Prietenie la plesneala 49 -Iulia, alaturi de tine!
Raspunsuri - Pagina 8
mihaela77O spune:
marami,partenera mea plesnita de conversatii nocturne...ce faci?
TELEDON PENTRU MIHAITA,IN RETEAUA ROMTELECOM
**********0 900 900 320-pt 10 euro**********
**********0 900 900 325-pt 5 euro**********
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
mihaela77O spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andata Ieri nu am intrat ca am fost la medic si am stat pe acolo vreo 4 ore. Si de acum incolo in fiecare sambata o sa sprijin un scaun, inca vreo 4 saptamani. Problema e ca mi-a descoperit o infectie, am de luat antibiotice si va trebui sa repet analizele. Dar ca sa ma si laud, fii-mea e mare pescarita. A fost ieri la un concurse de pescuit si a venit cu locul I, cu o cupa, o undita si un telefon mobil ca premiu. Si normal ca dupa ce a ajuns acasa a disparut cu copiii toata seara ca sa se laude cu premiul. http://ganduri-de-mama.blogspot.com/ http://sites.google.com/site/stylishsurprises/ |
andata,imi pare rau ca esti bolnavioara..bblina este ok?
felicitari pescaritei!

Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
marami spune:
Imi aruncai ochiul albastru in zona sa vaza si el ce ati mai facut azi, dadui raportul (PB) incerc sa-mi culc odrasla si daca nu adorm si eu ma reintorc sa termin Prison Break-ul ca de maine (azi) pfuuui, iar la munca

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Ramane in suflet Povestea unui Licurici!
TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro
mandrele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)
pozne-npoze
Nu mor caii cand vor cainii, nici cainii cand vor stapanii!
mihaela77O spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui marami Imi aruncai ochiul albastru in zona sa vaza si el ce ati mai facut azi, dadui raportul (PB) incerc sa-mi culc odrasla si daca nu adorm si eu ma reintorc sa termin Prison Break-ul ca de maine (azi) pfuuui, iar la munca ![]() ![]() ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Ramane in suflet Povestea unui Licurici!![]() TELEDON PENTRU MIHAITA 0 900 900 320-10 euro 0 900 900 325-5 euro mandrele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05) pozne-npoze Nu mor caii cand vor cainii, nici cainii cand vor stapanii! |
pai atunci,somn usor,incearca sa dormi...fug si eu..ca de maine o luam de la capat!

noapte buna!
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
Dodo-pui spune:
Poftiti la 
La multi ani tuturor copiilor!
Azi mergem cu totii in parc(primaria din Navodari acolo ne-a chemat).Stiu ca toti copii de gradii insotiti de mamicile/taticii din dotare deci si Isabella
Azi o sa experimentez coboratul de la 5 cu 2 copii si-un carucior.(de regula imi cobora al meu husband carutul
).
sper sa pot(fizic)sa revin azi si cu pozici.Am pus deja aparatul in geanta
.
Bazar Sonia si Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
ralualexandrei spune:
Neata,saru-mana de cafea Dodo,chiar am nevoie,citesc din urma si revin.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Teledon pt Mihaitza
0 900 900 320-pt 10 euro
0 900 900 325-pt 5 euro
Delphinas spune:
neata stilatelor.
Dodo
ce buna e
de la tine...buna si pe placul meu. si te asteptam cu poze multe. spor la coborat carutul
andata felicitari pt mica pescarita...frumoase pozele.
dinamovistelor...imi pare rau pt voi, special pt moldoveanul meu. asta e. in viata mai si pierzi, nu tot timpul castigi.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Poze, Just Me
Infertilitatea este o boala
Bazar pt Mihaita
Teledon pt Mihaita
0 900 900 320 - pt 10 euro
0 900 900 325 - pt 5 euro
ambitioasa
ralualexandrei spune:
Iulia La multi ani cu intarziere,iti doresc sa fii fericita si sa ai parte de tot ce e mai bun!!!
Imi pare rau pt pierderea suferita stiu ca nici o mie de cuvinte 2 bani nu fac,si imi pare rau ca anul asta ai avut o aniversare la fel de trista ca si a mea.
Andata felicitari copilei pt premiu!
Dodo poate imi dai si mie un pm cu ce si cum se face la bazar,dau si eu pt Dodo mic si S niste bijuterii de argint insa habar n-am cum sa fac.
Madame Bovary te rumenesti deci!la fel si eu din pacate numai duminica a fost soare si cam racorut,sambata a turnat cu galeata zi si noapte,asa a scapat si ursu de udat curtea insa nu si de scos balarii![]()
Misha concediu placut si relax baby,relax,nu-i problema daca uiti ceva,gasesti de cumparat![]()
Mey noi nu am plecat in concediu,la fiecare sfarsit de saptamana ii duc la curte care curte este la 37 km de Bucuresti,acolo zburda se balacesc,caci ursu o vara intreaga s-a chinuit sa le faca piscina,asa ca nu ne mai trebuie concediu,astept vacanta sa stam mai mult pe acolo,mai greu cu magazinul insa ce nu fac eu pt terminatorii mei,gasesc eu o solutie de compromis.
Am reusit sambata sa spal si sa smotruiesc si la etaj,,mai am de lustruit faianta la bai si la bucatarie insa asta fac tura viitoare.
Acolo mai greu cu internetul ca e pe cartela insa nici asa nu m-am apropiat ca s-a jucat Klaus pe triburile(urasc jocul asta) dar il iert ca duminica dimineata a facut ochi si a avut grija de copii,a pregatit micul dejun si m-a trezit cu o cana de cafea exact ca in reclama,sufland aburul spre mine![]()
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Teledon pt Mihaitza
0 900 900 320-pt 10 euro
0 900 900 325-pt 5 euro
devoska spune:
Neata! multumesc si eu, Dodo, de cafea
. La multi ani picilor de ziua lor! Fii-mea de vineri ne tot intreaba "cum o sa procedam ca sa-i facem ziua fericita"
. Am fericit-o de ieri, asa ca am scapat, acum e la scoala. Iar diseara i-am zis ca o fericesc cu o portie de teme suplimentare
Andata, felicitari fetitei pentru premiu! 
Misha, concediu placut. Cum iti mai este?
Delphi 
la toata lumea, trimit soare si la voi. Sa aveti o saptamana superba!
Teledon pt Mihaitza
0 900 900 320-pt 10 euro
0 900 900 325-pt 5 euro
Delphinas spune:
dev rea mai esti...asa fericesti tu kupila de ziua ei?? cu teme suplimentare?
las ca-ti dau eu tine...pune mana si du kupila la praji, la cuiuc...temele sa le faca mami
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Poze, Just Me
Infertilitatea este o boala
Bazar pt Mihaita
Teledon pt Mihaita
0 900 900 320 - pt 10 euro
0 900 900 325 - pt 5 euro
ambitioasa