vuitoane
Raspunsuri - Pagina 11
Allure spune:
Din cite am vazut eu cu ochii mei, gentile astea foarte scumpe, alde Chanel, Gucci, Ferragamo, Dior etc, nu sint facute in China ci in Italia. Ca m-am uitat special cind vedeam cite una care imi placea...am io asa un principiu ca n-as da o caruta de bani pe ceva facut in China nici daca e poleit cu aur!
Si le-am vazut si pe cele mai ieftinute de ordinul sutelor de $$ (Kate Spade, Cole Haan, Coach, etc) pe acelasi raft, intradevar erau facute in China.
La Vuiton nu m-am uitat ca nu mi-a pasat nici cit negru sub unghie...nici nu m-am apropiat de standul lor vreodata ![]()
Hermes Birkin aia sigur, sigur nu e facuta in China.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dance, sing, floss and travel. ![]()
buli spune:
eu am inteles deodata ce-ai vrut sa spui, dar din felul in care ai spus-o nu prea s-a inteles asta
daca intelegi ce vreau sa spun![]()
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
Allure spune:
Acu ce ma intorsei din oras si pe drum in metrou am observat din intimplare niste pitzipoance mici cu Burberry la brat...vai-vai ce importante erau ele! Si am observat clar ca mi-au "scrutinizat" posetuta mea care e superba dar n-are nici o eticheta pentru ca e "no name" si a costat $27. Who cares? Aia scumpa sta in dulap, s-a pus praful pe ea... Si cind o am cu mine, mor de ris cind le vad cum se chiorasc sa citeasca numele firmei...ca nu e lizibil.
Ntz! Ntz! Astea chiar cred ca poseta reflecta situatia sociala!!
Pe mine ma amuza mentalitatea lor. Colegii mei imi spun mereu: "You went shopping again!! You're a rich girl!" Raspunsul meu este invariabil:" Nu sint bogata dar am o singura viata si vreau sa simt c-o traiesc..."
ionica spune:
conchita ,chiar nu pot sa cred ca nu stii ce brand este geanta pe care o porti actualmente
.
Sophia 2ani 06.09.06
26.03.09 Sarah
http://community.webshots.com/photo/2379816330104564034uhnTsy
conchita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ionica conchita ,chiar nu pot sa cred ca nu stii ce brand este geanta pe care o porti actualmente |
nu poti sau nu vrei?
am un dulap plin de genti si de pantofi, doar nu m-am trasnit la cap sa le invat pe dinafara, ca doar dulapu nu e biblioteca academiei, iar io nu-s librar. :-))
nici tu n-ai inteles: tu poti sa-ti stii brandul gentii, daca atata te intereseaza de la o geanta, dar de ce tre sa il arati si celorlalti, de ce afisezi, de ce te intereseaza sa-ti atarni o eticheta de gat? ca sa vaza ce tare esti tu, in ce clasa sociala te gasesti? vorba lui Allure, asta e comportament de pitzi.
ruxij spune:
Mie vuitoanele alea mi se pare ca seamana perfect cu perdelele alea de la tren de pe vremea lu' Ceasca, tot asa scria CFR pe ele si cam tot cacanii erau ![]()
Io n-am nimic cu alea de cumpara genti scumpe, or fi altele frumoase, dar astea maro cu emblema kknie mi s-au parut dintotdeauna extrem de urate si intotdeauna m-am gandit la perdelele de tren cand le-am vazut:)
b.nica spune:
Ruxij,
acum imi dau seama de ce nu-mi placeau!
In general am o repulsie fata de obiectele care au pretul facut de snobi si parveniti;dar vuitoanele aveau ceva in plus:Ruxi mi-a dat explicatia.
Allure spune:
Ruxij are perfecta dreptate cu perdelele CFR :))
Nici eu nu am nimic impotriva celor ce cumpara marfuri la preturi astronomice dar nu te urca in autobuz/ metrou la inghesuiala si cu jeans+ balerini+ tricou cu geanta de $2000 pe mina ca atunci esti TZATZA care se etaleaza 
Eu cind imi cumpar o geanta fac intii un scan la modele, culori, practicalitate, calitate si cind vad una care ma satisface din toate pdv enumerate, ma uit si la nume si la pret. Daca pica pe bugetul meu, bine. Daca nu...in functie de cit de mult imi place si mi-o doresc, ma mai gindesc daca s-o iau sau nu. Daca imi place FOARTE-FOARTE tare de obicei ma hotarasc sa cumpar inainte de a vedea eticheta cu pretul.
Si asta e valabil pentru orice, nu numai genti...Cind mi se pune mie pata...
A_Iulia spune:
Mai, pai poate targetul gentilor astea cacanii nu sunt femei ce-au mers cu CFR-ul in tinerete, si nici nu au trecut prin bazarele romanesti/turcesti etc.
Again, e normal sa nu ne placa noua, dar nu noi suntem targetul. Probabil niste batranici din UK cu conturi cu foarte multe zerouri le-ar alege cu placere.
Referitor la purtarea brandului la vedere...Pana la urma putem face o comparatie si cu ceasurile. De ce au ceasurile brand -name-ul trecut pe ele? Cand te uiti la ceas vezi sigur cine l-a facut.
Eu nu cred ca purtatorul i-ar face vreo reclama, decat in cazul in care firma este vreun no-name si purtatorul vreo vedeta. Altfel, tine doar de designerii lor.
Tisina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ruxij Mie vuitoanele alea mi se pare ca seamana perfect cu perdelele alea de la tren de pe vremea lu' Ceasca, tot asa scria CFR pe ele si cam tot cacanii erau Io n-am nimic cu alea de cumpara genti scumpe, or fi altele frumoase, dar astea maro cu emblema kknie mi s-au parut dintotdeauna extrem de urate si intotdeauna m-am gandit la perdelele de tren cand le-am vazut:) |

pentru ca m-ai luminat! Nu stiam de ce imi provoava repulsie modelul ala de vuitoane! Eu am fost navetista un an de zile pe vremea studentiei...