vuitoane
Raspunsuri - Pagina 20
ocebine spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui denizel Oce, nu e chiar asa, sa stii. Eu sunt o mare admiratoare a femeilor si realmente ma bucur cand descopar cea mai micuta calitate, cel mai mic gest care sa aduca ceva in plus feminitatii unei tipe tipe. Pai io, cand merg cu mijloace de transport in comun, studiez tipele mai degraba decat pe tipi :)))). Si le studiez cu admiratie, nu ca sa le gasesc nod in papura. Dar... dar... nu pot sa nu observ diferenta dintre o femeie si un barbat, cand sunt pe plaja de exemplu. Or avea barbatii de 40 de ani gusa si chelie, dar le sta carnea aia tzapana pe ei, nu le tremura tricepsul, nu au celulita, nu au pielea uscata si nu trebuie sa se crem.u.iasca dupa dus. Si nici de rimel si blush nu au nevoie :)). De multe ori m-am gandit ca barba aia a lor, e un fel de masca-fard asa .Sau faptul ca dau zilnic pe fatza cu aparatul de ras, e ca un fel de masaj care le asigura lipsa ridurilor si care le mentine tenul in buna forma, in una mai buna decat a noastra :D. Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil ! Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel. |
Sa stii ca si eu admir femeile tare mult...dar sintem specimene rare
Eu nu prea am colege femei...doar 2 cu care ies foarte-foarte rar la cite un prinz (imboldita in coaste de sef). Nu a existat lunch la care aceste 2 cuconite sa nu "toace" invariabil fiecare femeie care le trece prin fata ochilor. Daca am avut o ospatarita inalta si frumoasa, neaparat avea nasul prea mare...sau ochii prea apropiati, sau miini barbatoase. Imi vine sa ma dau cu capul de pereti
.Eu cred ca vedem diferentele conform esteticului propriu si probabil barbatii proiecteaza mai multa "self esteem" decit femeile.
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
denizel spune:
| citat din mesajul lui ocebine Eu nu prea am colege femei...doar 2 cu care ies foarte-foarte rar la cite un prinz (imboldita in coaste de sef). Nu a existat lunch la care aceste 2 cuconite sa nu "toace" invariabil fiecare femeie care le trece prin fata ochilor. Daca am avut o ospatarita inalta si frumoasa, neaparat avea nasul prea mare...sau ochii prea apropiati, sau miini barbatoase. Imi vine sa ma dau cu capul de pereti . |
da... stiu genul...
Iar daca n-are nici nas mare, nici ochi apropiati, precis o sa o insele iubitul, ca vorba ceea, nici Naomi Campbell nu a scapat
.
XIO spune:
Se pare ca nu suntem asa rare![]()
Eu ii arat iubitului meu fete pe strada , din fericire pt. prieteni le arat si lor , cand e cazul critic, am mai multe categorii in care le incadrez , dar femei frumoase sunt doar cateva in toata lumea.
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/greecky/
conchita spune:
| citat din mesajul lui desprecopii eu propun sa facem un concurs cu fotografia gentei pe care o purtam - trecem apoi la vot si desemnam cine e stilista DC-ului. (plus ii dam un premiu) - ce ziceti? dupa asta, stilista oficiala are dreptul sa ia la puricat stilul nostru :) Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire. iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/ |
pai io credeam ca-s deja stilista oficiala a mapamondului si nu mai e nevoie de concurs pentru asta! :-))
ileana spune:
Daca va pun eu o poza, cu continutul gentii, asa in geantacum este....inchideti subiectul!
Ma dati afara de pe forum!
Donia spune:
| citat din mesajul lui conchita pai o obliga si barbatul, LadyJ, ori direct, ori subliminal. "doamna in societate" echivaleaza cu "Brandul care este". n-auzi ca tre sa fii eleganta si sa ai stil si numa Brandul iti ofera asa ceva? |
Eu cred ca barbatul, sau competitia pentru barbat, obliga femeile la impopotonare, insa competitia dintre femei duce la "branding".
Acum, ca exista producatori, creatori, care s-au prins cat de bine se traieste din exploatarea competitiei dintre femei... nu e vina lor, saracii
| citat din mesajul lui ruxij Acu' diferenta dintre barbati si vrabioi este aceea ca vrabiuta isi poate prinde si singura viermisorii, nu are nevoie de singuranta zilei de maine de la vrabioi. Si vrabioii nu se insoara. Ei se infoaie si la vrabiuta X si la vrabiuta Y si la vrabiuta Z, nu ofera nimic. Nici viermisori, nici exclusivitate, nici siguranta afectiva. Ce ii trebuie vrabiutei de la vrabioi sunt EXCLUSIV gene bune pt. puii de vrabiuta. Asa ca vrabioiul ar tb sa umble dupa un brand de pene cat mai bengos LOL |
De-acum cred ca in multe cazuri nici femeile, ca si vrabiutele, nu mai depind de mascul pentru asigurarea traiului, insa probabil dependenta asta e prea inradacinata in mintea femeilor, plus ceea ce a zis si conchita:
"pentru ca femeile au trait sute de ani ignorate intelectual si singurele criterii de competitie au fost cele de imagine si materiale, de suprafata".
