sa le pape el...asta mai imi vine in minte...sau ou fiert tare, la fel cubulete.
Aaa, poate vrea iaurt de baut din bibe, cu cereale, e o idee.
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
gudinde spune:
Rox multa sanatate Amirei. Insanatosire grabnica!
Tuchi osafiebine osafiebine osafiebine.
Tuchi a noastra cea studioasa
Are morcovul cat o casa
Marti examen pe post are
Scoatem prafuitele din dotare
Tuchi draga, subiecte usoare
Noi zicem cu mic cu mare
Sa ai parte de concentrare
Noroc maxim iti uram
Si te asteptam sa te serbam.
Naty tin pumnii ca pt tine urmeaza o luna grea. Muuuuulta putere!
bubu05 spune:
Va vine sa credeti ca ma doare IAR in gat????
Bubu mic
Bubu mare
Poze
gudinde spune:
Bubule imi pare rau. Speram ca ati terminat cu carcaiasii astia care va fac viata amara de atata timp.
Fetelor va urez noapte buna si sa aveti parte de o saptamana binecuvantata!
Si nu in ultimul rand...
La multi ani de 1 Iunie tuturor puiutilor!
Simo27 spune:
La multi ani ,Puiuti de Randunici si fratiori mai mari
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008
bubu05 spune:
Simo, cu ce te-ai dat in gat de ti-a trecut? ca acum m-am trezit sa pap niste homeogene...of, nu mai vreau!!!
N-am terminat cu carcaiasii si nu mai pot! de 2 luni si aproape jumate Maine ii duc pe baieti la control, lui Stef trebuie sa-i dea ceva sa-i treaca haraiala...innebunesc!
La multi ani puiuti scumpi, si mari si mici!
Nici nu le-am luat si eu ceva la baieti...maine dimi fug sa le cumpar cate o jucarica...
Bubu mic
Bubu mare
Poze