Prietenie la plesneala 49 -Iulia, alaturi de tine!
Raspunsuri - Pagina 10
Puppa spune:
Ma bag si eu la cafea. Aseara nu am mai intrat, am fost un car de nervi. Asa cum v-am zis sunt dinamovista si aseara fost un moment foarte trist pentru noi. Am stat singura in bucatarie, uitandu-ma la meci pe un site si fumand ca turcul de nervi. Cand m-am trezit, m-am uitat pe site-urile de sport si m-am enervat la loc.
Oricum, la multi ani copiilor mici si mari! Sa fim mereu copii ca sa nu uitam sa ne bucuram de lucurile frumoase si marunte, sa nu uitam sa ne jucam, sa stim sa facem haz!
http://picasaweb.google.com/cristina.catana
http://puppa.wordpress.com/
Teledon pt Mihaita
0 900 900 320 - pt 10 euro
0 900 900 325 - pt 5 euro
ancadragoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andata Dragele mele, MB, miha, Dodo, Delphi, Andra, dev si Anca, multumesc pentru gandurile bune si felicitari. Anca, vei avea in curand si tu o mica pescarita. Si Sandra era fascinata de undita si apa de cand era mica. La multi ani tuturor copilasilor! Sa ne traiasca, sa fie sanatosi si fericiti si sa ne bucuram de ei. http://ganduri-de-mama.blogspot.com/ http://sites.google.com/site/stylishsurprises/ |
Pai eu ma bucur ca o sa plece cu taticul ei si sa ma lase si pe mine sa respir
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro
ancadragoman spune:
| citat din mesajul lui Puppa Ma bag si eu la cafea. Aseara nu am mai intrat, am fost un car de nervi. Asa cum v-am zis sunt dinamovista si aseara fost un moment foarte trist pentru noi. Am stat singura in bucatarie, uitandu-ma la meci pe un site si fumand ca turcul de nervi. Cand m-am trezit, m-am uitat pe site-urile de sport si m-am enervat la loc. Oricum, la multi ani copiilor mici si mari! Sa fim mereu copii ca sa nu uitam sa ne bucuram de lucurile frumoase si marunte, sa nu uitam sa ne jucam, sa stim sa facem haz! http://picasaweb.google.com/cristina.catana http://puppa.wordpress.com/ Teledon pt Mihaita 0 900 900 320 - pt 10 euro 0 900 900 325 - pt 5 euro |
miauuuuuuu....
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmuletepovestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro
Delphinas spune:
oana si eu de la cate pietre am luat in gura pana acum si eu ar tb sa fac o vizita la tanti doftora...dar mi-e frica cand baga baz-bazu ala in gura la mine. macar de ar fi ceva mai frumos sunator.![]()
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Poze, Just Me
Infertilitatea este o boala
Bazar pt Mihaita
Teledon pt Mihaita
ambitioasa
ancadragoman spune:
Si eu ma duc pe 20 la dr pentru detartraj si ce-o mai fi de facut 
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro
Delphinas spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman miauuuuuuu.... |
tu nu fii rea...vezi ca te mieuiesc eu acusica de nu te vezi...vezi ca si amantul meu moldoveanul e dinamovist....si eu sufar alaturi de el, dar pe la spate il fac cu echipa mea

da el stie ca eu il iubesc, mai mult pe ficioru`su, dar lasa....ca nevasta moldoveanului nu se supara, eu stiu de ce
oricum sezonul asta am avut preferatele mele care nu s-au dezmintit. mi-a placut evolutia brasovului...urziceniu si timisoara au stiut ce vor. iar echipele mari din capitala...s-au culcat pe-o ureche. trebuia sa i se mai taie din fumuri lu borcea.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui LicuriciPoze, Just Me
Bazar pt Mihaita
Teledon pt Mihaita
ambitioasa
ancadragoman spune:
Ma eu sunt stelista si sta in firea noastra sa moara si capra vecinului,iar daca vecinul este dinamo este perfect![]()
anca
de
SA IL AJUTAM PE ANDREI
TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro
mihaela77O spune:
'neata,mahala!nu stiu cine a dat coffe,dar multam...ca de obicei sunt chioara de somn...am racit si am o tuse urata,care m-a tinut treaza o ora si azi noapte...eu in loc sa dorm,aveam un tantum in gura si asteptam sa-si faca efectul
am obtinut aprobarea administratorilor,forumului si am deschis subiect doar cu teledon la umanitare,asa cum mi-a sugerat anca!
in rest nimic nou..terapie,la greu,de azi facem 8 ore...
TELEDON PENTRU MIHAITA,IN RETEAUA ROMTELECOM
**********0 900 900 320-pt 10 euro**********
**********0 900 900 325-pt 5 euro**********
MIHAELA MAMI DE ANDREEA(03.04.1997)SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Despre noi,aici!
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
Delphinas spune:
tu anca, tu...da esti romanca totusi...si de ce sa moara si crapa lu vecinu??? ce daca e alb-rosie....e vargata...lasa-o poate face lapte roz ![]()
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Poze, Just Me
Bazar pt Mihaita
Teledon pt Mihaita
ambitioasa
ancadragoman spune:
Romanca ne romanca am si eu principiile mele ,deci nu alb rosu![]()
anca
de
SA IL AJUTAM PE ANDREI
TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro