vuitoane
Raspunsuri - Pagina 6
blue eyes spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui neliaCris am lucrat la o fabrica cu 400 de angajati din cisnadie, .daca ati stii voi cat ...f.u tai e pana faci numai manerul la o asemenea geanta? |
Cati dintre cei 400 de angajati erai implicati la acel f...? orgie, nu alta sa faci manerul unei genti!
Suferinta din dragoste e de preferat celei din lipsa de dragoste.
dulcetica spune:
Deci invidia-i mare ,ca am spus odata intr-un post ca mi-am luat LV.
Bine ,investitia mi s-a parut si mie mare(30 sau 40E,nu-mi amintesc exact
),dintr-un bazar din Tunisia.Obrazul subtire cu cheltuiala se tine!
In exterior e ca lumea,piele cu LV scris peste tot,dar inauntru e prapad.Nu pot s-o deschid ca e jale.Dupa ce mi-am cumparat-o am uitat de ea,dar acum sintem nedespartite,ca e foarte practica si chiar a inceput sa-mi placa.
Cind o sa am dispozitia necesara o sa-i fac o poza,cu acces restrictionat.1E sa faceti click pe ea.![]()
Am intrat si eu la Paris in magazinul lor si am constatat ca e mai mult personal decit posete.Roiesc in jurul tau sa ti le arate.
Pacat ca nu-mi amintesc ce marca era,dar am intrat odata intr-un magazin exclusivist,si aveau niste tolbe in care isi duceau pe vremuri copii mincarea la gradinita,cu tot felul de desene cubiste pe ele si culori tipatoare .Puteam sa jur ca asta e destinatia lor ,pina am vazut pretul si i-am spus si sotului meu "confuzia" mea amuzanta.Cine stie despre ce vorbesc,rog sa puna link sa vedeti aici distractie.
cait spune:
Dulcetita nu ai negociat prea bine pretul vuitonului tau..cam scumpulet.Eu in Italia l-am luat cu 10 euroi l-am folosit de cateva ori si pe urma l-am aruncat ca primii drept cadou originalul..nu dati cu rosii ca nu costa cateva mii de euroi doar cateva sute..si daca merit asta e..![]()
Cait
Home is where heart is...
cait spune:
Dar am uitat sa va spun reactia bunicei mele Aoleu maica ai dat atatia bani pe o bucata de musama??a innebunit lumea
Cait
dulcetica spune:
| citat din mesajul lui cait Dulcetita nu ai negociat prea bine pretul vuitonului tau..cam scumpulet.Eu in Italia l-am luat cu 10 euroi Cait Home is where heart is... |
Total eronat!Pretul e direct proportional ,ca-i mare poseta.Alea mici erau mai ieftine.Pour le conaisseur!
Nu stiu sigur daca am scris bine in franceza?Stiu mai bine cum se scrie LV.
cait spune:
Si a mea e mare..Cel putin in Italia pe plaja la 40 de euroi se vindeau valizele.Ai scris bine franceza
Cait
ladyJ spune:
Am o intrebare pentru fetele care au cumparat LV(sau alte branduri) false:
-nu e aiurea senzatia sa stii ca mergi cu un fals la brat?
Este clar ca aceste genti au ajuns sa fie o eticheta. Cine le poarta, isi poarta la vedere situatia materiala si sociala. Daca faci parte dintr-o anumita categorie sociala, e MUSAI sa etalezi ceva de genul. pentru ca daca nu, esti efectiv marginalizat din randul celorlalti.
Hermes joaca tare. Nu vand oricui, oricum, oricand.
LV-e ceva mai comercial, dupa parerea mea. LV nu mai ajunge daca vrei sa fii ´´the one´´ in societatile despre care vorbeam mai sus.
De ce nu ajunge? Pentru ca sunt altele mai scumpe![]()
Trebuie sa fie al naibii de frustrant sa stai toata ziua cu ochii pe colectii, sa nu care cumva sa pierzi noul model si sa te faci de KKO in fata prietenilor
Si sunt de acord cu Conchita cand afirma ca, majoritatea creatorilor vor femeia masculinizata, slaba ca dracu, dreapta, fara forme feminine.
Atat de tare mi-ar placea sa se reinventeze feminitatea! Cand o vad pe..VICTORIA atat de scheletica efectiv mi se face rau si ma apuca foamea. Nu e pacat?
dulcetica spune:
| citat din mesajul lui ladyJ Am o intrebare pentru fetele care au cumparat LV(sau alte branduri) false: -nu e aiurea senzatia sa stii ca mergi cu un fals la brat? |
N-as putea sa ma pronunt decit prin comparatie,deci sa-mi trimita cineva una pe bune ,numai pentru testare.Sa stiti ,eu sint foarte sensibila,asa ca sigur o sa simt ceva,nu e complet inutil demersul.
aiska spune:
Din fericire, in zona asta, adica pe la Cercul Polar, nu exista magazin cu asa ceva .![]()
Apropos, LV este o marca cunoscuta de detergent la noi, in tara renilor.
Da' de www.marimekko.fi/NR/exeres/727791BA-77FF-4DEE-98F9-C67B665A679E.htm" target="_blank">Marimekko s-a auzit pe la voi prin sud ?![]()
www.valmu.com/2005/kuvat2/MG_5995.jpg" target="_blank">Doamna presedinte a Finlandei din cauza de social democratie, nu cred ca isi va lua prea curand vuitoa(r)e.