Iar siguranta afectiva nu ti-o poate da poseta, rujul, fondul de ten sau vopseaua de par, pentru ca vine o varsta la care nici un artificiu nu mai poate sa ascunda trecerea vremii, deci trebuie sa te bazezi pe ceva mai profund, nu? Mi-a placut mult ce imi spunea o data un tip "Cand te insori e ca atunci cand iti cumperi o casa, nu te uiti doar la fatada, ci si la ceea ce e inauntru." Poate daca ar sti mai multe tinere ca sunt si barbati care gandesc asa, atunci s-ar mai micsora puterea brandului si nevoia de impopotonare
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
ionica spune:
Si cadou ce primim?
Eu m-as baga dar mi-e jena sa nu-mi sara militantele green-peace in cap !
Toate femeile sunt stiliste pe forum,n-ai vazut ce artagoase sunt cand se barfeste despre stil?
| citat din mesajul lui desprecopii eu propun sa facem un concurs cu fotografia gentei pe care o purtam - trecem apoi la vot si desemnam cine e stilista DC-ului. (plus ii dam un premiu) - ce ziceti? dupa asta, stilista oficiala are dreptul sa ia la puricat stilul nostru :) Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire. iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/ |
Sophia 2ani 06.09.06
26.03.09 Sarah
http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy
mianna spune:
| citat din mesajul lui Donia Mi-a placut mult ce imi spunea o data un tip "Cand te insori e ca atunci cand iti cumperi o casa, nu te uiti doar la fatada, ci si la ceea ce e inauntru." Poate daca ar sti mai multe tinere ca sunt si barbati care gandesc asa, atunci s-ar mai micsora puterea brandului si nevoia de impopotonare |
de-aia creste numarul palatelor cu turnulete?
scuzati paranteza imobiliaro-colorata
ideea e ca unii se uita si la turnulete, nu doar la camere si debarale, asa cum altii se uita si la poseta cfr. noroc ca suntem multi, si-s de toate pentru toate gusturile "it's nice to be important, but it's more important to be nice"
Donia spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui denizel
Pentru ca, spre deosebire de vrabiute, care nu stiu sa se priveasca in oglinda, femeile stiu :) |
Niste fericite, vrabiutele astea!
Recunosc si eu ca barbatii se conserva mai bine, cum zice ladyJ si ma enerveaza, na!
Insa una e sa te aranjezi, imbraci, fardezi, pentru tine si imaginea ta din oglinda, alta e sa te aranjezi pentru competitie... ca de obicei aici apar exagerarile, si nu dau vina pe barbati, ci tot pe femei, ca de obicei lor le apartine "ochiul critic".
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
ladyJ spune:
Haideti sa va spun cum sta treaba la mine cu aranjatul.
Daca dati cu pietre, le culeg si vi le trimit inapoi![]()
Deci..eu nu umblu nevopsita, nespalata pe cap, ne-epilata, ne-parfumata, ne-pensata,imbracata anapoda cu ce-mi pica la indemana.
In primul rand pentru ca NU imi place de mine asa. Simt ca-mi lipseste ceva, ca nu sunt eu.
As minti sa spun ca nu am o placere cand vad invidia din privirile doamnelor cu care am de-a face.Acele doamne de care vorbea Denizel... Este foarte amuzant pentru mine, si magulitor, sa vad cum sunt scanata de doamne, apoi mi se arunca o privire asa..de gheata, mai ales daca sunt si barbati in zona![]()
La naiba, n-am ce face, chiar imi place.
Mi-a spus odata o tipa: ´´barbatii oricum se uita. Arati bine cu adevarat atunci cand femeile se uita´´ Avea dreptate:-) NU?
Asa, acum, pentru a fi completa aranjarea asta, consider ca e nevoie de lucruri de calitate. Ca e Esprit, ca e Valentino, ca e Guess, ca e ce-o fi, cumpar pentru ca eu consider ca ma face frumoasa si se potriveste stilului meu.
Nu sunt nici pe departe in vanatoare de braduri, INSA, nici nu ma dau la o parte in a cumpara o geanta branduita DOAR pentru ca voi fi considerata de catre altii aroganta, proasta, sclava brandului, etc si etc.
Cel mai mult imi place sa combin de exemplu tricouri simple de bumbac, fara brand sau embleme rasunatoare, cu accesorii de caliate, de multe ori..branduite.Genti, curele, ochelari de soare, bijuterii, pantofi. Calitate- nu ma refer la faptul ca trebuie sa reziste 5 ani, ci sa fie facute bine, pana in cel mai mic detaliu.Asta e important pentru mine: sa fie lucru facut bine. Daca ai noroc, gasesti la firme no name accesorii foarte bune.
Cat despre cele care fac din brand o dorinta suprema..imi pare rau pentru ele.
Viki, apropos de Ed Hardy...ai vazut ochelarii de soare din colectie?![]()