vuitoane
Raspunsuri - Pagina 12
ionica spune:
Uita-te pe eticheta din interior daca nu ai zmulso si pe aia!
N-are nicio legatura geanta cu biblioteca,ce daca esti intelectual nu ai voie sa-ti faci un moft din cand in cand?
Acel model de la LV este foarte urat ,oricum eu merg la Tod's cand imi scade moralul
| Citat: | ||
citat din mesajul lui conchita
nu poti sau nu vrei? am un dulap plin de genti si de pantofi, doar nu m-am trasnit la cap sa le invat pe dinafara, ca doar dulapu nu e biblioteca academiei, iar io nu-s librar. :-)) nici tu n-ai inteles: tu poti sa-ti stii brandul gentii, daca atata te intereseaza de la o geanta, dar de ce tre sa il arati si celorlalti, de ce afisezi, de ce te intereseaza sa-ti atarni o eticheta de gat? ca sa vaza ce tare esti tu, in ce clasa sociala te gasesti? vorba lui Allure, asta e comportament de pitzi. nimic |

Sophia 2ani 06.09.06
26.03.09 Sarah
http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy
blue eyes spune:
Intelectualii poa' sa-si satisfaca mofturi, da' nu toti care-si satisfac mofturi sunt intelectuali. ![]()
Exista lucruri care nu se pot cumpara, pentru restul exista MasterCard. cam asa suna reclama, nu?
Suferinta din dragoste e de preferat celei din lipsa de dragoste.
ocebine spune:
Intelg furia impotriva snobilor/snoabelor...intelg si riposta la prost gust.
Acuma din ce am observat eu nu stiu cit de mult este subjugarea femeii prin brand (posibil) dar vad tot la fel de multi barbati care insista pe lucruri "de marca". Poate in estul Europei mai accentuant din cauza ca ne-a lipsit...o tura mica pe aici pe DC vei vedea ca nu este suficient un doctor bun, ci "cel mai bun". Un aragaz bun, ci "cel mai bun"...etc.
Poate sint o sclava a brandurilor intr-o anumita masura...sint 100% convinsa ca daca intru intr-un Payless voi iesi de acolo cu un model dragutel de pantofi care GARANTAT imi va face basici...uite, asa am io picioare sensibile (zau ca as vrea si eu sa imi pot lua papucei rosiori ieftinuti...dar ma rod la spate, imi ia pielea pe laturi, etc)...m-am invatat sa iau anumite marci de pantofi si MERG LA SIGUR.
La fel si geanta...geanta mea de zi cu zi trebuie sa fie frumoasa, eleganta, sa se potriveasca la majoritatea tinutelor si sa fie SOLIDA si de buna calitate sa o pot tavali zi de zi in metrou (da, io sint aia in tinuta la 4 ace in metrou). O gentuta de $30 din Target nu tine...am incercat. Am genti de mai bine de 10-12 ani care arata la fel ca in ziua in care le-am cumparat. Si da, ma duc tot la acelasi brand ca stiu cum se va comporta respectiva geanta.
Daca asta ma face slava brandurilor, so be it.![]()
Anamaria
"With sufficient thrust, pigs fly."
XIO spune:
Mai , geanta mea Tommy e cu logo-ul "th" peste tot, cand citesc pe aici ma si gandesc la parerile de pe strada, mai ales ca am tupeul sa ma urc cu geanta aia in tramvai si troleu.
Pe mine nu ma deranjeaza sa vad o femeie cu LV pe strada sau in statie, asa cum nu ma deranjeaza sa vad o batranica cu nu stiu ce firma. Deranjant pt. ochiul meu este sa vad o fatuca bronzata la solar , cu tona de fond de ten pe fata, cu buzele tuguiate si rujate sau date cu luciu , cu niste combinatii vestimentare de-ti ard retina , si cu celebra geanta cu cirese sau "LV" fluturata pe antebratul in semi-flexie.
