vuitoane

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Ai vazut ca te-ai transformat in vulpe si ravnesti la agurida mea la care nu poti ajungeŋ

Citat:
citat din mesajul lui blue eyes

Ehe, se vorbea de stil la un moment dat, si cum numai cu o geanta cu eticheta sclipitoare nu te poti defini stilat, ajunseram si la alte alea, ce mai poarta femeile, ce le mai trebuie sa aiba stil; cum ar fi modul de a se exprima. Pai se putea sa nu ma musti din nou? Chiar de chilotei?

Subiectul s-a desirat, concluzia mea: as vrea sa fiu transanta si ironica precum Conchita, matura ca Adela 99 si bogata ca Ionica Ionico, de la tine vreau numa' banii, in rest nu-mi trebuie nimica.
S-am incalecat p'o sa, s'am plecat la treaba mea; iar hartii...

Cadoul potrivit pentru o femeie? Descopera-i feminitatea!
Cadoul potrivit pentru un barbat? Apreciaza-i masculinitatea!
Cadoul potrivit pentru un copil? Lasa-i copilaria!
_
Suferinta din dragoste e de preferat celei din lipsa de dragoste.

Sophia 2ani 06.09.06
26.03.09 Sarah
http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue eyes spune:

Pai nu ai inteles o iota din mesajul meu. In afara de bani, altceva?

Mergi la inceput

Conchita, s-a dus dezbaterea, poate ceri sa fie inchis subiectul, inainte sa primesc Vuittoane si Tod's in cap.

Mergi la inceput

Todīs-uri ca sa inteleaga lumea despre ce vorbesti.
Yo am criticat ceea ce era scris in dreptul numelui meu,acum ca tot am oribila reputatie de milionara,ar fi fost de prost augur sa critic ironia transanta a conchitei.
Parol, nu am nimic cu chiloteii tai,din contra arata-ne si noua sa vedem ce stil ai ...la chilotei ma refer la cei de pe taraba .

Sophia 2ani 06.09.06
26.03.09 Sarah

Mergi la inceput

Tu chiar crezi ca eu o sa cobor asa de mult si sa-ti dau tie satisfactie? Bani multi, restul...mai putin

Mergi la inceput

to late, ai coborat deja madame.

Citat:
citat din mesajul lui blue eyes

Tu chiar crezi ca eu o sa cobor asa de mult si sa-ti dau tie satisfactie? Bani multi, restul...mai putin

Cadoul potrivit pentru o femeie? Descopera-i feminitatea!
Cadoul potrivit pentru un barbat? Apreciaza-i masculinitatea!
Cadoul potrivit pentru un copil? Lasa-i copilaria!
_

Sophia 2ani 06.09.06
26.03.09 Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionica

nu stiu cum o fi treaba cu statutul ala de milionara...o fi, n-o fi adevarat, nu stiu si vorba americanului "I don't give a rat's ass..." dar cu gramatica e adevarat: NU le ai.

nu exista "Tod's-uri"...nu poti adauga terminatii de plural substantivelor proprii; nu se spune Lancoame, Gucciuri, Chaneluri sau Dioare...Get it?

treaba cu "Vuitoanele" a fost inventata de Conchita o data cu acest thread si era la misto; in cazul asta se face o exceptie si se cheama "licenta poetica" desi foarte improbabil ca stii la ce ma refer...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dance, sing, floss and travel.

Mergi la inceput

Allure, desteapta lui mama ,ptiuu sa nu te deochi!
Iata ca de data asta stiam hhihihi ,dar am vrut sa raman in pas cu moda "a la conchita" daca nu te superi,nu te-a bagat nimeni in seama,zau vezi-ti de treburili matale.

Citat:
citat din mesajul lui Allure

Citat:

nu stiu cum o fi treaba cu statutul ala de milionara...o fi, n-o fi adevarat, nu stiu si vorba americanului "I don't give a rat's ass..." dar cu gramatica e adevarat: NU le ai.

nu exista "Tod's-uri"...nu poti adauga terminatii de plural substantivelor proprii; nu se spune Lancoame, Gucciuri, Chaneluri sau Dioare...Get it?

treaba cu "Vuitoanele" a fost inventata de Conchita o data cu acest thread si era la misto; in cazul asta se face o exceptie si se cheama "licenta poetica" desi foarte improbabil ca stii la ce ma refer...

Sophia 2ani 06.09.06
26.03.09 Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

aliooo, cat fight si pe mine nu m-ati anuntat sa arbitrez? care ce marca de posete aveti, ca sa tin scorul?

uite propunere de pace: banii lu ionica ajung la blue eyes, tetra lu blue eyes ajung la ionica, allure se alege cu un comision, iar eu dau inapoi drepturile de autor pentru "vuitoane"! nu am inventat eu cuvantul, l-am citit tot pe-aici pe dc si habar nu am avut ca e vorba despre genti. pana m-am ciocnit de aia cu funie si bilute. si pana acolo mi-a fost cu linistea sufleteasca si a trebuit sa va dau si voua dilemele mele name brand. iar voi v-ati luat la pocneala cu sacosele, ntz ntz.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilse spune:

Citat:
citat din mesajul lui Allure

Citat:

Lol...lasa mey ca asa si eu sunt milionara, ce ai vazut tu cumva pe net, pozele ionicai in "the sun" si altele, io(licenta poetica si de la Mircea cel Batran) nu cred pana nu vad, deh Toma Necredinciosul, plus ca ea a zis ca a facut cercetare in Romania, asa ca nu cred ca din cercetare poti deveni milionar decat daca castigi premiul Nobel...probabil ii place si ei sa tachineze lumea cu chestioara asta, atat.

eu si 3 banditi: ilse, sven si thor

Mergi la inceput