vuitoane

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Ba mie imi p-lac tare mult , dar numai accesibili nu sunt. La pret

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

Citat:
citat din mesajul lui ema

Xio,pardon da io eram aia cu geanta de cinci lei,mie mi se adresa Allure,mai bine zis m-a trimis departe ca io n-am ce cauta in discutie cu geanta mea de cinci lei.Da,allure,era o discutie libera,poate participa oricine,nu?eu personal nu as putea sa m-a adresez cuiva in modul asta pe un forum,pur si simplu nu stiu cine e de partea cealalta a calculatorului...sa judeci pe cineva din prisma unei amarate de geanta,sa-i zici mars de aici ca tu esti afara din discutie prin prisma gentii pe care o ai...mie nu mi-a zis nimeni niciodata ca-s frumoasa sau ca sunt cine sunt datorita gentii de pe umar...ptr. ca eu nu port genta,poseta...niciodata.

Mai, nu te-a dat nimeni afara de la discutie dar ai grija sa fii LA SUBIECT. Nici nu te-a judecat nimeni dupa geanta de 5 lei ca nici a mea nu e mai breaza. Bateai campii, atita tot. Ca si acuma, de altfel.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dance, sing, floss and travel.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

eu sunt de acord cu allure, nu am bani de vuitton, hermes etc dar asta nu inseamna ca guess, tommy, puma nike sau alte minuni sunt marci importante, am multe lucruri tommy hilfiger si altele enumarate dar asa nu inseamna ca.s de mare firma, ea a vrut sa spuna altceva ...

ivan si roxana

thank you! thank you! uite, mai, ca m-au mai si inteles unii; eu ziceam "da-le naibii de marci de 3 lei, noi vorbim aici de vuitoane de 3000 de para!!!"

ca ce inseamna "luxul" pentru fiecare...asta e alt topic.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

pantofii http://www.christianlouboutin.com/ si
http://www.manoloblahnik.com/ sunt absolut superbi, comozi si destul de accesibili la pret

n-ai gusturi proaste dar nu stiu cit de accesibili sint acesti "Manolos" ca am vazut ieri o pereche cu $1000...pina si mie mi s-au strepezit dintii.

cit despre confort...deh, io umblu non stop in adidasi, cind ma sui pe tocuri ma simt aiurea. ce-i drept sint MUUUUUUUUULT mai confortabili decit pantofii ieftini pentru ca sint numai din piele de super calitate (inauntru inclusiv) si mai au si pernute pe talpa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Citat:
citat din mesajul lui conchita
lu carrie i-au furat pantofii de doua ori, o data hoti normali, a doua o prietena la care s-a dus in vizita si care a pus musafirii sa se descalte la usa...creca erau tot manolo...

manoli cu siguranta! aia avea copii mici si cica musafirii faceau jeg incaltati. costasera 400 si nu i-a dat decat 250 inapoi.

ALRA mami de Laura(06/02/2006) si Nicole(08/12/2008)
Vacanta cu Laura in Romania

Mergi la inceput

Iubesc "Manolos" (asa-i denumea Carrie in film)..sint pantofii mei favoriti. Am probat odata o pereche de Manolos clasic, cu toc decent si am ramas socata cit de comozi erau. Si indragostita iremediabil

Si eu sint fan "Sex And The City"...imi plac Samantha si Carrie. Cica se toarna un nou film. Abia astept.

Nu-s de acord cu brandurile pentru ca au niste preturi nesimtite dar nici cu fakeurile pentru ca ele promoveaza brandurile, face mania asta si mai puternica. Pe principiul ca daca lumea e ahtiata dupa copii inseamna ca e super cool sa ai originalul

Mergi la inceput

uite asta, Manolo Blahnik, este un exemplu de brand pentru care as da banii pentru ca ii face...asa mi se pare mie; daca as purta mai des pantofi eleganti, as da un $500 max pe o pereche, stiind ca arata superb si mai ales, zice piciorul bodaproste...fara batai, basici si chin la mers.
dar pentru ca nu port toace decit o data- de doua ori pe an, nu se justifica

poate ar trebui sa deschidem un subiect aparte despre "Shoes"...ar merita
as pune niste poze dar nu vad aplicatia pe aici...pacat.
mi-e sila sa fac album.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ingrid S

Allure, nu-s suparata, doar ca a iesit asa o ciudatenie dupa mesajul meu...curat piesa Mult zgomot pentru nimic. Si pana nu cade pe mine ploaia de aur a lui Jupiter, n-am cum sa-mi cumpar nici un fular Hermes....desi primul lucru ar fi o masina..aia a visurilor mele, ce tzoale, ce accesorii? Fleacuri..

eh, am eu o boala mai veche cu gentile astea si mesajul tau n-a facut decit sa rascoleasca buba...cred ca si de aia am reactionat; practic am ce am cu gentile nu cu tine

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ladyJ

Allure, ori eu nu ma exprim bine ori tu nu intelegi ce scriu.

Pentru unele femei, guess este UN LUX. Este nedrept sa le consideri pacalici!Treaba ta daca vine una cu un guess si te zgarie pe retina. E chiar doar treaba ta!
Si ´´Luxul´´ tau este considerat de altele un mare fass.Este evident, treaba lor.Vorbim de un termen relativ.Luxul este relativ.

Asadar, Ingrid draga, daca tot detii o geanta guess, eu zic sa o arunci maica, ca cica prostesti lumea pe fata daca o porti.

Uite Conchita, exita oameni care nu doar ca ´´se dau mari´´ ca luxul lor e mai lux decat al altora dar se simt si lezati de o sigla de 50 de dolari in AMERICA, si vreo 18 milioane in Romania.

LadyJ, ca luxul este relativ am spus-o si eu si sint de acord.
dar aici nu discutam despre luxul lu' Maricica lu' Nelutzu de la Bragadir ci despre un alt fel de lux numit Louis Vuitton
ce mi-o fi asa greu sa transmit mesajul asta, frate?!?

si sa mor io daca stiu ce inseamna 18 milioane in romanika...habar n-am cit e dolarul acolo si de cind cu schimbarea banilor, m-am pierdut definitiv in a calcula. ma jur cu mina pe ficatzi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

la pantofi din pacate, cei scumpi sunt comozi cei ieftini nu, indiferent de firma, eu am unii pe care.i port zi de zi inclusiv la groapa de nisip, au costat in jur de.o suta de euro , nu conteaza marca, oricum la pantofi nu se vede insa se simte

si apropo de carrie, celebrele ei sandale gladiator de Dior parca, si care costau vreo 700 dolari, au scos si alti imitatii sau modele asemanatoare, chiar si zara, dar inchipuiti-va cat de comode sunt cele de la zara si cat de comode ale lui carrie
astea de aici http://www.v1sales.com/products/sandal/gladiator_sandals/gladiator_sandals.html

si alta casa preferata de ea e
http://www.jimmychoo.com/pws/Home.ice

ivan si roxana

Mergi la inceput