cu spray de geamuri! eu asa o curat saptamanal pe cea din bucatarie si dormitor, in dormitor e maro cires, in bucatarie e crem deschis, o am de 5 ani, nu s-a zgariat deloc, mie mi se pare extrem de usor de intretinut , e drept ca de cand am si copil am mereu amprente, suc si biscuiti intinsi ,da nici eu nu ma mai stresez ca la inceput.
| Citat: |
| citat din mesajul lui dyannna Multumesc Ileana...intr-adevar,cred ca va trebui sa avem mare grija la curatat sa nu o zgariem...probabil ca mdf infoliat are o calitate mai buna dar aici la noi doar pe mdf vopsit se lucreaza. Madau ti-am admirat de multe ori mobila de bucatarie, aceeasi culoare de maro o vreau si eu...te rog sa-mi spui si mie daca crestaturi pe materialul maro sunt pe toata mobila sau doar pe anumite usi...eu am o dilema daca sa fac toata mobila asa crestata sau doar anumite parti...la tine si cremul este crestat? |
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)

Tot asa am comandat si eu...cele maro crestate si cele bej normal...cei de la firma imi spuneau sa facem asa tot dar mi s-a parut prea incarcat...merci de raspuns!