Mobilier de bucatarie mdf lucios

Mobilier de bucatarie mdf lucios | Autor: dyannna

Link direct la acest mesaj

Suntem aproape gata cu finisajele la casa si a venit vremea si ptr alegerea mobilierului...ptr bucatarie ,de la inceput , eu am optat ptr mdf maro ciocolatiu dar sunt constienta ca se vor vedea toate amprentele pe eaDeci cu ce curatam eficient acest tip de mobilier?...as dori si eu ceva sfaturi!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

Pronto, de ex, are mai multe variante de solutii pentru curatat mobilier. Se vor vedea amprente, umbre, practic cam tot.
Curata mai intai cu carpa umeda cu solutie si apoi cu carpa uscata.

Partea buna e ca mdf-ul lucios refleta lumina foarte bine si chiar daca e inchis la culoare da senzatia de spatiu mai mare.

Spor la frecat

_

“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil creste in inima mea ****** am un inger pazitor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyannna spune:

Offf...de ce toate lucrurile frumoase cer sacrificii??Asta imi place si mie la mdf-ul lucios,ca reflecta frumos lumina...cand ma gandesc ca si gresia e crem lucios imi vine sa ma imbat...si in living negru lucios...cred ca mi-am semnat singura sentintaTot pronto mi-au zis si cei de la firma de mobila...sper sa se curete bine,adica sa nu ramana urme dupa curatare.Mariaa tu ai mobila de asta?...eu inca nu stiu pe nimeni ,printre cunoscutii mei,ptr ca la noi se produce de putin timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

am uitat sa te intreb: ai cupii?!
nu de alta, ca daca ai, poti lega laveta de cureaua de blugi ca si brelocul

am semilucios si nu peste tot, doar bucataria. deh...am fost mai cu mila fata de mine
daca nu dai cu uscat dupa solutie, raman urme. cam ca si la geam cand il stergi...da' oricum, repetitia e mama invataturii ca n-o fi o filozofie ca stergi un darab de usa

_

“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil creste in inima mea ****** am un inger pazitor

Mergi la inceput

Copii am doar in plan...am doar una bucata sot si una bucata mama tinerica(a mea)...mai am s-o menajera dar asta doar daca ma inteleg cu ea la pret, casa are suprafata a vreo 3-4 apart cu 3 cam si nu cred ca-mi permit s-o platesc triplu...vom vedea...maica-mea, de bucurie ca-si vede visul implinit, ne "ameninta" ca va sta toata ziua cu carpa in mana, noi mai lenesi din fire , nu ne putem lua asemenea angajamente...intr-un final ne-om descurca noi cumva ...multumesc de sfaturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

mdf vopsit lucios sau MDF infoliat lucios?

Mergi la inceput

MDF vopsit lucios...nu infoliat.Dar care o fi mai bun ?...eu nu prea ma pricep.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

am eu MDF infoliat lucios si se vad amprentele ca la balamuc pe el....tre sa stai toata ziua cu carpa in mana si sa stergi...arata bine, nu zic..dar si cat muncesti...

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

margele si alte zorzonele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Eu nu prea inteleg de ce aveti voi probleme cu MDF-ul ... Eu am de vreo 5 ani infoliat in bucatarie si il curat cu carpa umeda, dupa care sterg cu carpa uscata.

E drept ca nu e chiar lucios ... este in nuanta "par salbatic" si imita lemnul, si culoarea e mai deschisa. Eu sunt foarte multumita de el, s-a comportat foarte bine pana acum.

Boghi

www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai lucreaza cineva goblen?
www.avonromania.webs.com" target="_blank">Hai sa discutam despre frumusete si ... bani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileana spune:

Citat:
citat din mesajul lui bogdanai

Eu nu prea inteleg de ce aveti voi probleme cu MDF-ul ... Eu am de vreo 5 ani infoliat in bucatarie si il curat cu carpa umeda, dupa care sterg cu carpa uscata.

E drept ca nu e chiar lucios ... este in nuanta "par salbatic" si imita lemnul, si culoarea e mai deschisa. Eu sunt foarte multumita de el, s-a comportat foarte bine pana acum.

Boghi

www.goblenpartner.webs.com" target="_blank">mai lucreaza cineva goblen?
www.avonromania.webs.com" target="_blank">Hai sa discutam despre frumusete si ... bani

aSTA-I SIMPLU DE INTRETINUT.
Ai dat raspunsul singura : nu-i nici lucios, are si imitatie de structura de lemn, ce face "sa fuga "ochiul si sa nu se observe diferitele urme.

Mare atentie , la cel vopsit si lucios, in timp o sa fie plin de zgarieturi!
Atentie la carpa si produsele de curatare.

Mergi la inceput

Multumesc Ileana...intr-adevar,cred ca va trebui sa avem mare grija la curatat sa nu o zgariem...probabil ca mdf infoliat are o calitate mai buna dar aici la noi doar pe mdf vopsit se lucreaza.Madau ti-am admirat de multe ori mobila de bucatarie, aceeasi culoare de maro o vreau si eu...te rog sa-mi spui si mie daca crestaturi pe materialul maro sunt pe toata mobila sau doar pe anumite usi...eu am o dilema daca sa fac toata mobila asa crestata sau doar anumite parti...la tine si cremul este crestat?

Mergi la inceput