"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "
***Fur is for petting**
http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100
http://www.flickr.com/photos/greecky/
ruxij spune:
Poate aia cu LV-urile maro nu s-or adresa noua astora de ne plimbaram cu CFRul in tinerete, dar eu suspectez ca cc creatorul lor s-a plimbat si el cu CFRul la viata lui si asa de mult i-au placut perdelele alea, incat a furat ideea (fara sa plateasca drepturi de autor)![]()
In rest, eu nu imi iau genti scumpe ca nu imi permit, sau nu sunt suficient de interesata sa le iau. Pt ca mai fac si alte chestii pe care de fapt nu mi le permit, da' mi le doresc mai mult decat imi doresc genti ![]()
ileana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ruxij In rest, eu nu imi iau genti scumpe ca nu imi permit, sau nu sunt suficient de interesata sa le iau. Pt ca mai fac si alte chestii pe care de fapt nu mi le permit, da' mi le doresc mai mult decat imi doresc genti |
Punct pe "i" asta cu prioritatile!
A_Iulia spune:
Va dati seama ce designer bun a fost individul asta de-a creat perdelele CFR? Ei, de-ar fi stiut el cati bani a scos altul de pe urma ideii sale geniale...![]()
mianna spune:
no stiti ceva? gata, ca-mi treziti nostalgii legate de perdelele cfr-ului. da' nu alea vechi, ci astea actuale (cre' ca in intercity era). un vernil asaaaa de fain, plisat, ca zau ca ma si vedeam intr-o rochie facuta din vreo doua perdele
cu cfr cu tot, sa moara toate de invidie ca nu stiu ale carui creator is initialele 
legat de posete, probabil imi dau cu firma-n cap (care firma?
) cand zic ca singura din dotare care se-apropie vag de ce se povesteste aci e un enzo bertini. de care tre' sa marturisesc ca n-auzisem pana la momentul respectiv (acu', ca l-am googalit, tot nu mi-e clar daca vorbesc de vreun "el" care respira ori e doar nick-name-ul lu' Dan Pavel, whoever he is)ci pur si simplu imi doream o poseta neagra mai rotunjoara si incapatoare.
da' n-are vreo eticheta sau initiale nici in exterior, nici in interior, asa ca probabil is off topic ![]()
"it's nice to be important, but it's more important to be nice"
ruxij spune:
Pai problema cu prioritatile este ca dc. trebuie sa prioritizezi luxurile, inseamna ca de fapt nu prea iti permiti o viata luxoasa in general:) Asta e cazul meu. Doar asa un procent mic luxoasa
Asta e problema tipelor de care ziceti voi ca se urca in nu'sh ce tramvai sau umbla imbracate cu ceva ieftin si cu geanta nu'sh de care. Nu mananca o luna si isi iau geanta lol Si problema e, de ce? Le suspectam ca motivul principal e "sa vada lumea"
Cam asa sunt si io, dar nu cu d'astea care sa "se vada", adica nu ma intere marca de masina (pe unii ii intereseaza FOARTE tare--mai ales barbati,dar si femei desigur), de geanta, de pantofi (desi nu imi iau nici eu de la payless, ca asa e, sunt nefolosibili), de haine (astea asa medii, nu chiar de la walmart sau din piata, nici de la Versace, ci asa de middle class deh), dar calatoresc cam mult (mai mult decat imi permit), cumpar cam multe haine(nu Versace, dar prea multe) si am boala sa ma duc la coafor mai scump decat supercuts (cel mai ieftin) si alte rasfaturi pe la spa din cand in cand (pe care nu prea mi le permit nici p'astea)
Da' nu ma vede nimeni cu eticheta in frunte, anuntand excesele mele, ca's d'alea nevazute
Prin urmare dc. le fac, e sigur ca nu le fac ca sa ma dau mare, ci ca nu stiu/pot/vreau sa ma tin de un buget:))
dooku3 spune:
Moooamaa da' ce dezbatere s-a deschis aici!Hai ma,sa fim serioase acu',care dintre noi si-ar refuza placeri de orice fel,daca ar avea posibilitatea materiala sa le obtina?Eu una mi le ofer oricand pot:de la o ciocolata Godiva la o geanta mai deosebita,o vacanta exotica samd.Cateodata am remuscari dupa o sedinta de shopping anti frustrare..dar imi trece repede:-))