FIV la Cluj 22

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

uratica
bine ai revenit!!!apoi chiar ca ti s au cam intamplat multe.. ma bucur ca esti ok acuma..
fetelor capul sus !! luati exemplu de la uratica noastra frumoasa!!
multumesc de urari ...dar sincer nu prea am chef de invtat , dar nu am ce face , sambata e urmatorul ex pe lista mea si mai urmeaza 6 ...
abia astept sa incep fivul ...sper sa nu uit maine sa sun in franta pt programare...
criadema ce mai faci draga? copilasii tai ?
enni , jovana pupici la bebici...
julia cum te simti?
moni ce ti fac printesele?
maddutz musai sa fi gravi sa te bombardam si pe tine cu intrebarile.;
care e urmatoarea pe lista la fiv??
eu sun maine negresit ...sa mi aduceti aminte...
la toate ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

no..ca venira pupezele astea de pretene ale mele..asa ca mai dau o ocheada pe-aici..ca mi-ati lipsit tare tare..si cu cate medicamente au bagat dr-ii in mine tot nu mi-a trecut dependenta de voi!
mara-frumusica..multi multi multi!

Mergi la inceput

bruni-buna si tie!stii cum e..studentia fara restante nu e viata!!asa ca..noi te iertam..desi mereu ne dorim sa vii cu coronita!
si promit io ca maine iti aduc aminte sa te progeamezi!
no..ca plecara si pupezele istea ce or venit la mine..au vazut ca nu am murit..au pus botul ca le-am zis ca mi-e somn..si au plecat!da sincer chiar nu am chef de povesti de viata..ci vreau sa stau doar cu voi!atat..nimic mai mult!
intrusu mi-a plecat la munca..saptamana asta a fost ff necajit..mai ales ca nu am putut sa sarbtorim ziua noastra..pe 1 iunie de ziua copilului ne-am cununat!si tot saptamana asta e si ziua lui..uff..
asta e..cu toate panzele sus!nu cedam,nu capitulam!!vom merge inainte pana vom reusi sa ne implinim visul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bendeljulia spune:

Fetelor, dragutelor!
Va urmaresc in continuare, intre doua analize si vizite la Institutul Inimii. In continuare ma confrunt cu tensiunea mare, am medicament. Nu ma simt rau,ma mai duc la scoala, desi dr cardiolog a vrut sa-mi dea concediu medical, nu mai e mult pana la vacanta. Joi ma duc sa fac triplu test, dupa care iarasi analize, consultatii, etc.
maddutz- tin pumnii stransi, sper din tot sufletul sa-ti iasa de data asta.
pentru celelalte.

16+

Mergi la inceput

uratica , eu nu ma gandesc la restante ca mi ar complica viata, iar sa mi fac program in functie de aia si de aia... vreau sa ma apuc de treaba, sa dau startul fiv ului, ca asa nu se mai poate , deja e un am de la ultimul ... si ma plageam ca nu trece timpul...
abia astept sa te vad si pe tine pe baricade ,poate poate nu ai nevoie de fiv...ce bine ar fi sa reusesti natural... si cu pap ul ala care i baiu?
fetelor eu merg la somnic , ca maine sa fiu in grafic, pregatita de invatat...

Mergi la inceput

julia
foarte frumoasa semnatura
offf si eu vreau...dar stiu ca intr o zi o voi avea...
ai grija de tine si de bebe...

Mergi la inceput

bruni-papul si secretiile nu au fost concludente din cauza hemoragiei..stiam ca nu trebuia sa le fac..insa..am vrut sa fiu eu impacata..asta e..daca as putea sa dau timpul inapoi as schimba multe!dar nu se poate!asa ca..singurul drum si mod pe care il cunosc e sa merg inainte-desi acum ma simt atat de obosita incat as vrea sa zac toata ziulica..mai rar asa ceva la mine!incep sa nu ma mai recunosc!m-am schimbat ff mult!sunt mai linistita acum-cu exceptia escaladarii copacului din care am zburat!ce sa-i faci?asta-i viata!
uff..si la tine..e cam greu cu drumul asta franta-romania..nu simti studentia asa cum ar trebui!si te inteleg..ar fi aiurea sa mai ai si restante!asa ca..burta pe carte!
si las papusica ca o sa ai si tu un bebel in brate la anu'!sau 2asta asa ca sa te tina in forma-sa ramai mereu asa frumoasa si armonioasa!daca nu..sa vii la mine sa te invat cum sa te cateri in copaci-cu conditia sa nu cazi asa cum am facut eu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Pup si eu fetele dragi de Cluj.
Din cate m-am prins eu la Cj sunt medici buni care isi dau tot interesul pt reusita, la fel face si biologul, dar ce ne facem cu laboratorul???? Parca ar fi din alta epoca. Parerea mea strict personala e ca acolo ar cam fi buba pt nereusite. Dar sunt si fete care reusesc, asa ca...

Despre mine... ieri mi-am vazut fetitele la eco, au crescut, sunt frumoase si habar nu am cu cine seamana.
Mai inchei o saptamana si ma apropiu tot mai mult de marele eveniment. Fetitele vor iesi ajutate de dr. prin cezariana. Una e la parter in pozitie buna pt nastere (capul jos), dar cealalta de la etaj e in prezenta transversala. Dar la cate anestezi am avut la viata mea nu imi este deloc frica. Sa fie ele sanatoase ca eu ma descurc. Au crescut, sunt mari, in grafic, adica dupa unele masuratori ar avea 1650 gr, respectiv 1680 gr. Dr zice ca e optima nasterea gemenilor la 37-38 sapt, dar f. multi gemeni se nasc la 35-36 sapt. Asta inseamna mai putin de o luna.

31+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Referitor la austrieci, eu i-am contactat direct pt site-ul lor si in 1-2 zile mi-au si raspuns ce analize am de facut. Scrie ca nu e nevoie de o prima intrevedere, dar pe mine m-au chemat totusi.
Tot FIV-ul de acolo a fost o relaxare totala. Poate si asta a contribuit la reusita. Am stat 13 zile care au fost un adevarat concediu. Nu am avut niciun stres cu FIV-ul, era ceva de genul: hai sa termin si consultatia asta ca trebuie sa ajung la Salzburg sau Munchen sau shopping la Linz. Eu am ales Clinica din Wels pt ca au fost 2 tipe inaintea mea si le-a placut mai mult decat cea din Viena.
Daca nu am fi avut probleme de infertilitate, au fost de cauza masculina, poate alegeam Ungaria. Dar i-am vrut pe cei mai buni ca era ultimul FIV ce il faceam. Psihic nu mai rezistam. Am avut noroc.

31+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

moni-abia astept sa iti vad mogaldetele!si fetele seamana cu tatii..asa se zice!
hihi..abia astept sa ma vad si pe mine bortoasa!important e ca eu chiar ma vad cu burta pana la gura!!
uff..acum insa sunt in dubiu..ca nu stiu unde sa fac fiv..la mine doar eu sunt cu "defectiuni tehnice"!sotu' mi-e super ok!oare unde sa fac fiv??oricum trebuie sa ma hotarasc..pana in toamna..uf uf uf..
voi ce ziceti fetele?incotro sa ma indrept?

Mergi la inceput